Tarot & Astro reading

Blijf je maar steeds tegen dezelfde gesloten deuren en negatieve relaties aanlopen? Misschien is het dan hoog tijd om naar je geboorte horoscoop te kijken en er een kaartje op te trekken. Gebruik mij als spiegel, om je geluk weer terug te vinden. 

 

Astrologisch kijk ik voornamelijk naar je Noordelijke Maansknoop, Je Zuidelijke Maansknoop en Pluto. Die drie aspecten vertellen mij alles over wat jouw ziel in dit leven nog wil/moet ontwikkelen en wat jouw superpowers zijn. Als je dat weet, gaan alle deuren automatisch weer open en stap je in de flow van het leven, dat echt bij je past.

 

Er zijn 3 opties: 

1/ Je kunt naar mij toekomen. Ik zit in Badhoevedorp, vlak bij Schiphol. 

2/ Is dat te ver weg, dan kunnen we live zoomen. 

3/ Ik neem de sessie voor je op, zonder dat jij aanwezig bent. 

Ik heb wel je exacte geboorte tijd, geboorte datum en geboorte plaats nodig. Als je wat wilt weten over je kind, partner, lover, familielid of een huis, is het fijn als je een foto meeneemt in je mobiel. 

 

 

WELKE INZICHTEN KAN IK JE GEVEN

Wat een fijne reading heb ik vanmorgen ontvangen van Mabel van den Dungen. Er was niets wat niet resoneerde. Ze combineert astrologie met Tarot en andere prachtige kaarten. Dankjewel lieve Mabel!

Sonja Elferink Systemisch coach&opleider

Van kleins af aan bezig
met tarot kaarten

Voor mij is tarot een coaching tool, waar je diepe psychologische processen op een lichte en speelse wijze kan duiden en ondersteunen. Of om het heel simpel te zeggen: tarot is een spiegel van de ziel. In april 2019 ben ik MabelsTarot gestart op YouTube. Een channel waar ik ontzettend trots op ben. Ik geef ook les in Tarot in mijn besloten Mabels Tarot Facebook Club. Klik hier voor meer informatie: https://www.mabelvandendungen.nl/product/mabels-tarot-facebook-club/

Astrologie als Soul Calling!  

Ik kijk in de astrologie voornamelijk naar je Noordelijke Maans knoop, Je Zuidelijke Maansknoop en Pluto. Die drie aspecten vertellen mij alles over wat je ziel in dit leven nog wil ontwikkelen en wat jouw superpowers zijn. Als je dat weet, gaan alle deuren automatisch weer open en stap je automatisch in de flow van je eigen leven.

“Tarot and dreams are two dialects in the language of the soul.”

― Philippe St Genoux