365 dagen Intermittent Fasting met Mabel

Een unieke kans om 365 dagen intensief gecoacht, geïnspireerd en begeleid te worden door de beste Intermittent Fasting coach van Nederland en België. Door deze aanbieding kun jij nu één jaar lang intensief met haar samenwerken en supergezond, slank, fit, sexy en vol energie door het nieuwe leven gaan! EN ZELF BESLISSEN WANNEER JE WILT BEGINNEN: JE KUNT OP IEDER MOMENT VAN HET JAAR INSTAPPEN.

Heb je een eigen bedrijf? Dan is het 365 dagen IF online traject 100% aftrekbaar als coaching kosten.

Interesse? Bekijk onderstaand filmpje! Zomaar een dag zodat je ook het coaching gedeelte kunt proeven.

Verlang jij ook intens naar:

 • Mega afvallen met wetenschappelijk bewezen methode
 • Beter slapen, meer energie, een skyrocket libido
 • Lekker eten en NOOIT meer diëten
 • Herstellen na ziekte, burnout
 • Emotioneel stabiel door een BDNF eiwit in je brein dankzij IF-en

Voor wie?

Houd je afvallen en gemotiveerd blijven in je eentje niet vol? Heb je geen budget voor het volledige persoonlijke 1 op 1 Intermittent Fasting traject of woon je te ver weg? Dan is dit voor jou een gegarandeerde route naar blijvend succes.

goal

Wat is Mabels gospel?

Mabel: “lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is een heilige drie-eenheid. Je kunt nooit afvallen als één van die drie niet op orde is. Daarom ben ik zo trots op wat ik jou met mijn twintig jaar coaching ervaring allemaal kan aanbieden, zodat jij blijvend gewicht kunt verliezen en elke dag vol energie als een powerhouse op kunt opstaan.

Wat kost het en wat krijg je?

 • ‘365 dagen Intermittent Fasting: Alle vormen van Intermittent Fasting
 • ademsessies
 • kettlebell workout’s voor thuis
 • zelfmotivatie
 • geleide meditaties
 • visualisatie technieken
 • recepten voor groene smoothies
 • mindmappen
 • moodboards
 • time-tables voor je doelen
 • zelfliefde hypnotherapie
 • anti-suikersessies
 • vergeven, boosheid loslaten
 • waarom saboteer je jezelf?
 • Elke dag 1% methode
 • interviews met andere gezondheidsexperts zoals Vivian Reijs, Wim Hof, Professor Leo Pruimboom
 • boekentips
 • recepten
 • dagelijkse liefde
 • wijsheid
 • inspiratie
 • E-book 365 dagen Intermittent Fasting twv €47,- NIEUW!

Nadat je ‘365 dagen Intermittent Fasting’ hebt gekocht, ontvang je Mabel elke dag automatisch in je mail om samen met haar aan de mooiste versie van jezelf te bouwen en je krijgt direct extra cadeaus en een besloten facebook groep met recepten, gelijkgestemde en andere professionele experts! Je kunt overigens ieder moment van het jaar instappen, dus jij hebt totale controle over wanneer je gaat beginnen. Pak die unieke kans met beiden handen aan en start vandaag nog samen met Mabel aan het leukste en gezondste project van je leven. Mabel van den Dungen is NLP mastercoach, hypnotherapeut, klinisch neuro psycho immunologie therapeut in opleiding, kettlebell master, boeddhist, meditatiejuf, schrijfster en public speaker.

365 dagen intermittent fasting online

(Let op: Je kunt op elk willekeurig moment starten.)

LEES RECENSIES VAN MENSEN DIE DOOR MABEL GECOACHT ZIJN

Suus Ruis

Suus Ruis – Freelance journalist

Ik kan iedereen Intermittent Fasting– maar vooral de coaching van Mabel – aanraden. De kilo’s vlogen er vanaf, en nadat ik mijn streefgewicht had bereikt, bleven ze er ook af. Na een tijdlang veel te ongezond leven moest ik weer op de rails gezet worden, en ik kijk sinds mijn IF-avontuur weer anders tegen voeding aan.

