Word Intermittent Fasting Expert: Bied Je Klanten Blijvende Waarde en Succesvolle Afvalresultaten

    * LET OP IN HET FILMPJE NOEM IK OUDE DATUM

 

Wil jij jouw klanten ook echt iets blijvends en van onschatbare waarde aanbieden? En gegarandeerd uitzonderlijke afvalresultaten samen met je klanten boeken? Of wil je voor jezelf het naadje van de kous weten en het puur voor jezelf doen? Word dan Intermittent Fasting Expert. Tijdens deze opleiding leer je onder andere alle wetenschappelijk bewezen in’s and outs over Intermittent Fasting; eten met tussenpozen.

Wat leer je in de opleiding Intermittent Fasting Expert?

Het is essentieel dat jij voor jouw klanten het optimale eetpatroon en trainingsschema ontwerpt. Dat gecombineerd met de juiste kettlebelltraining, maakt de resultaten met IF nog verbluffender! Wat leer je inhoudelijk nog meer:

 

Met het IF certificaat heb je een geweldige coaching tool in je gereed schapskist om je praktijk nog succesvoller te maken en je te onderscheiden van andere personal trainers en coaches. Jij leert jouw klanten tools, technieken en structuur waarmee ze hun leven blijvend 180 graden kunnen draaien. Als Intermittent Fasting Expert biedt jij jouw klanten dus een hogere kwaliteit van leven door: uitzonderlijk afvalresultaat, geluksgevoel door aanmaak BNDF eiwit in het brein, beter slapen, mega energielevel en focus.

Investering, opleidingsduur en meer!

In de opleiding leer je hoe jij je als gecertificeerd Intermittent Fasting Expert onderscheidt van alle andere afvalgoeroes. Intermittent Fasting is namelijk geen dieet, maar een methode waarmee ook jouw klanten twee keer zo snel AFVALLEN en twee keer zoveel vet verbranden. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt keer op keer dat vasten met tussenpozen ervoor zorgt dat het lichaam tot op celniveau herstelt en je groeihormoon afgeeft waardoor IF niet alleen een afvalinstrument wordt, maar ook een verjongingsprogramma. Tijdens de opleiding leer je ook:

 

OF

De gecertificeerde opleiding Intermittent Fasting duurt 2 dagen.
Volg je de opleiding individueel 
(privé) is het 1 volle dag.

 

OF

 


Meer informatie? Kijk naar het volgende filmpje

  


Wat anderen zeggen over de Opleiding Intermittent Fasting Expert