Actie Tarot Astro reading (zoom live of pre-recorded)

Deze jaarreading is een voorbeeld van de lengte en de inhoud van mijn mediamieke kwaliteiten.


Wil jij weten welke kant het leven op gaat? En heb je even geen zin om helemaal door het land te crossen?

Zoom dan met mij. Ik kan het filmpje ook van te voren voor je opnemen. Ik verstuur het het dan per wetransfer

waardoor het ook jouw eigendom blijft. Ik heb wel je geboorte tijd, geboorte datum en geboorte plaats nodig.

Je kunt het filmpje downloaden, dus het blijft van jou!

Wil je wat weten over je werk, de liefde, je gezondheid, creativiteit of algehele richting in het leven, dan ben je welkom.

Als je wat wilt weten over je kind, partner, lover of familielid, heb ik wel een foto nodig.

Vanaf mijn jeugd intensief met de kaarten bezig ❤️

Voor mij is tarot een coaching tool, waar je diepe psychologische processen op een lichte en speelse wijze kan duiden en ondersteunen. Of om het heel simpel te zeggen: tarot is een spiegel van de ziel.  In april 2019 ben ik MabelsTarot gestart op YouTube. Een channel waar ik ontzettend trots op ben. Zelf ben ik vanaf mijn jeugd intensief met Tarot bezig en dit jaar heb ik ontdekt, dat ik het ook het heel helend vind, om anderen op hun pad bij te lichten door mijn liefde en kennis over de kaarten te delen. Ik geef regelmatig tarot les en heb ook de Mabel Tarot Academy waar je in je eigen tempo kan studeren.  Tarot is voor mij handelen met voorkennis, want als jij je openstelt voor de kaarten, praten ze tegen je met heel veel liefde en wijsheid.

Helderheid en concrete stappen

Als je van te voren een afspraak wilt maken, kun je mij mailen. We kunnen de zoom live doen of ik kan de

reading voor je opnemen.

 

 

Voor extra informatie kun je mailen naar info@mabelvandendungen.nl.

Wat anderen zeggen over Mabel

 

 

 

 

 

 

MONICA GEUZE WAS LAATST OOK OP BEZOEK VOOR EEN JAARREADING, BEKIJK HIER HAAR WEEKVLOG #101 OP MINUUT 4 HEEFT ZE HET OK OVER MIJ.

ZO LIEF https://www.youtube.com/watch?v=DCl1W0y3l1w