Intermittent Fasting; 1:1 coaching

Met IF van je lichaam een vetverbrander maken of sneller herstellen na gebrek aan energie en pre en post ondersteuning na zware behandeltrajecten

Intermittent Fasting 1:1 coaching is een wetenschappelijk methode om 2x zo snel en 2x zo veel af te vallen. Mabel garandeerd  met deze afval methode, waarbij je een aantal uur per dag niet eet, 100% succes zowel voor vrouwen en mannen. Na intensief wetenschappelijk research, het toepassen bij heel veel klanten bij mij op de praktijk, bij mijzelf, mijn zoon Bruce (20), vriendinnen, vrienden, familie, kan ik de vondst van mijn leven eindelijk juichend met de hele wereld delen. Intermittent Fasting in combinatie ook met watervasten is het ultieme healingtool om het lichaam in alle rust en wijsheid te laten herstellen.

Mabel wat doet Intermittent Fasting met je lichaam? En is alles echt wetenschappelijk onderbouwd?

Jazeker* en dat is meteen het belangrijkste voor mij. Ik klets niet zomaar uit mijn nek als in een slechte tellsell commercial, de heilzame werking van Intermittent Fasting staat wetenschappelijk vast! (* in mijn e-book staan alle bronvermeldingen).

 • Alle klanten die ik nu heb behandeld, hebben zonder uitzondering geweldig resultaat, qua afvallen maar ook het helen van diabetes type 2, depressies, schildklierproblemen en preventief of het posttraject van bijv chemokuren en burnout
 •      Ook geschikt voor kinderen van af 12 jaar met overgewicht
 • Ik slaap als een roos (door de extra melatonine aanmaak)
 • M’n lichaam is nu een vetverbrander i.p.v. een suikerverbrander
 • Ik heb meer tijd en rust omdat ik niet de hele dag met eten bezig ben
 • Niet eten is makkelijker
 • Ik spaar enorm veel geld uit
 • Als ik wel eet, eet ik lekker en veel.
 • Ik ben emotioneel stabiel door het eiwit BDNF, waardoor het vasten een feest is

Mabel wat  krijg ik als ik investeer in mijzelf en volledig voor wil gaan met dat Intermittent Fasting?

intermittent fasting programma

Ik ben er een groot voorstander van om lichaam, geest en ziel als 1 te zien. Je kunt namelijk nooit afvallen als een van die drie niet op orde is. En nog veel belangrijker, je moet eerst je eigen sabotage patronen aanpakken wil je je gewichtsverlies er blijvend afhouden, anders zit het er in een mum van tijd zo weer aan! Daarom ben ik zo trots op wat ik jou allemaal kan en mag aanbieden. Ik weet op voorhand dat het de beste investering van je leven is:

Je ontvangt van mij:

 • Garantie dat het lukt om je doelen te behalen
 • 3 privé coaching sessies met mij van 1,5 uur op de praktijk. In een veilige rustige omgeving heb ik alle tijd om naar jou te luisteren. Jij kunt mij duidelijk maken waar je allemaal tegen aanloopt en samen maken wij een strijdplan en een IF eat-window (uren waarop je wel eet), zodat je meer energie hebt, optimaal functioneert en 2x zo veel en 2x zo snel zult afvallen. 3 x huidplooi- en vetpercentage meting. Je vetjes meten, gaat op een uiterst wetenschappelijke manier. Op zeven plaatsen op je lichaam meet ik precies of jij een hormonale disbalans hebt. Heb je bijvoorbeeld veel vet op je buik dan ben je een cortisol, stress type. En heb je als man borsten dan heb je te weinig testosteron.
 • Optioneel facetime contact: tussentijdse check-up’s. Ja, natuurlijk wil ik tussentijds ook horen hoe het met je gaat! Daarom is het fijn dat je niets steeds heen en weer hoeft te rijden naar Badhoevedorp, maar van de zes keer dat we elkaar zien, je er drie lekker achter je eigen computer kunt blijven zitten
 • 3 maanden mailbegeleiding en feedback van Mabel. Ik merk dat mensen het heel fijn vinden om nauw met mij in contact te blijven. Je kunt mij dus alles vragen tijdens jouw Intermittent Fasting 1 op 1 programma. Zo kun je mailen als je even niet zo lekker gaat, maar ik lees het natuurlijk ook graag als je fit en gelukkig bent
 • Persoonlijk calorieën- en eetschema/profiel gemaakt door Mabel. Ieder mens is verschillend. Misschien lever jij veel fysieke arbeid en een ander heeft bijvoorbeeld een zittend beroep. Ben je een man of een vrouw. Ben je sporter of juist niet. Daarom is het ook zo essentieel dat je het juiste calorieprofiel hebt.
 • E-book Intermittent Fasting twv 47 euro. Ook dit e-book zal je heel veel inspiratie geven. Ik heb het met liefde en passie gemaakt en na het lezen ben jij ook een IF expert.
 • En een online Masterclass ZELFLIEFDE twv van 350 euro! Met luisterboek ingesproken door mijzelf, het e-book voor onderweg op je laptop, een hardcopy voor als je liever iets tastbaars in je handen hebt. Het complete werkboek, zodat je thuis zelf alle oefeningen kunt maken en je progressie kunt bijhouden
 • De bestseller meditatie van Mabel ‘Verlicht in 1 seconde’ 15 euro.
 • 24 coaching filmpjes. 4 voor elke week, zodat je zes weken emotionele online coaching en begeleiding hebt van Mabel
 • Een speciaal voor jou op maat gemaakt boodschappen advies
 • Tailormade voedingsschema van Paleo Chef Willeke Linneman (ook vegetarisch en of veganistisch)

