Over Mabel

 

Mabel van den Dungen (56) ziet body, mind and soul als één. Ze houdt op passievolle wijze van mensen met een krasje en is vastbesloten om haar liefde en kennis over zelfliefde en healing met zoveel mogelijk mensen te delen. Onderweg is ze overigens niet bang om daarbij haar eigen kwetsbaarheid te laten zien.

 

Mabel is een autoriteit op het gebied van gezondheid en zelfontwikkeling. Ze is de eerste Intermittent Fasting – watervast  – dryfast- Expert van Nederland, Hormonal profiler, NLP Mastercoach en Master Kettlebell instructor. Haar specialiteiten zijn luisteren, mensen-puzzelen en hypnotherapie (een vorm van bewustzijnsverruiming waardoor je toegang krijgt tot het onderbewustzijn waarin je zaken voorgoed kunt veranderen). 1 jaar opleiding Klinisch Neuro Psycho Immunologie bij professor Leo Pruimboom. Ze schreef ook zestien persoonlijke ontwikkelingsboeken. Waaronder ‘De Vetfluisteraar’, ‘Word je eigen Mastercoach’.  Het e-book ‘IF; 365 dagen Intermittent Fasting Online’ dat exclusief bij het 365 dagen IF online hoort. En nu dan het nieuwe gratis e-book Brain Science met Mabel; shortcut naar ultiem geluk. Je kunt haar mailen als je het wilt ontvangen info@mabelvandendungen.nl

 

Mabel heeft ook ruim twintig jaar media- en bedrijfservaring. Onder andere als pr-adviseur bij Nestlé Nederland, communicatie-consultant voor het management van Dirk van den Broek, tv-presentatrice en tv-format ontwikkelaar bij RTL4, RTL5, TROS en AT5. Tevens was zij hoofd- en adjunct redacteur bij verschillende tijdschriften, zoals Esquire, AvantGarde, Carp* Magazine voor hoger opgeleiden. Boven alles is zij een toegewijde moeder van haar volwassen zoon Bruce 23 en succesvol ondernemer. Haar quilty pleasures zijn Katjesdrop en ijsjes van Venetie. Verder is zij gek op haar vuilnisbakje Gerrit, haar Franse Bulldogje Pink, Lapjeskat Poes en Jerry Seinfield.