Allerliefste en mooiste Mabel, Afgelopen zaterdag hebben wij elkaar voor het eerst ontmoet. Ik kwam bij jou voor een hormonaal consult en het klikte gelijk. Het voelde ontzettend goed en er heerste een hele warme sfeer. Zoals je weet, stel ik mij heel moeilijk open voor anderen. Toch heb je mijn volledige vertrouwen weten te krijgen met jouw fijne gevoel voor humor en door al je lieve woorden.

We zijn allemaal mooi van binnen, of je nou dik, dun, lang of kort bent. Maar niet iedereen ziet dat en weet zichzelf lief te hebben. En.. snappen ook niet dat ze niet afvallen door gewoon ‘een normale boterham met pindakaas of hagelslag’ te eten. Dat ze dik blijven door cardiotraining iedere dag. Die volop wentelteefjes van suikerbrood eten met gekarameliseerde ananas. Borden pasta met roomsaus en parmezaanse kaas naar binnenschuiven en geen enkel benul van hebben dat er in ‘maar’ één blikje cola 10 suikerklontjes zitten. De meeste mensen kijken alleen naar gewicht, en niet naar het vet percentage. En als je dan zó graag echt af wilt vallen en eindelijk van die punningbillen af wilt komen maar helemaal niet meer weet wat je moet omdat je dacht dat je het toch echt heel goed deed… Dan.. Dan komen ze vaak bij jou terecht. Want dankzij jouw liefde, kennis en (eigen)ervaring, weet jij wel hoe je iemand kan helpen en uiteindelijk ook weer heel mooi van binnen en vooral van buiten kan maken.

En daar ben ik je nog steeds ontzettend dankbaar voor. Mijn lijf schreeuwde om hulp en ik weet zeker dat jij precies op het juiste moment gekomen bent om mij te helpen. Ik voel me nu al zoveel beter en ik heb al meer energie dan een week geleden. Elke dag ga ik 1% vooruit, dus hoe ben ik over 100 dagen..? Precies waar ik wil zijn! Ik kan niet wachten om binnenkort met mijn Braziliaanse billen en sixpack in een Braziliaanse bikini over het strand te paraderen. Ik heb alle vertrouwen in mijzelf en ik beloof je dat ik je een foto stuur van mijn strakke slanke en vooral gezonde lijf over 3 maanden! Tot heel snel lieve sterke vrouw, je bent echt een engel.

Maar voor nu een dikke klapzoen en een warme liefdevolle knuffel van Kayleigh

Kayleigh
Kayleigh

Met de Inner Health Method van Mabel van den Dungen kun je niet alleen je lichaam opnieuw shapen, het is ook een krachttraining voor de ziel.

Daphne Deckers
Daphne Deckers

De afgelopen 8 maanden heb ik het heksencollege van Mabel van den Dungen gevolgd. Het is voor mij een bijzondere, interessante reis geweest om mijn bewustzijn verder te vergroten. Mabel heeft mij met liefdevolle toewijding begeleid op mijn spirituele pad, ze was serieus, soms streng, maar bovenal humorvol….en altijd to the point! De kernvraag aan mezelf was steeds, wil ik uit angst leven of uit liefde? Dagelijks was er een filmpje van Mabel “A Course in Miracles” om me te herinneren aan de keuze voor liefde! Het samenzijn in een groep van heksen en tovenaars vond ik erg fijn en het samen delen heeft me diep geraakt in mijn hart! Ik voel me dankbaar en beveel Mabels heksencollege van harte aan!

Masja Hazendonk
Masja HazendonkEnergetisch therapeut

Mabel van den Dungen, wat een goed wijf! Doortastend, eerlijk, open, won’t take no for an answer, weet waar ze voor staat en reikt mij handvatten om mijn doel te bereiken. Dit alles vanuit liefde en passie. Iets waar het in Nederland en in deze harde maatschappij nog wel eens aan ontbreekt. Alles komt recht uit haar hart, ja ook haar fanatisme en dat past heel goed bij mij. Ze zal ook niet aarzelen om andere spirituele technieken uit de kast te halen ook al is dat niet waar ik in eerste instantie voor binnen wandelde. Ben net pas begonnen en dankzij Mabel’s hulp zal ik doorzetten om te komen waar ik wil! Nu ik dit zeg, hoor ik haar zeggen: en daar hou ik je aan (aaggghhhh). You go girl en dat is Mabel.

