WAT IS EEN PIJNAPPELKLIER?

De pijnappelkier, ook wel epifyse genoemd, is een kleine dennen-appelvormige endocriene klier die in het midden van de hersenen ligt. En verantwoordelijk is voor de aanmaak van o.a. melatonine en daarmee voor het waak- en slaapritme. De klier wordt omringd door twee andere belangrijke hormoonklieren, de hypofyse en de hypothalamus.

Aan de pijnappelklier wordt een belangrijke rol toegekend bij spirituele functies, zoals bijvoorbeeld; intuïtie, (lucide) dromen, de verbinding met het universum en manifestatie. Het wordt daarom ook wel het derde oog of de zetel van de ziel genoemd.

De locatie van de epifyse tussen de twee hersenhelften. De pijnappelklier in de oudheid
Interessant is dat oude culturen ook al lijken te verwijzen naar de pijnappelklier en bijbehorende krachten.Zoals bijvoorbeeld in de hindoeïstische- en yogatradities. Waar het 6de chakra, ook wel Ajna chakra of derde oog genoemd, op dezelfde hoogte zit als de pijnappelklier en versierd wordt met een ‘bindi’.

De pijnappelklier (Inwijding) Ook een belangrijk symbool van de oude Egyptenaren vertoont een sterke gelijkenis met het centrum van de hersenen.

Pijnappelklier Inwijding Expert Dr. Strassman gelooft dat de spirituele eigenschappen van de pijnappelklier afkomstig zijn van het vermogen om op natuurlijke wijze DMT (Dimethyltryptamine) te produceren.

DMT wordt beschreven als een veel voorkomende natuurlijke psychedelische stof die wijd is verspreid in het plantenrijk. En in kleine hoeveelheden aanwezig is in zoogdieren, waaronder mensen, waar het functioneert als een neurotransmitter in de hersenen.

 

WAT DOET MABEL TIJDENS DE SESSIE EN WAT ERVAAR IK?

Mabel begeleidt je stap voor stap met adem- en speciaal door haar ontwikkelde meditatietechnieken, naast de ademtechniek die ze van Wim Hof leerde om op een snelle en veilige manier jouw 3e oog/pijnappelklier te openen. Het is een mindblowing ervaring, die zich het best laat omschrijving als een duizelingwekkend geestelijk orgasme van geluk en kleur met grote fysiologische heilzame gevolgen.

Je ontvangt na de sessie ook nog eens een pdf je met allemaal leuke youtube linkjes, muziek en oefenmateriaal voor thuis. Met veel mystieke informatie, wetenschappelijke feiten, voedingsadvies, praktische tips en simpele mega effectieve oefeningen hoe je zelf je 3e oog/pijnappelklier optimaal kunt onderhouden met allerlei leuke filmpjes, kijk deze alvast vooruit als je nieuwsgierig bent.

MOET IK MIJ VOORBEREIDEN?

Het is belangrijk dat je minimaal vijf uur van te voren niets eet. Het is wel verstandig om wat lichts bij je te hebben zoals fruit of wat ongebrande nootjes, zodat je wat aards te knabbelen hebt voor na jouw inwijding. Na de sessie kun je beste rechtstreeks naar huis gaan of ergens naar toe waar je in alle rust je inwijding kan laten bezinken zoals het bos, het strand of bij een goede vriend of vriendin lekker languit op de bank. Als je dat doet, heeft de sessie het optimale resultaat.

 

Je krijgt een uiteraard een cadeautje en een mooi e-book twv €47,- mee naar huis.

HOE LANG DUURT HET EN WAT KOST HET?

Een 3e Oog pijnappelklier inwijding kost €200,00 en duurt ongeveer een 1,5 uur tot 2 uur. Kom je met 2 personen dan krijg je op de 2e persoon €50,00 korting. Dus betaal je in totaal €350,00.

Wat anderen zeggen over Mabel

Hans Wisse Account Manager Hanos Texel

Lieve Mabel,

Via een gemeenschappelijke relatie kwam ik met jou in contact. Vanaf het eerste moment heb ik me vrij gevoeld om te praten en te vertellen over mijn persoonlijke situatie en mijn vragen bij jou neer te leggen. Ontzettend fijn dat jij onbevooroordeeld en zonder waardeoordeel antwoorden kan geven op mijn persoonlijke kwesties. Zonder te sturen in een gesprek of advies te willen geven over de te nemen richting. Jouw antwoorden zijn voor mij handvatten om mijn persoonlijke situatie een goede richting op te manoeuvreren. Ik zie het als enorm voorrecht dat ik de kans heb gekregen om met jou in contact te komen. Openheid, eerlijkheid en oprechtheid zijn trefwoorden die ik bij jou terugvind.

 

Met lieve groet, 

Marnix Pauwels schrijver/transformative coach:

‘Voedende, helende, verrassende en mooie gesprekken: voor minder doe ik het tegenwoordig niet meer. Zowel met mijn eigen klanten, maar ook als ik iemand inhuur of inschakel om eens vanuit een andere invalshoek naar mij en mijn mogelijkheden te kijken (ook als coach heb je altijd blinde vlekken). Met Mabel was het duidelijk raak, gezellig en vrolijk. En direct. Ik heb sowieso niet heel veel problemen met het vertrouwen van mensen, maar met deze bijzondere en heerlijk eigengereide dame was er een klik die je in Venezuela nog kon horen.

De ruimte waarin ze mensen ontvangt is een cocon van behaaglijkheid en een plek waar je makkelijk ontspant. Mabel doet verrassende uitspraken en doorziet dingen snel en scherp en dat liefdevolle en doortastende is precies wat ik prettig vind en zelf ook graag bied. Het was een sessie om te koesteren, en ik ben ervan overtuigd dat onze paden nog vaak en met veel energie gaan kruisen!’  Marnix Pauwels https://www.marnix.nl/homepage/welkom/

marnix-pauwels