Maar kilo’s zijn onder de streep vele malen minder belangrijk dan de spirituele en emotionele winst die ik heb behaald. Mabel heeft me op een no nonsense – en af en toe best strenge (als je iemand zoekt die je naar de mond praat kun je beter verder zoeken, hoewel ze heel liefdevol is) – manier patronen laten doorbreken en laten helen. Het was zeker geen makkelijk traject, want bij vlagen enorm confronterend, maar ik ben Mabel innig dankbaar voor de inzichten die ik dankzij haar heb gekregen. Ik ben nu de beste versie van mezelf.

Astrid van Amerongen

Astrid van Amerongen – De wondercoach

Lieve Mabel. Ik wil je zeggen dat ik heel blij met jou als ‘mentor’ in het begeleiden met ons “IF” leven. Het is voor ons een Lifestyle. Jouw betrokkenheid, kennis en directheid is voor mij heel fijn, dank je wel daarvoor.  Ieder mens zit anders in elkaar en daarom was het voor mij van belang om bij jou in de leer te gaan. Jouw Inspiratie,  enthousiasme en bedrevenheid is voor mij een drive geweest om met IF aan de slag te gaan en gek genoeg kost het mij en mijn man totaal geen moeite. Het is HEERLIJK. Een Body, Soul en Mind samenspel, het een kan niet zonder het ander. In mijn coaching met mijn clienten zie ik dit proces steeds terug komen. Het heeft niet alleen met de juiste voeding te maken, het hele proces staat met elkaar in verbinding. Ik hou ervan en wij houden van jou. Dank je wel Mabel.

Inge Oosenbrug

Inge Oosenbrug – fitter en een betere focus

Ruim een jaar geleden ben ik in contact gekomen met Mabel van den Dungen omdat ik letterlijk en figuurlijk niet lekker in mijn vel zat. 
Mabel adviseerde IF bij me en ik ging vol enthousiasme van start bij haar, 3 maanden lang.
 Haar manier van coachen zoals oa mediteren, heel veel praktische info en hulpvideo’s werken zeer doeltreffend en de resultaten logen er niet om. Zowel lichamelijk als geestelijk. Ik voelde me steeds fitter, energieker, betere focus, mijn kwaaltjes verdwenen als sneeuw onder de zon!
 Hoezeer ik in eerste instantie bezig was om alleen kilo’s te verliezen, dmv IF werden de kilo’s verliezen bijzaak want mijn aandacht ging naar zaken die er echt toededen.
Het verwonderde me dat ik niet alleen meer kilo’s was verloren dan ik had durven dromen maar ook mijn vetpercentage daalde met maar liefst 6% binnen 3 maanden!
Voor mij is IF een levenswijze geworden die je op alle fronten beter maakt dan je ooit had kunnen voorstellen.
Wees lief voor jezelf en begin met IF!

MEER TESTIMONIALS...

“Lieve Mabel. De afgelopen 25 jaar van mijn leven werd gekenmerkt door het bekende jojo effect…5 kilo eraf, 8 kilo eraan, 10 kilo eraf, 12 kilo eraan and so on, tot ik afgelopen voorjaar een foto van mezelf zag en dacht…..”Ben ik dat écht op mijn 53e?!…” Ik besloot toch maar eens naar Mabel te luisteren en begon in mei onder haar begeleiding aan de tweede helft van mijn leven, dat in het teken staat van IF! Sindsdien ben ik 15 kilo lichter, voel mij superfit, eet en beweeg best veel en dat met een supermotivatie en zonder veel moeite, want waarom stoppen met iets dat voor mij een succesformule blijkt? Ik blijf een levensgenieter IF is prima inpasbaar in mijn sociale leven. In combinatie met MyFitnessPal het beste resultaat ever! Dank je wel, lieve Mabel”

Helga de Scheemaker, Office manager (REST HERE SOUL, I LOVE YOU DARLING)

“Hallo ik ben Rosy en ik  ben 57 jaar en   ben al zolang ik weet aan het afvallen, er is geen dieet wat ik niet gevolgd heb.Dus u begrijpt dat ik op een gegeven ogenblik weleens wanhopig werd. Tot dat ik in contact kwam met Mabel van den Dungen. Die had niet een dieet maar een hele nieuwe levenswijze voor me in petto.In eerste instantie was ik wat sceptisch want ik had er al wat gedaan. Maar ik ben er toch aan begonnen, je moet wel gemotiveerd zijn want het is niet alleen maar afvallen. Er zit een hele filosofie achter maar ik kan u verzekeren dat het werkt. Want bij al die dieten die ik gevolgd heb viel ik wel af maar het kwam er ook zo weer aan. En dit is bij dit IF zeker niet het geval.