Pauline de Wilde
Pauline de WildePresentatrice

Op zondag 1 juni 2014 heb ik uit handen van Mabel van den Dungen het diploma van het Heksencollege mogen ontvangen. Zelden ben ik zo trots op een behaald diploma geweest, niet op het mooie document als zodanig, maar wel waar het voor mij voor staat. Voor mij is dat het hervinden van de Goddelijke kracht in mezelf, het durven vertrouwen op mijn intuïtie en het durven leven vanuit de bron, de Goddelijke liefde. Haar college geeft je zowel zakelijk als privé de innerlijke rust en kracht om te – mogen – zijn wie je bent en zonder angst te doen wat je wilt doen. Bij Mabel gaat het nooit om het etaleren van haar eigen doelstellingen, wijsheden of woorden, maar gaat het om jou, om de helende energie in jou weer te laten stromen. Zij laat je voelen wie je echt bent en hierdoor verdwijnen langzaam maar zeker opstakels, belemmeringen en nare stemmetjes in het hoofd die je voortdurend voorhouden wat niet mogelijk is, wat niet kan, etc. Liefde is de Bron. Wil je die Bron weer in jezelf terugvinden, geef dan jezelf een Heksencollege cadeau. Een mooier geschenk aan jezelf is er niet te vinden. En oh ja… Tijdens de colleges mag er ook onbedaarlijk hard gelachen worden.

Willem Vreeswijk
Willem Vreeswijk

Mijn naam is Barbara Wagner en ik ben 45 jaar jong.

Ik ging door het leven met obesitas. Met behulp van een maagband ben ik het eerste jaar 25 kilo afgevallen, maar als je de verkeerde voedingsmiddelen tot je neemt kun je zelfs met een maagbandje dik blijven. Milkshake, chocolade, frisdranken , alcohol zijn bijvoorbeeld allemaal calorierijke producten die gewoon door je bandje naar binnen glijden. Ik ben toen een nazorg project gaan volgen bij de obesitas klinkiek om te leren op de juiste manier met je maagbandje om te gaan.

Dat heeft echt geholpen en dat nazorg project moet je nu ook verplicht volgen als je een maagband geplaatst krijgt. Ik ben toen 60 kilo afgevallen , heb daarna een buikwandcorrectie ondergaan en mijn bovenbenen zijn bevrijd van overtollig vel. Toch zal ik altijd op mijn voeding moeten blijven letten en in de gaten moeten houden dat ik niet teveel aan kom.

Met Mabel’s Hormonaal Consult in combinatie met haar meditatie- en kettlebell-lessen heb ik de juiste balans gevonden. Deze levensstijl zorgt er nog steeds voor dat ik in centimeters afneem en ik heb nu een voor mij strak en droog lichaam. Het belangrijkste voor mij is dat ik de volledige commitment met haar ben aangegaan, want er is elke dag wel een reden om je niet aan haar richtlijnen te houden. Mabel en haar Inner Health Method is voor mij de perfecte balans tussen lichaam en geest. Ik word er gelukkig van. Sinds enkele jaren heb ik meditatieles van Mabel en ik merkte dat ik daarmee veel beter en rustiger in mijn vel kwam te zitten. Toen Mabel met haar Inner Health Studio begon, ben ik vanaf dag 1 ook haar kettlebell lessen gaan volgen. Toch wilde ik er nog iets meer aan doen om een strak lijf te krijgen. Mijn streven is om een zo gezond mogelijk leven te leiden zonder daar in door te slaan. Het moet natuurlijk wel leuk blijven.

Barbara Wagner
Barbara WagnerPlanning endoscopie AMC

Mijn naam is Guy Kroon en ik ben dertien jaar. Ik ben samen met mijn vader naar Mabel gegaan. Daar heeft zij mij gewogen en met een centimeter alle maten van mijn lichaam genomen. Ik moest haar beloven dat ik drie maanden lang elke week naar haar toe zou komen en ik moest ook vertellen dat ik heel graag game-de en van winegums houd. Helaas mocht ik dat niet meer doen en eten en moest ik opeens elke dag van haar naar school fietsen en opschrijven wat ik at. Het was wel fijn dat we elkaar zo vaak smsde en dat ik haar ook zelf kon bellen als ik uit eten was en haar bijvoorbeeld kon vragen of ik sushi mocht. Meestal zei ze dan alleen maar “Wat denk je zelf Guy?” En dan wist ik het al. Ik vond haar ook wel af en toe heel stom, vooral als ik samen met haar moest trainen. Ik heb ook wel staan huilen en lelijke dingen over haar gedacht. Maar nu ben ik drie maanden verder en durf voor het eerst van mijn leven zonder t-shirt rond te lopen. Ik heb nu geen borsten en buik meer. Op school vinden ze mij een stuk drukker en brutaler, maar Mabel is daar juist trots op. Ze zegt dat ik nu de populaire man ben. Weet niet echt wat ze daar mee bedoelt, maar ik ben heel gelukkig met hoe ik er nu uitzie en dat ik zo fit ben.

