Reading Healing

Hallo en wat ontzettend mooi dat je er nu bewust voor kiest om weer vanuit liefde, licht en heelheid te willen leven. Ik heb het cadeau om energie te lezen en te helen meegekregen van mijn moeder Trudy. De laatste vijftien jaar help ik lieve mensen samen te vallen met zichzelf, waardoor speelsheid, creativiteit en levenslust terugkomen. Ik vind het een eer dat ik jou op je pad naar healing en verlichting mag bij staan, als een spirituele vroedvrouw.

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” Nikola Tesla

HOE ZIET DE SESSIE ERUIT?

We bespreken eerst onder het genot van een kopje thee je huidige leven. Daarna lig je ontspannen op mijn lichtbed, omringt door kristallen en de helende Tesla frequenties 369 Hz in je oren. Omdat we samen afstemmen op de hogere 5D-frequenties, kunnen familieleden van gene zijde, engelen, Maria, opgestegen meesters en andere licht entiteiten hun boodschappen doorgeven en de healing direct implementeren.

HOE LANG DUURT EEN SESSIE EN MOET IK MIJ VOORBEREIDEN?

Een sessie kost €250,- en duurt 1,5 uur. Ik adviseer je van te voren niet of heel licht te eten. Na de sessie krijg je van mij wat gezonds te eten en een mooi cadeautje om je heling te vieren en je er dagelijks aan te herinneren. Je kunt deze healing het beste 1x per kwartaal herhalen, zodat je niet weer door de waan van alledag wordt opgeslokt! Elke sessie staat op zich en geeft daardoor ook weer nieuwe informatie, verdieping en healing. Als je in het buitenland woont of door bepaalde redenen niet kunt of wilt reizen, kunnen we ook Zoomen.

MAG IK HET OPNEMEN?

Als je wilt, neem ik de sessie voor je op en mail deze met WeTransfer naar jou toe. Als we de sessie via Zoom doen, kan ik hem ook voor je opnemen en met wetransfer naar je mailen! Ik vind het altijd fijn als je mij na een paar dagen even mailt hoe de puzzelstukjes voor jou op z’n plek zijn gevallen.

Voor een afspraak kun je mij persoonlijk bellen 06 20 50 02 55 of mailen info@mabelvandendungen.nl. Zodra je hebt geboekt, zet ik onze afspraak in mijn agenda

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER MABEL

Ondernemer en Intermittent fasting Expert Brigitte Schreurs

Lieve Mabel

Ik ben bevoorrecht om een vriendin te hebben, met een lijntje naar boven.
Ze heeft mij al zo vaak een tsunami aan inzichten en diepgang gegeven op haar eigen liefdevolle manier, die altijd gevuld is met humor.

En nu lig ik met mijn koptelefoon op, te luisteren naar de helende frequentie van Tesla, en raak al snel naar een ander bewustzijn, het is alsof ik droom, het voelt ontspannen, veilig en er komt van alles voorbij maar het voelt zo echt!

Later geeft Mabel mij uitleg over mijn ervaringen en beelden die voorbijkwamen, en vertelt ze wat ze bij het afgaan van de chakra’s tegen komt. De dingen die zij doorkrijgt, raken mij enorm. En zo peutert ze elke keer weer een laagje los, waar ik zelf nog niet was aangekomen. Het is ook heel fijn, dat ze het heeft opgenomen. Ik luister het regelmatig terug, op zoek naar de verstopte stukjes in mezelf, zoals Mabel dat zo mooi zegt. Ze noemt me een dolfijn die slaapt en wakker is tegelijkertijd. En na haar uitleg, beginnen alle kwartjes pas echt te vallen.

Ik wil je danken voor je altijd positieve en enorme enthousiasme waarmee je mij motiveert om elke dag de puzzel van mijn leven completer te krijgen. De reading heeft mij daarbij enorm geholpen. Het is een verrijking in mijn leven, dus kan het, iedereen die op zoek is naar meer verdieping, aanraden.

Liefs Brig https://lamaison-amsterdam.nl/

energielezen

 

 

 

 

 

 

Bestseller schrijfster Marion Pauw

“Lieve Mabel, Alle wonderen in mijn leven waren er al. Ik zag het alleen nog niet. Jij wel. Je hebt me bij de hand genomen en me naar ze toe geleid.

Met je enorme bron aan kennis, je gekke roze randje en je loepzuiver weten. Ik gun iedereen om ook dit prachtige traject af te leggen”. https://www.marionpauw.nl/biografie/

marion-pauw

 

 

 

 

 

 

 

 

Hans Wisse Account Manager Hanos Texel

Lieve Mabel,

Via een gemeenschappelijke relatie kwam ik met jou in contact. Vanaf het eerste moment heb ik me vrij gevoeld om te praten en te vertellen over mijn persoonlijke situatie en mijn vragen bij jou neer te leggen. Ontzettend fijn dat jij onbevooroordeeld en zonder waardeoordeel antwoorden kan geven op mijn persoonlijke kwesties. Zonder te sturen in een gesprek of advies te willen geven over de te nemen richting. Jouw antwoorden zijn voor mij handvatten om mijn persoonlijke situatie een goede richting op te manoeuvreren. Ik zie het als enorm voorrecht dat ik de kans heb gekregen om met jou in contact te komen. Openheid, eerlijkheid en oprechtheid zijn trefwoorden die ik bij jou terugvind. Met lieve groet, Hans Wisse


 

 

 

 

 

 

 

Marnix Pauwels schrijver/transformative coach:

‘Voedende, helende, verrassende en mooie gesprekken: voor minder doe ik het tegenwoordig niet meer. Zowel met mijn eigen klanten, maar ook als ik iemand inhuur of inschakel om eens vanuit een andere invalshoek naar mij en mijn mogelijkheden te kijken (ook als coach heb je altijd blinde vlekken). Met Mabel was het duidelijk raak, gezellig en vrolijk. En direct. Ik heb sowieso niet heel veel problemen met het vertrouwen van mensen, maar met deze bijzondere en heerlijk eigengereide dame was er een klik die je in Venezuela nog kon horen.

De ruimte waarin ze mensen ontvangt is een cocon van behaaglijkheid en een plek waar je makkelijk ontspant. Mabel doet verrassende uitspraken en doorziet dingen snel en scherp en dat liefdevolle en doortastende is precies wat ik prettig vind en zelf ook graag bied. Het was een sessie om te koesteren, en ik ben ervan overtuigd dat onze paden nog vaak en met veel energie gaan kruisen!’  Marnix Pauwels https://www.marnix.nl/homepage/welkom/

marnix-pauwels