Coaching

Heb je alles al geprobeerd en niets werkt? Dan ben je bij mij op de juiste plek aanbeland. Er is hoop! Dat beloof ik je bij deze. Want mijn coaching is niet zomaar mijn werk: het is mijn missie. Ik coach al ruim twintig jaar met Hypnotherapie, Innerlijk kind, Voice Dialoque, Neuro Linquistisch Programmeren, Emotional Freedom Technique, Spiegel sessies (wat je niet ziet, kun je niet veranderen) en heb daar meer dan tien boeken over geschreven. Vorig jaar heb ik daar ook nog eens PSYCH-K aan toegevoegd. Als je zelf niet zeker weet, welke techniek het beste voor jou is, kunnen we natuurlijk eerst even bellen wat het beste bij jou past. Mob: 0620500255. Of mail mij info@mabelvandendungen.nl 

Ik coach ook met de neuroscience PSYCH-K

Wil je iets proberen waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord? Misschien is PYSCH-K dan wel wat voor jou. Je kunt nog zo gemotiveerd zijn om je leven weer op orde te krijgen, maar als je onderbewustzijn door verouderde software (lees oude overtuigingen) denkt dat het gevaarlijk is om 5 kilo lichter te zijn, dan krijg je absoluut geen toestemming van je CEO en verandert er helemaal niets. Daarom gebruik ik PSYCH-K een snelle en pijnloze coaching techniek om je onderbewust te herprogrammeren.

PSYCH-K is een neuroscience, die in 1988 werd ontwikkeld door Robert M. Williams M.A. (Psychotherapeut). Hij besteedde meer dan 25 jaar aan het verbeteren van deze methode. Bioloog en DNA virtuoos Dr. Bruce Lipton ondersteund de PSYCH-K methode. Dat was voor mij een belangrijke motivatie om deze coaching techniek aan mijn gereedschapskist toe te voegen.

Wat voor mensen komen bij mij?

Er komen hier mensen uit de mediawereld, full time thuisblijvers, het bedrijfsleven, cosmetica sector en financiële- en literaire wereld over de vloer, die het fijn vinden om zich te laten spiegelen op groeistukken, om zodoende hun zelfkennis over zichzelf te vergroten en hun dagelijks functioneren, zowel zakelijk als privé te verbeteren. 

* coaching- en werkbegeleiding zijn zakelijk aftrekbaar.

Waar wil je advies over?

Mabel heeft mij uitgelegd dat verslavingen op DNA niveau worden doorgegeven. Met PSYCH-K hebben we dat patroon doorbroken!

KITTY BROWN

NA 1 SESSIE AL 100% REDUCTIE OP ALCOHOL VERSLAVING

KITTY BROWN: ‘Alcohol misbruik, zit bij ons in de familie. Mabel heeft mij uitgelegd dat verslavingen, echt op DNA niveau worden doorgegeven. Ik heb wel eerder een tijdje kunnen stoppen met alcohol, maar verviel toch snel weer in de gedachten ‘Het kan toch geen kwaad.” Maar 1 wijntje worden er altijd meer. Althans bij mij. Ik werk nou samen met Mabel, en ze prikt altijd overal doorheen. Ze wilde eerst ook niet met mij aan deze verslaving werken, totdat ik er echt aan toe was. Je blijft toch altijd zelf verantwoordelijk voor je gedrag. Dat is ook nodig als je een blijvende verandering wil laten plaatsvinden. Misschien dat ik daarom ook maar 1 sessie nodig had. Ik kan het zelf nog niet zo goed bevatten, maar aan het einde van de dag zit ik met een spaatje of een kopje thee. Zelf de drang is weg. En op feestje zeg ik gewoon ‘nee’. Ik zeg PSYCH-K werkt 100%.”