Guy Kroon
Guy Kroon

Via een vriendin kwam ik afgelopen voorjaar voor een meditatieles bij Mabel. Ik was het niet gewend om te mediteren en helemaal niet om allemaal dingen te voelen en vond het ook behoorlijk eng. Mabel had dit natuurlijk helemaal door en gaf me wijs, zoals ze is, alle tijd om aan de meditatie te wennen en daarna heeft ze mij met coaching geholpen om mijn zielenrust te vinden.

Op haar website had ik gezien dat zij naast meditatie ook hormonale consults geeft en kettlebell training. Zelf ging ik al jaren trouw 1-2 per week naar de sportschool en ik vond ook dat ik goed bezig was. Tot de eerste kettlebell training. Na de eerste swing met de kettlebell was ik verkocht. Wat krijg je daar een energie van! De andere mede-vrouwen met ‘ballen’ hoorde ik vaak vol enthousiasme vertellen over hun hormonaal consult. En na mijn intake gesprek ging er een wereld voor mij open. Zo gaat het bijvoorbeeld helemaal niet om de kiloknallers. Ik ben na 3 maanden maar 3 kilo lichter, maar veel belangrijker is dat ik maar liefst 10% vet kwijt ben. En daarnaast is mijn leven op alle vlakken in positieve zin enorm veranderd.

Het is als je eenmaal weet wat je kan eten, ontzettend makkelijk om te doen en belangrijker nog; om vol te houden! Ik ga hier zeker mee door! Bedankt lieve Mabel voor alles wat je voor mij hebt gedaan! En om te laten zien dat het ook echt zo is; hierbij mijn bovenbenen al na 4 weken zoveel resultaat.

Karin SuurmondOffice Manager

Ben jij ook iemand die keihard traint en toch niet dat spek laagje op je buik kwijt raakt?
Heb jij ook liever Braziliaanse billen dan Hollandse? 🙂
Zou jij ook blokjes op je buik willen?
Yes I do!! En dan nog 1 vraag hoeveel vrouwen met blokjes op haar buik ken jij?? Nou ik ken er maar 1 en dat is Mabel!!

Dit is 1 van de bewijzen, dat Mabel doet wat ze verkondigt en daarmee is ze voor mij een absolute inspiratiebron. Ik trainde 6 dagen in de week, maar bereikte mijn doel niet. Na haar Hormonaal Consult kreeg ik o.a het advies max. 3 keer per week te trainen. Ik heb meer tijd en minder vet percentage… Blokjes here I come! Het Inner Health Centrum van Mabel is een heerlijke plek om te komen. Ik raad Mabel’s Hormonaal Consult dan ook aan iedereen aan, die ook STRONG and SEXY wilt zijn ????

Ibora Zant
Ibora ZantHypnose Expert – VIVIDUS, praktijk voor Hypnose & Coaching

Ik wil vooral dat dit niet overkomt als een Tell Sell verkoopverhaal maar moet het toch even kwijt. Ik ben een gematigd sportieve 51-jarige man die er nog steeds leuk uit wil zien. Ondanks een behoorlijk trainingsschema met krachtsport en hardlopen lukte het mij maar niet buik- borst en ander vet kwijt te raken. Ik dacht dat ik gezond at maar wist eigenlijk weinig van voeding. Mijn zeer sportieve en energieke Yogalerares echtgenote heeft mij op een gegeven moment een hormoon profile van Mabel cadeau gedaan. Natuurlijk was het een eye opener – overal zit suiker in en vooral in dingen waar ik het niet in had verwacht.

Inmiddels ben ik 4 weken bezig en (ondanks af en toe een slippertje) houd me er goed aan, ik kook lekkere dingen en de afwezigheid van brood in mijn dagelijkse menu heeft al een behoorlijk deel van het buikvet doen verdwijnen, mijn eerste doel – er weer goed uitzien in t-shirt – is bereikt, mijn tweede doel – er weer goed uitzien zonder t-shirt – ligt binnen handbereik. Ik vind het bovendien niet erg dat ik niet meer hoef hard te lopen. Mabel heb ik ervaren als een inspirerende en sympathieke coach, die op een simpele wijze uitlegt waarom je dit zou kunnen en willen doen. Zij legt het profiel begrijpelijk uit en straalt de energie uit om er lekker voor te gaan. Ook geeft ze aan waarom je geen excuses hebt het niet te doen (ik ben te oud, heb blessures, te druk etc). Ik zit normaal gesproken de hele dag achter mijn bureau, maar een stuk slanker en tevredener dan voorheen.

Lex Werkheim
Lex WerkheimFinancieel Adviseur

Ik ben al jaren op dieet en hoe hard ik het steeds weer probeerde ik werd ieder jaar eigenlijk alleen maar een beetje dikker!

Als kind was ik heel tenger, zelf een beetje te mager… Toen ik een jaar of 14 werd kreeg ik steeds dikkere benen… Vanaf mijn 6de zat ik op klassiek ballet, daarna paardrijden en dansen… Ik dacht dat ik doordat ik niet meer bewoog dikker was geworden… als je van kinds af aan altijd beweegt en je stopt dan, misschien word je hierdoor dikker, logisch toch…

Ik ben vanaf mijn 30 ste weer echt gaan sporten cardio, hardlopen, noem maar op. Nu blijkt bij Mabel’s Hormonaal Consult dat ik dus niet afval van cardio, maar dat ik met haar programma van voeding, kettlebells, meditatie en coaching dus wel afval! Nu smelt het vet echt weg!! Enfin, ik woog uiteindelijk 20 kilo te zwaar, was altijd moe en had altijd pijn in mijn lijf. Een arts vertelde mij toen dat ik niet te dik was, maar dat ik een lipodeem zou hebben, niks meer aan te doen! Om niet dikker te worden moest ik in ieder geval koolhydraten gaan vermijden.

6 maanden geleden kwam ik Mabel tegen op aanraden van een vriendin. Wat mij gelijk opviel is hoe vitaal en elegant zij is. Zij vertelde mij dat het goed is om aan je geest te werken, maar dat het ook heel belangrijk is om je lichaam in balans te brengen zodat je weer helemaal 1 bent!! Na mijn eertste kettebell les was ik verkocht! Ik ben begonnen met een bal van 2,5 kilo en vond dat toen heel zwaar… nu kan ik een gedeelte van de les al volhouden met 20 kilo. Ik ben in 6 maanden enorm afgevallen. Ik heb altijd een broek bewaard waarvan ik dacht: als ik die weer aankan dan ben ik heel blij! Nu is het zo ver en kan ik die broek aan.

Toen ik die broek paste, woog ik 53 kilo, nu weeg ik 57 kilo, maar zit de broek zelfs losser. Volgens Mabel komt dat omdat mijn vetpercentage lager is en ik meer spieren heb dan vet! Ik heb een streven en volgens Mabel is het haalbaar. Hoe? Door gewoon goed te eten, 2 x per week te sporten en dan even tot het gaatje gaan. Dan ligt het in mijn vooruitzicht. Het gaat uiteindelijk niet om dun zijn maar om je goed te voelen in je eigen lijf. Mensen die zeggen: ik voel me prima in mijn dikke lijf, sorry maar die geloof ik niet. Ik weet zelf hoe zwaar dat fysiek en mentaal is. Ik kan iedereen Mabel’s Hormonaal Consult aanbevelen. Had ik het maar eerder geweten. Ik voel me echt 10 jaar jonger!

Mireille van Driel
Mireille van DrielInterieur Ontwerpster – Livin’ Interieur Adviesbureau

Ik heb De Vetfluisteraar In één ruk uitgelezen, de hele nacht heeft het door m’n hoofd gespookt, fck dat ik niet meteen bij Mabel terecht kan maar alles heeft zo z’n reden denk ik dan maar. Ik ga alvast met die dingen aan de slag die me goed lijken (voeding, die fucking suikers ook, ik hou zoooo van ze).

Dank voor het eBook en het willen delen! En ik heb me ondertussen een breuk gelachen!