Het is voor mij een lot uit de loterij, ik voel me gelukkig en gezond en kan weer veel meer aan. Ik ben blij dat ik Mabel ben tegen gekomen ze steunt me aan alle kanten het is echt een goede coach. Ik kan altijd bij haar terecht voor raad en advies en soms een steuntje in mijn rug.

Ik kan het iedereen aanraden het heeft mij ontzettend geholpen en nog steeds. “

Rosy van der Kolk, kapster

‘Mabel heeft mij begeleid door middel van Intermittent fasting. Wow wat een ervaring en een fantastische resultaten behaal ik en ben ik nog nog steeds aan het behalen. Ik kwam bij Mabel omdat ik als (bijna) 50-jarige er nog steeds fantastisch uit wil zien. Dat lukt me niet. Ondanks mijn fanatisme met sporten en gezond eten. Een enorme frustratie dus.

Wat ik als eerste al helemaal fantastisch vond; Mabel oordeelt niet! Ze snapt wat ik bedoel en laat me helemaal in mijn waarde. Wat ze wel doet ik echt helemaal naar jou als persoon kijken en helemaal op mij afgestemd mijn way of living aanpassen (stap voor stap). Bij mij was dat vooral vanuit rust dingen gaan doen en vooral ook meer eten.. helemaal tegen natuurlijk voor mij. Resultaten die ik heb behaald hierdoor zijn dat ik ECHT zielenrust heb gevonden en daardoor helemaal in de flow ben.. nou dit is TE GEK! Ik voel me meer dan goed, zalig.

Mijn lichaam is zich aan het vormen zoals ik dat wil. Ik heb alle vertrouwen erin dat ik het lichaam straks heb wat ik graag wil en voor ogen heb. Mabel support je ik soms best wel streng, doordat ze je confronteert en echt voor jouw resultaat gaat. Ze trek alles uit haar “magische”  kast als jij dat ook doet en voor 100% ervoor gaat. Dit is voor mij lifechanging. GEWELDIG!!

Diepe buiging vanuit liefde en dankbaarheid voor deze meer dan bijzondere dame!! “

Patries Post, Coach, Public speaker

“Lieve Mabel, IF werkt top! Je voelt je fitter, je valt af en toch is alle voeding toegestaan! 10 kg lichter en strakker in mijn lijf! Dikke kus! “

Herna Harthoorn

“Mabel verstaat als geen ander de kunst om haar werk- en levenservaring te combineren om zo patronen en processen te kunnen doorzien die nodig zijn om het beste in je naar boven te halen. Haar sprankelende persoonlijkheid laat een rouwdouw zien die zeer aanstekelijk werkt. Haar aanpak is verfrissend en het werkt! Mabel heb ik in mijn hart gesloten en wil haar niet meer kwijt. Zij heeft bereikt dat ik mij weer prettig voel in lijf en leden. Haar aanpak gun ik iedereen! “

Marion Heres – Gynaecoloog

“Een jaar geleden ben ik gestart met IF. Ik ben al jaren bezig met sporten en een gezonde levensstijl en was zo bij Mabel gekomen. In 1e instantie wist ik niet of het wel wat voor me was en durfde ik het nog niet aan, maar na een tijdje wilde ik het toch graag proberen. Mijn hoofddoel was afvallen. Het vasten zelf valt mee en je went er snel aan. Ik vast 16 uur per dag en eet van 12.00-20.00. Dat past ook bij het schema van mijn gezin. In het begin viel ik af en werd mijn vetpercentage lager, maar het maakt je ook bewust van allerlei andere processen, die in je lichaam spelen, zowel fysiek als mentaal.Ik ben een weg ingegaan, waarin ik mezelf ontwikkel en langzaam tot mijn echte ik kom.

