Over Mabel de officiële versie

Mabel van den Dungen (53) is de Intermittent Fasting expert van Nederland. Zij ziet die lichaam, geest en ziel als één. Ze houd op passie volle wijze van mensen en het leven. En is vastbesloten om haar liefde en kennis over IF met zoveel mogelijk mensen te delen.

Mabel: “Er is zoveel onwetendheid op het gebied van voeding en gezondheid. Als iedereen zich zou beseffen dat haar of zijn eigen lichaam alle tools heeft om zichzelf tot op celniveau te repareren met Intermittent Fasting dan zou de hele wereld er anders uit zien. Want wie goed voor zichzelf zorgt, zorgt ook goed voor zijn omgeving”. Mabel wordt gezien als een autoriteit op het gebied van gezondheid en zelfontwikkeling. Ze is gecertificeerd als Hormonal profiler, NLP Mastercoach. Haar specialiteiten zijn hypnotherapie, Master Kettlebell instructor. Ze volgt nu de driejarige opleiding Klinisch Neuro Psycho Immunologie. Ze schreef ook zestien persoonlijke ontwikkeling boeken. Waaronder ‘De Vetfluisteraar’, ‘Word je eigen Mastercoach’.  En nu dus ook het nieuwe ebook ‘IF; 365 dagen Intermittent Fasting Online’.

Mabel heeft ook ruim twintig jaar media- en bedrijfservaring. Onder andere als pr adviseur bij Nestlé Nederland, communicatie-consultant voor het management van Dirk van den Broek, tv-presentatrice en tv-format ontwikkelaar bij RTL4, RTL5, TROS en AT5. Tevens was zij hoofd- en adjunct redacteurschap bij verschillende tijdschriften.  Zoals Esquire, AvantGarde, Carp* Magazine voor hoger opgeleide. Verder heeft zij ervaring als business coach en is tevens succesvol ondernemer.

goud pijltje 365 dagen IF online voor mannen en vrouwen.

1e 3 filmpjes gratis in je mail?: