Tarot & Astro reading
(Zoom live of pre recorded)

Wil jij weten welke kant het leven op gaat? En heb je even geen zin om helemaal door het land te crossen? Zoom dan met mij. Ik heb wel je geboorte tijd, geboorte datum en geboorte plaats nodig. Ik kan het filmpje ook van te voren voor je opnemen. Ik stuur je een vimeo link met wachtwoord, maar je kunt het filmpje ook downloaden waardoor het ook jouw eigendom blijft. Als je wat wilt weten over je kind, partner, lover of familielid, heb ik wel foto’s nodig.

WELKE INZICHTEN KAN IK JE GEVEN

Wat een fijne reading heb ik vanmorgen ontvangen van Mabel van den Dungen. Er was niets wat niet resoneerde. Ze combineert astrologie met Tarot en andere prachtige kaarten. Dankjewel lieve Mabel!

Sonja Elferink Systemisch coach&opleider

Van kleins af aan bezig
met tarot kaarten

Voor mij is tarot een coaching tool, waar je diepe psychologische processen op een lichte en speelse wijze kan duiden en ondersteunen. Of om het heel simpel te zeggen: tarot is een spiegel van de ziel. In april 2019 ben ik MabelsTarot gestart op YouTube. Een channel waar ik ontzettend trots op ben. Zelf ben ik vanaf mijn jeugd intensief met Tarot bezig.  en dit jaar heb ik ontdekt, dat ik het ook het heel helend vind, om anderen op hun pad bij te lichten door mijn liefde en kennis over de kaarten te delen. Tarot is voor mij handelen met voorkennis, want als jij je openstelt voor de kaarten, praten ze tegen je met heel veel liefde en wijsheid. Het wordt uniek in combi met de ASTROLOGY

Helderheid en concrete stappen

Als je van te voren een afspraak wilt maken, kun je mij mailen. We kunnen de zoom live doen of ik kan de reading voor je opnemen en naar je toemailen met wetransfer. De sessie duurt live 1,5 uur en pre-recorded 1 uur. 

“Tarot and dreams are two dialects in the language of the soul.”

― Philippe St Genoux