Op dit moment is afvallen wat minder belangrijk geworden, maar dat komt wel weer en dat wil ik ook graag. Ik ben helderder, kan beter presteren, hoef minder na te denken over wat ik eet en wanneer, aangezien er maar 8 uur zijn dat je eet en je goed moet plannen om alle noodzakelijke goede voeding te nemen. Je komt dus minder in verleiding.

Wat ik ook heel fijn vind, is dat ik al een jaar geen koortsuitslag heb gehad en dat had ik heel regelmatig. Behalve afvallen ben ik dus in een ontwikkelingsproces van mezelf terechtgekomen en ik voel me er prettig bij! Ik heb nog een weg te gaan, maar ik heb Mabel!! En Mabel is een supercoach, die je altijd begrijpt, in welke fase je ook zit. Dat is heel fijn, vandaar dat ik regelmatig terugga voor ondersteuning.

Ik krijg regelmatig berichtjes en ik kan altijd vragen stellen, over wat dan ook.Een ander punt wat voor mij echt bewijst dat IF goed is voor lichaam en hormoonhuishouding is de menstruatiecyclus. Voor het IF traject bleef mijn menstruatie uit. Of ik nou een prikpil had of een spiraaltje, ik werd gewoon niet meer ongesteld. Sinds ik bezig ben met IF heb ik de maandelijkse menstruatie weer terug!! Kijk echt prettig is ‘t natuurlijk niet dat maandelijkse ongemak, maar het hoort wel zo te zijn.

Echt aan te raden als je wilt werken aan jezelf!!”

Sylvia van Zantvoort, Makelaar

“Intermittent Fasting heeft mij veel gebracht, en nog steeds. De diagnose Lupus die ooit gesteld werd, ligt lekker in z’n mandje te slapen, en ik bruis van de energie! Begin 2017 volgde ik bij Mabel de “IF Expert” opleiding, waar ik echt héél blij van werd. Mabel is een werkelijk wandelende encyclopedie! Ze spreekt niet alleen over IF als ‘het doel’, ook de weg er naartoe belicht zij. Het gaat over voeding, beweging, mind set, en daarbij reikt zij je heel veel tools aan, voor jezelf en voor je jouw cliënten. Liefste Mabel, je bent een heerlijke energie, een power vrouw en mijn IF Guru.

Dankbaar dat jij er bent!’

Atma Namaste, “

Mor, yoga instructrice en coach en Intermittent fasting Expert

“Wij zijn op 30 juli gestart bij Mabel met haar IF programma. Ik wou al heel lang een kilo of 5 af en ik had al van alles geprobeerd: Weightwatchers, proteïne dieet, terug weightwatchers. Het lukte maar niet in om dat streefdoel te bereiken, laat staan de afgevallen kilo’s er af te houden.

Ik had al resultaten van IF gezien dus dacht ik waarom niet….Me aan het programma houden was helemaal niet moeilijk, zelfs al was is een hevige “ontbijt” fan. Mijn gewicht nam af maar vooral ik werd precies opnieuw geboetseerd, er verscheen een heel nieuwe versie van mezelf in die spiegel. Niet enkel het spiegelbeeld veranderde maar ook in mijn hoofd gebeurde er van alles. Dat was erg verwarrend en uitdagend tegelijkertijd. Ik werd me bewust van mijn eigen “ik”, mijn dromen en verlangens. Blijkbaar had ik dat ergens heel ver weg gestopt zonder me er bewust van te zijn.

IF heeft mijn leven voorgoed veranderd. Ik ben fit, heb geen hoofdpijn meer en ben gewoon dankbaar. Ondertussen heb ik een pracht lichaam met een vetpercentage van 18% en moet ik me focussen om niet verder af te vallen en aan mijn spieropbouw te blijven werken. Ik ben net 50 geworden en dat zie je echt niet!

Dankjewel Mabel, je bent een TOP vrouw en coach! “

Met vriendelijke groet

Pascale Moriau – Sales manager/coach

“Heel eerlijk, ik woog te veel. Daar was ik me heel sterk van bewust. Maar ik at weining, toch?  Ok misschien wat meer groenten, maar toch. Ondanks veel trainen wist ik het echt niet meer. Ergens had ik me al ingesteld op ‘bij mij lukt niets meer’.