Mirjam van Gaalen
Mirjam van GaalenDirecteur – Communicatie en marketing bureau Tante Mirjam

Ik was mijn lijf, gebrek aan energie en onvrede hierover spuugzat! Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb me aangemeld voor een homonal profile en dat was voor mij al een hele stap, want ik ben toch zo sterk en kan alles zelf?! Ik kwam terecht in een warm bad, ik voelde me zooo welkom, ik ben daar zelfs op de weegschaal gaan staan! (heb zelf niet gekeken hoeveel het was…).

Het voelde vervolgens zeer vanzelfsprekend om hulp te vragen aan Mabel als coach en die heb ik gevraagd!!! Ik voel me gehoord, ik voel me gezien, ik voel me aangesproken in mijn eigen kracht. Zo kan ik verder…

Wilma
Wilma HoogendoornLogopediste

Ik ken Mabel al jaren als een integer, mooi mens die het talent gekregen heeft van boven om bij anderen het beste naar boven te halen.

Emile Ratelband

I have known Mabel for years, in fact we studied together and she never stops amazing me in her capability of re-inventing herself. From TV presenter, editor to writer and everything in between,Mabel always goes for the challenge and delivers quality and interesting point of views, while fully respecting the goals and position of the people she works with or for. Her new book is part of her natural evolution and a sign of more interesting things to come.

Karel de VriesManaging Director Netherlands , Universal Pictures

Mabel helped us a few years ago, she put our company in the spotlights as our PR adviser. I can recommand Mabel for her passional way of working, she is good in networking and know exaclty the way to the papers! Beside this she is a nice woman with a warm karma.

Jeroen DiederikOwner, E’liantie IT Professionals

Wie Mabel inhuurt als dagvoorzitter/spreker voor een congres of als facilitator van een workshop weet zeker dat de bezoekers een hele bijzondere dag meemaken, die nog lang zal worden gekoesterd.Mabel is betrokken, is inspirerend en weet het ondernemershart als geen ander te raken.

Willem Vreeswijkhoofdredacteur VVP en organisator van diverse grote verzekeringsmaatschappijen

Mabel is one of the people that I’ve met over the last year that have really inspired me in my entrepreneurial new life. She’s a motivator, an inspiration and she is my trusted advisee / co-reader for my columns in YouAdDaily.com. I am happy to have her in my network!

Anouk StofmeelOwner AAAnouk

Mabel van den Dungen is an open-minded media professional who is always ahead of changes in society, markets, consumers and readers. Since 15 years I happen to meet and reconnect with Mabel in all her media personas. If you are not looking for a business-as-usual type of colleague or partner, I highly recommend Mabel. She combines cutting-edge human interest to highly commercial new product/market combinations as a writer, editor, publisher and speaker.

Klaus van den BergPartner , research-driven consultancy Brandsetters

Ik heb Mabel leren kennen op het Nobco-congres als dagvoorzitter. In die functie is Mabel een verfrissende persoon, die in haar authenticiteit me heeft weten te raken en me heeft geïnspireerd. De manier waarop ze zo natuurlijk en vanuit haar eigenheid haar verhaal doet… Het geeft me weer aan hoe belangrijk het is dat wat je doet, dichtbij jezelf moet staan, zodat je de luisteraar aan je weet te binden. Daarnaast heb ik het genoegen gehad om Mabel als persoon te ervaren in het persoonlijke contact. En dát heeft me fan van haar gemaakt! Wat een eerlijk, bevlogen en intuïtief mens is dit. Mooi ook om te ervaren hoe Mabel met de lessen van het/haar leven omgaat en deze weet om te zetten in kracht- en hulpbronnen. Ik vond het prettig om te merken hoe ze naadloos aansluit bij de ander, in dit geval bij mij. Die nabijheid ervaar ik maar zelden en zegt mij heel veel over haar talent als luisteraar en, zo kan ik me voorstellen, ook als coach. Ik vind Mabel een sprankelende persoonlijkheid; een persoon die het leven kleurt en het ontmoeten waard is!

Patricia WoutersPsychosociaal therapeut

Mabel weet op een praktische manier de verbinding te maken tussen Spiritualiteiten en zakelijkheid. Dat is een Kunst en een uitdaging voor de mensheid. Daarom sluiten we Mabel in ons hart.

Ben HoogenboomDirecteur IMC Mensontwikkeling