Intermittent Fasting; 1:1 coaching

Met Intermittent Fasting kun je wetenschappelijk bewezen 2x zo snel en 2x zo veel afvallen!

Intermittent Fasting 1:1 coaching is een wetenschappelijk methode om 2x zo snel en 2x zo veel af te vallen. Intermittent Fasting is een levenswijze waarbij je bijvoorbeeld alleen van 12.00 uur s middags tot 20.00 uur s avonds eet. En hierin kun je uiteraard varieren. Het is geschikt voor mannen en vrouwen. En ik werk ook met kinderen vanaf 13 jaar. Na intensief wetenschappelijk research en succes bij honderden klanten, zie ik deze healing tool al sinds 2015 als mijn heilige graal. Ik zou het een eer vinden, jou te mogen bevrijden uit dat eeuwige gevecht met je lichaam, levenslust en energiehuishouding.

Mabel wat doet Intermittent Fasting met je lichaam? En is alles echt wetenschappelijk onderbouwd?

Jazeker* en dat is meteen het belangrijkste voor mij. Ik klets niet zomaar uit mijn nek. De heilzame werking van Intermittent Fasting staat wetenschappelijk vast! (* in mijn e-book staan alle bronvermeldingen).

 • Geschikt om mee af te vallen, maar ook het helen van diabetes type 2, depressies en schildklierproblemen
 • Ik slaap als een roos (door de extra melatonine aanmaak)
 • Ik houd het gewicht er blijvend af, omdat ik een nieuwe levenswijze installeer
 • Ik heb meer tijd en rust omdat ik niet de hele dag met eten bezig ben
 • Niet eten is makkelijker
 • Ik spaar enorm veel geld uit
 • Als ik wel eet, eet ik lekker en veel.
 • Ik ben emotioneel stabiel door het eiwit BDNF, waardoor het vasten een feest is

Mabel wat  krijg ik als ik investeer in mijzelf met Intermittent Fasting?

intermittent fasting programma

Ik ben er een groot voorstander van om lichaam, geest en ziel als 1 te zien. Je kunt namelijk nooit afvallen als een van die drie niet op orde is. En nog veel belangrijker, je moet eerst je eigen sabotage patronen aanpakken wil je je gewichtsverlies er blijvend afhouden, anders zit het er in een mum van tijd zo weer aan! Daarom ben ik zo trots op wat ik jou allemaal kan en mag aanbieden. Ik weet op voorhand dat het de beste investering van je leven is:

Je ontvangt van mij:

 • Een coaching traject, waarin we het echt samen doen en ik je ook tussentijds inspireer en indien nodig aan je staart trek
 • 3 privé coaching sessies met mij van 1,5 uur op de praktijk en 3 x huidplooi- en vetpercentage meting. Heb je bijvoorbeeld vet op je buik dan ben je een cortisol type. En heb je als man borsten dan heb je te weinig testosteron.
 • Optioneel facetime en app contact: 3 maanden tijdens je IF traject
 • 3 maanden mailbegeleiding en feedback van Mabel. Je krijgt tussentijdse coaching, dus je kunt mailen of facetimen als je even niet zo lekker gaat.
 • Persoonlijk calorieën- en eetschema/profiel gemaakt door Mabel. Ieder mens is verschillend. Daarom is het ook zo essentieel dat je het juiste calorieprofiel hebt.
 • E-book Intermittent Fasting twv 47 euro. Ook dit e-book zal je heel veel inspiratie geven. Ik heb het met liefde en passie gemaakt en na het lezen ben jij ook een IF expert.
 • online 365 dagen IF twv van  365 euro! er gratis bij als zomeraanbieding in de maanden juli en augustus
 • Tailormade voedingsschema  (ook vegetarisch)

 

 

Voor dit hele pakket betaal je slechts 925 euro. En kom jij samen met je partner, vriendin en of kind dan krijg jij 10% oftewel 185,- euro korting op de aankoop van jouw 1:1 coaching met Mabel. Of je deelt die korting samen met degene waarmee je komt. Leuk he! En in de zomermaanden krijg je er nu ook nog eens het IF online traject 365 dagen IF twv van 365 euro cadeau erbij!

