VIP Coaching; of je nu 3 of 30 kilo wilt afvallen!

 

 

Met Intermittent Fasting kun je wetenschappelijk bewezen 2x zo snel en 2x zo veel afvallen!

Intermittent Fasting 1:1 coaching is een wetenschappelijk methode om 2x zo snel en 2x zoveel af te vallen. Intermittent Fasting is een levenswijze waarbij je bijvoorbeeld alleen van 12.00 uur ‘s middags tot 20.00 uur ‘s avonds eet. En hierin kun je uiteraard variëren. Het is geschikt voor mannen en vrouwen. En ik werk ook met kinderen vanaf 13 jaar. Na intensief wetenschappelijk research en succes bij honderden klanten, zie ik deze healing tool al sinds 2015 als mijn heilige graal. Ik zou het een eer vinden jou te mogen bevrijden uit dat eeuwige gevecht met je lichaam, levenslust en energiehuishouding.

Mabel wat doet Intermittent Fasting met je lichaam? Is dit alles wetenschappelijk onderbouwd?

Jazeker* en dat is meteen het belangrijkste voor mij. Ik klets niet zomaar uit mijn nek. De heilzame werking van Intermittent Fasting staat wetenschappelijk vast! (* in mijn e-book staan alle bronvermeldingen).

Welke vorm van vasten past bij jou?

Ik praat met Marlies van der Putten Coach, Inspirator en Olympisch Atleet over hoe zij het beste met de carnivoor vast, begint.

 

Mabel wat krijg ik als ik investeer in mijzelf met Intermittent Fasting?

]Ik ben er een groot voorstander van om lichaam, geest en ziel als 1 te zien. Je kunt namelijk nooit afvallen als een van die drie niet op orde is. En nog veel belangrijker, je moet eerst je eigen sabotage-patronen aanpakken wil je je gewichtsverlies er blijvend afhouden, anders zit het er in een mum van tijd zo weer aan! Daarom ben ik zo trots op wat ik jou allemaal kan en mag aanbieden. Ik weet op voorhand dat het de beste investering van je leven is.

Je ontvangt van mij

 Voor dit hele pakket betaal je slechts €925,-. En kom jij samen met je partner, vriendin en of kind dan krijg jij 10% oftewel €185,- korting op de aankoop van jouw 1:1 coaching met Mabel. Of je deelt die korting samen met degene waarmee je komt. Leuk hè!
Wat zeggen anderen over hun ervaringen met Intermittent Fasting 1:1 Coaching?

Mirjam Radhuskun is opleidingsmanager en moeder van 2 zoons; “In februari 2016 maakte ik kennis met het wetenschappelijk onderbouwde Intermittent fasting (vasten met tussenpozen) programma van Mabel. Een sexy en gezond lichaam is leuk, maar als opleidingsmanager van een grote onderneming, is het neveneffect van vasten veel belangrijker en dat is focus. Focus is voor mij essentieel om in mijn leven en mijn werk te excelleren. Samen met Mabel heb ik een plan gemaakt.

Al na drie maanden, was mijn vetpercentage met 12% gezakt. Een wonder op zich als je bedenkt dat je om 1% vet kwijt te raken, 9000 calorieën minder moet eten. Met een standaard dieet is dat onmogelijk. En als het je al lukt, dan kun je het er nooit afhouden omdat welk regiem dan ook nu eenmaal niet is vol te houden. Nu ging het makkelijk en speels.

Maar nogmaals de laserfocus die ik door het vasten heb gevonden, is de echte winst. Ik kan de hele dag werken, schrijven, studeren, mensen begeleiden en nog eens energie overhebben om van mijn man en kinderen te houden. Ik ben volledig geconcentreerd en wat ook geweldig is, is dat ik dit jaar voor het eerst geen medicijnen hoef te gebruiken tegen hooikoorts!

 

Terwijl ik voorheen zware medicijnen moest slikken om de dag door te komen en dat allemaal door iets simpels als vasten met tussenpozen!”

 

 

Elvira Maatkamp directeur https://intenzie.nl/

Lieve mooie Mabel,

Heel mijn leven ben ik te zwaar geweest. Niets leek te werken. Ik was dan ook niet op zoek naar weer een dieet. Wel naar een blijvende oplossing. Mabel wist mij enthousiast te maken voor IF. Ik ben vooral blij met het totale pakket. Mind, body en soul. Alles valt en staat met commitment en doelen. Mabel hield me scherp en gemotiveerd. Ze is slim, spiritueel, streng en rechtvaardig. Allerbelangrijkste, ze doet wat ze predikt. Ze predikt met liefde. Ik heb inmiddels een compleet ander eet- en leefpatroon. Moeiteloos met meer energie. Mabel is dé expert om mee te werken. Ik ben inmiddels 50 kilo afgevallen. We hebben daar alle tijd voor genomen. Ik ben langer in coaching geweest. Nu loop ik mijn eigen pad, maar we hebben nog steeds contact. Nu als vrienden.

Liefs Elf