Toen kwam mijn vrouw met het IF idee. Tja, ik had toch niets te verliezen, behalve kilo’s dan. ‘Even’ naar Badhoevedorp rijden vanuit België om die ‘rare’ Mabel te spreken. IF besproken, mijn slechte gewoontes besproken en dan maar de sprong gewaagd. Dat het niet altijd even simpel was, maar dan is er een zondige zondag en blijf je volhouden. En kijk, met de inzichten van IF en de hulp van coach Mabel ben ik 2.5 maand verder en 10 kilo lichter.

En de resultaten bij mijn vrouw zijn nog beter ! Doen dus.”

Youri Benoit, ingenieur

“Mabel is een professional in Intermittent Fasting. Zij weet precies hoe ze mij moet stimuleren en dat doet ze op een positieve en strenge maar liefdevolle manier. Ze begrijpt dat je als mens regelmatig in je eigen valkuil stapt en daar helpt ze je uit. Haar enorme enthousiasme en roze manier om met de wereld om te gaan is heerlijk en blijmakend.”

Dikke kus,

Maddy Ramsing Zelfstandig ondernemer

“Ik ben het Intermittent Fasting traject bij Mabel gaan doen met als doel kilo’s afvallen en me weer lekker in mijn vel voelen. Het resultaat is: Ik sta dichter bij mezelf, ik heb ontzettend veel inzicht gekregen in mijn gedrag, beweegredenen en patronen. Niet alleen kilo’s lichter, maar ook vol met zelfliefde. Wat een ontzettend mooie, inspirerende en bijzondere reis is dit! 
Iedere dag weer kwam ik met een schatkist aan nieuwe inzichten en ervaringen thuis. De bevlogenheid en betrokkenheid van Mabel maakt echt het verschil. Ze is zo betrokken bij jou doelen, dat ze daar niets voor laat. Vaak even een appje met een prachtige meditatie of een wijze les. De ontwikkelingen die ik persoonlijk heb gemaakt had ik nooit durven dromen, Intermittent Fasting heeft mijn leven echt veranderd. En dat terwijl ik al een gezegend, gelukkig en succesvol mens ben! Nu dit dus ook in volle kracht zelf ervaar en uitdraag. Voor altijd heel erg dankbaar!

Super bedankt Mabel voor al je goede zorgen en je vertrouwen in mij! Ik ben in de reis echt van je gaan houden en ik waardeer je enorm! Je bent mijn beste Coach ever!! “

Met vriendelijke groet,

Marieke Snoek – Accountmanager Pameijer

” Ik ben Mabel ontzettend dankbaar. Het moment dat ik besloot om een IF traject bij Mabel te volgen heb ik voor mij de beste keuze in tijden gemaakt. Toen ik Mabel ontmoette voelde ik mij direct thuis en begrepen. Zij heeft mij haar trucjes geleerd en door de eerste maanden geleid. Ik voelde me sterker, slimmer, mooier, energieker, en zo veel beter tijdens mijn IF traject. Naarmate er meer kilo’s afvlogen voelde ik mij ook sexy-er. Mabel is zo een mooie vrouw en haar werk – het helpen van anderen – is ook zo mooi. Mabel ik ben je ontzettend dankbaar en ik raad iedereen aan dezelfde keuze als mij te maken. Zorg voor je lichaam en zorg voor je ziel”