Voor dit hele pakket betaal je slechts 925 euro. En kom jij samen met je partner, vriendin en of kind dan krijg jij 33% oftewel 305,- euro korting op de aankoop van jouw 1:1 coaching met Mabel. Of je deelt die korting samen met degene waarmee je komt. Leuk he!

Wat zeggen anderen over hun ervaringen met Intermittent Fasting; 1:1 coaching?

Valerie Bohnenn

Valerie Bohnenn (45) is HR Directeur en moeder van 2 dochters:  “In April 2016 ben ik onder begeleiding van Mabel begonnen met Intermittent Fasting. Al binnen 6 weken was mijn vetpercentage gezakt van 24% naar 19% en een maand later zelfs naar 16,4%. Naast het feit dat mijn lijf vrijwel direct de voor mij gewenste vormen begon aan te nemen, kreeg ik meer en meer energie en focus. Ik slaap beter, word uitgerust wakker, heb gedurende de dag meer energie en kan me zoveel meer focussen op de dingen die ik wil doen.

Er zijn geen momenten meer dat ik een onbedwingbare behoefte heb om te snoepen en als ik eet, dan kan ik genieten. Intermittent Fasting heeft me geholpen om zowel fysiek als mentaal veel fitter te worden. Voor mij een nieuwe manier van leven met blijvend resultaat. Een ander neveneffect is dat ik vrij ben van stress. Stress is niet goed voor een mens, maar als verantwoordelijke voor een reorganisatie binnen een internationaal bedrijf is dat niet te vermijden.

Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste focus houdt om de dingen te doen die je moet en wil doen en hoe hou je je energie bij jezelf? Die vraag stelde ik mezelf al eind 2015. Ik miste energie en voelde me niet lekker in mijn lijf. Ik voelde veel druk en was moe en futloos. Het standaard advies is steevast ‘denk aan jezelf en doe het rustiger aan’. Maar dat is geen advies waar ik iets mee kan. Ik hou van werken, ik hou van de druk, ik heb een prachtige carrière, een goede moeder en verzorgde vrouw. En ja ik wil ook nog eens een goed en fit lijf. Met Intermittent Fasting heb ik het allemaal en voel mij onoverwinnelijk. Nooit meer anders”.

Mirjam Radhuskun is opleidingsmanager en moeder van 2 zoons; “In februari 2016 maakte ik kennis met het wetenschappelijk onderbouwde Intermittent fasting (vasten met tussenpozen) programma van Mabel. Een sexy en gezond lichaam is leuk, maar als opleidingsmanager van een grote onderneming, is het neveneffect van vasten veel belangrijker en dat is focus. Focus is voor mij essentieel om in mijn leven en mijn werk te excelleren. Samen met Mabel heb ik een plan gemaakt.

Al na drie maanden, was mijn vetpercentage met 12% gezakt. Een wonder op zich als je bedenkt dat je om 1% vet kwijt te raken, 9000 calorieën minder moet eten. Met een standaard dieet is dat onmogelijk. En als het je al lukt, dan kun je het er nooit afhouden omdat welk regiem dan ook nu eenmaal niet is vol te houden. Nu ging het makkelijk en speels.

Maar nogmaals de laserfocus die ik door het vasten heb gevonden, is de echte winst. Ik kan de hele dag werken, schrijven, studeren, mensen begeleiden en nog eens energie overhebben om van mijn man en kinderen te houden. Ik ben volledig geconcentreerd en wat ook geweldig is, is dat ik dit jaar voor het eerst geen medicijnen hoef te gebruiken tegen hooikoorts! Terwijl ik voorheen zware medicijnen moest slikken om de dag door te komen en dat allemaal door iets simpels als vasten met tussenpozen!”.

liefs mabel

skype mabel van den dungen

Copyright 2016 Mabel van den Dungen- Intermittent Fasting 1-1 programma is een onderdeel van Mabelvandendungen.nl