 

Wat zeggen anderen over hun ervaringen met Intermittent Fasting; 1:1 coaching?

Valerie Bohnenn

Valerie Bohnenn (45) is HR Directeur en moeder van 2 dochters:  “In April 2016 ben ik onder begeleiding van Mabel begonnen met Intermittent Fasting. Al binnen 6 weken was mijn vetpercentage gezakt van 24% naar 19% en een maand later zelfs naar 16,4%. Naast het feit dat mijn lijf vrijwel direct de voor mij gewenste vormen begon aan te nemen, kreeg ik meer en meer energie en focus. Ik slaap beter, word uitgerust wakker, heb gedurende de dag meer energie en kan me zoveel meer focussen op de dingen die ik wil doen.

Er zijn geen momenten meer dat ik een onbedwingbare behoefte heb om te snoepen en als ik eet, dan kan ik genieten. Intermittent Fasting heeft me geholpen om zowel fysiek als mentaal veel fitter te worden. Voor mij een nieuwe manier van leven met blijvend resultaat. Een ander neveneffect is dat ik vrij ben van stress. Stress is niet goed voor een mens, maar als verantwoordelijke voor een reorganisatie binnen een internationaal bedrijf is dat niet te vermijden.

Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste focus houdt om de dingen te doen die je moet en wil doen en hoe hou je je energie bij jezelf? Die vraag stelde ik mezelf al eind 2015. Ik miste energie en voelde me niet lekker in mijn lijf. Ik voelde veel druk en was moe en futloos. Het standaard advies is steevast ‘denk aan jezelf en doe het rustiger aan’. Maar dat is geen advies waar ik iets mee kan. Ik hou van werken, ik hou van de druk, ik heb een prachtige carrière, een goede moeder en verzorgde vrouw. En ja ik wil ook nog eens een goed en fit lijf. Met Intermittent Fasting heb ik het allemaal en voel mij onoverwinnelijk. Nooit meer anders”.

Mirjam Radhuskun is opleidingsmanager en moeder van 2 zoons; “In februari 2016 maakte ik kennis met het wetenschappelijk onderbouwde Intermittent fasting (vasten met tussenpozen) programma van Mabel. Een sexy en gezond lichaam is leuk, maar als opleidingsmanager van een grote onderneming, is het neveneffect van vasten veel belangrijker en dat is focus. Focus is voor mij essentieel om in mijn leven en mijn werk te excelleren. Samen met Mabel heb ik een plan gemaakt.

Al na drie maanden, was mijn vetpercentage met 12% gezakt. Een wonder op zich als je bedenkt dat je om 1% vet kwijt te raken, 9000 calorieën minder moet eten. Met een standaard dieet is dat onmogelijk. En als het je al lukt, dan kun je het er nooit afhouden omdat welk regiem dan ook nu eenmaal niet is vol te houden. Nu ging het makkelijk en speels.

Maar nogmaals de laserfocus die ik door het vasten heb gevonden, is de echte winst. Ik kan de hele dag werken, schrijven, studeren, mensen begeleiden en nog eens energie overhebben om van mijn man en kinderen te houden. Ik ben volledig geconcentreerd en wat ook geweldig is, is dat ik dit jaar voor het eerst geen medicijnen hoef te gebruiken tegen hooikoorts! Terwijl ik voorheen zware medicijnen moest slikken om de dag door te komen en dat allemaal door iets simpels als vasten met tussenpozen!”.

liefs mabel

skype mabel van den dungen

Copyright 2016 Mabel van den Dungen- Intermittent Fasting 1-1 programma is een onderdeel van Mabelvandendungen.nl