Maya 18 jaar

“Ik volg Mabel al jaren en ben dan onder de indruk van haar GRIT-factor! Ik dacht dat ik snel was en hard werkte. Maar zij is niet bij te houden.  Met haar passie en doorzettingsvermogen maakt ze het onmogelijke mogelijk en geeft anderen hiermee de inspiratie dat jij dit ook kunt. Daarnaast is ze een student voor het leven. En heeft ze al heel veel, gelezen, studies gevolgd en van alles bestudeerd en uitgezocht wat jouw weg naar succes versnelt. Of het nu gaat over de Ice-man, mediteren, loslaten van emoties of een cursus in wonderen. Het komt hier allemaal samen.  Dus de aanpak van Mabel gaat verder dan Intermittent Fasting. Het is de filosofie die erachter zit. Als je alleen maar gaat eten tussen 12.00 en 20.00 uur red je het niet. Het is een complete benadering waarin de liefde voor jezelf altijd boven aan MOET staat. Dus je gaat met dit programma niet alleen ‘mooier en slanker’ worden aan de buitenkant. Je gaat jezelf van binnen helen, liefhebben en oprecht dankbaar zijn voor wie je bent. Je voedt jezelf met gezonde voeding, en ook met gezonde gedachten en gezond sporten. Ik ben pas een maand bezig maar ben erg onder de indruk van deze aanpak. Ik mag niet wegen, maar denk toch dat ik 3 kilo kwijt ben, dat is mooi meegenomen. En het vet% is veel belangrijker en hoe ik me voel. Ik heb er zin in, omdat ik zeker weet dat we de obstakels waar ik tegenaan loop (o.a. Hoe kan ik mijn overgangsklachten insluiten ipv tegen vechten?, Hoe kan ik mijn stemmingen beter managen? Hoe kan ik sporten weer leuk gaan vinden? Kan ik wel of niet af en toe een wijntje drinken? Welke supplementen zijn voor mijn hormoonbalans noodzakelijk?) gaan overwinnen. En samen is zo veel leuker.”

Directeur Quality Contact,

Marlies van der Putten

“Mabel heb ik een paar jaar geleden leren kennen en ik voelde mij gelijk al meer dan welkom. Ze neemt je onder haar vleugels en gaat net zo lang door tot dat jij snapt wat je eraan kunt doen om weer gelukkig te worden. De sleetse stukjes van jezelf heb ik kunnen omarmen dankzij haar. Ook prachtige intuïtieve ontwikkelingen bij mezelf heb ik mogen ervaren en ik ben Mabel daar erg dankbaar voor. Ik kan ze nu zelf toepassen en ik ontdek steeds meer van mezelf. Dankjewel lieve Mabel! “

Joyce van Zadelhoff, Administratief medewerkster Politie Almere

“Begin 2017 ben ik begonnen met IF. Een programma waarbij je met tussenpozen vast en let op de inname van koolhydraten, vetten en eiwitten. Dit alles icm krachttraining, kettlebell, koud douchen en tappen met Brad ( dat legt Mabel je nog wel uit!) Ik ben het van volgen om mijn energielevel weer op peil te krijgen, een mooier strakker lichaam en gewoon om goed voor mezelf te zorgen.

Wat ik zo fijn vind aan IF is dat het je een bepaalde structuur meegeeft. Wat eet je wel en wat eet je niet. Hoe train je en wanneer wel en wanneer niet. Ik merkte al snel dat mijn vetpercentage omlaag ging maar nog veel belangrijker: ik werd vrolijker en meer in balans. Er kwam een soort rust over mij! Hierdoor kon ik veel makkelijker omgaan met minder makkelijke situaties.

Ondertussen heb ik een verhuizing meegemaakt. Nou, als iets je leven op zijn kop zet is dat verhuizen. Alle houvast, alle patronen vallen weg. En ik viel terug in het eten van een snelle hap, want dat was makkelijk. En ik voelde me eigenlijk niet zo goed. Ook een beetje schuldig naar mezelf en Mabel. Had ik hier nu zoveel voor gedaan? Het gekke was dat ik me wel kon houden aan mijn eetwindows en het koude douchen. En ik kwam nauwelijks aan. Had ook wel te maken met het harde werken.

Op een gegeven moment zat ik toch weer teveel aan de koolhydraten. En mijn lijf was er niet blij mee. Dus: op eigen houtje heb ik alles wat ik al had geleerd weer terug gehaald. De dingen die bij me paste weet toegepast en er is weer rust en stabiliteit. Ik maak me minder druk om de dingen die er gebeuren. Ik kan zaken makkelijker loslaten en laten voor wat ze zijn. Ik gun mezelf meer ruimte en ook geef ik mezelf liefde. Stap voor stap weer op het goede pad.

IF is mijn levenswerk om steeds aan mezelf te werken in combinatie met een mooie vorm van yoga. Ik wil de beste versie van mezelf ont-dekken, naar boven halen en vanuit die versie in het leven staan. Ik ben onderweg en heb met IF eindelijk een levensstijl gevonden die mij past. Ik kan het iedereen aanraden. “

Linda Grotenhuis, directeur coaching for passion