Over Mabel de officiële versie

Mabel van den Dungen (54) is de Intermittent Fasting expert van Nederland. Zij ziet body, mind and soul als één. Ze houd op passie volle wijze van mensen met een krasje en is vastbesloten om haar liefde en kennis over IF met zoveel mogelijk mensen te delen.

 


Mabel: “Er is zoveel onwetendheid op het gebied van voeding en gezondheid. Als iedereen zich zou beseffen dat haar of zijn eigen lichaam alle tools heeft om zichzelf tot op celniveau te repareren met Intermittent Fasting dan zou de hele wereld er anders uit zien. Want wie goed voor zichzelf zorgt, zorgt ook goed voor zijn omgeving”.

Mabel (54) is een autoriteit op het gebied van gezondheid en zelfontwikkeling. Ze is de eerste Intermittent Fasting Expert van Nederland, Hormonal profiler, NLP Mastercoach en Master Kettlebell instructor. Haar specialiteiten zijn luisteren, mensen-puzzelen en hypnotherapie (een vorm van bewustzijnsverruiming waardoor je toegang krijgt tot het onderbewustzijn waarin je zaken voorgoed kunt veranderen). 1 jaar opleiding Klinisch Neuro Psycho Immunologie bij professor Leo Pruimbooms. Ze schreef ook zestien persoonlijke ontwikkeling boeken. Waaronder ‘De Vetfluisteraar’, ‘Word je eigen Mastercoach’.  En nu dus het nieuwe ebook ‘IF; 365 dagen Intermittent Fasting Online’ wat exclusief bij het 365 dagen IF online hoort.

Mabel heeft ook ruim twintig jaar media- en bedrijfservaring. Onder andere als pr adviseur bij Nestlé Nederland, communicatie-consultant voor het management van Dirk van den Broek, tv-presentatrice en tv-format ontwikkelaar bij RTL4, RTL5, TROS en AT5. Tevens was zij hoofd- en adjunct redacteurschap bij verschillende tijdschriften.  Zoals Esquire, AvantGarde, Carp* Magazine voor hoger opgeleide. Boven alles is zij een toegewijde moeder van haar volwassen zoon Bruce, succesvol ondernemer en liefhebber van Katjesdrop. 

goud pijltje 365 dagen IF online voor mannen en vrouwen.

1e 3 filmpjes gratis in je mail?: