We hebben het hier over Pure Omega-3 olie van 100 % Arctische wilde vis met koudgeperste olijfolie,vitamine D3 en toegevoegde frisse citroensmaak (biologisch, duurzaamgeproduceerd en MSC gecertificeerd)

• duurzaam gevangen (bijproduct)
• biologische wilde vis
• verse olie
• beste TOTOX value (zuiverste olie ter wereld)
• met bloedtesten die het effect aan kunnen tonen
• 30 dagen niet goed, geld terug garantie!
Waarom visolie? Je verhouding tussen Omega 3 en 6 moet in balans zijn. Als je teveel omega 6 binnen krijgt dan sluiten de cellen zich af: de wanden van de cellen sluiten als het ware. Daardoor nemen de cellen voedingsstoffen minder makkelijk op, en voeren ze ook afvalstoffen moeilijker af. Maar wat er ook gebeurt is dat je sluimerontstekingen krijgt. Deze kosten je lichaam veel energie, want je lichaam wil zichzelf ten alle tijden genezen (zelfgenezend vermogen activeren). Bekaf raak je hiervan.
De meeste mensen hebben een verkeerde verhouding omega 3 en 6 in hun lichaam. Soms is Omega 6 zelfs 30 keer zoveel aanwezig als Omega 3. Met deze visolie garandeert men dat de waarde zakt naar 1 tot maximaal 5 (dus maximaal nog 5 keer zoveel omega 6 als 3. Gemiddeld meet men de eerste maal een waarde 17 bij mensen..).
Je bloedcellen vernieuwen zichzelf iedere 4 maanden. Ze maken hierbij een ‘kopie’ van de laatste versie, dus op die manier kan je je cellen verbeteren. Vooraf en na 4 maanden wordt er een bloedtest gedaan (vingerprikje dat je zelf opstuurt naar een onafhankelijke test-instantie) en dan is het verschil zichtbaar.
Wat meer over EQology, waar de olie vandaan komt.
Schermafbeelding 2015-11-18 om 13.18.35
Masja Hazendonk is PA van de directeur van het Wereld Natuurfonds. In haar vrije tijd heelt ze de wereld met deze visloie. Ik ken haar goed en ze heeft ook een geweldige eigen praktijk Masderplan: “Ik ben enorm kritisch op wat ik in mijn lichaam stop en de producten van EQology hebben bij mij de test doorstaan. Het bedrijf werkt ook nog eens duurzaam, wat ik ook erg belangrijk vind”. Masja en ik zijn een exclusief samenwerkingsverband aangegaan want zij vindt het wel leuk om de hele wereld te vertellen waarom ze deze olie moeten slikken. We kennen elkaar al een tijdje. Ze deed een hormonaal consult bij mij en 2 jaargangen Heksen College. Bij de aanstaande Heksen College ‘healthy Holy Shit; genezing van Lichaam, geest en ziel is ze er weer bij, en dit keer weer als deelnemer. Hoe leuk is dat!
EQology heeft een bloedtest ontwikkeld om de verhouding omega 3 / omega 6 in je bloed te meten. Deze bloedtest wordt geanalyseerd door een onafhankelijk laboratorium. In deze nulmeting kun je zien hoe je gezondheid ervoor staat. Bij een optimale gezondheid is de verhouding 1:1. Echter bij West Europeanen is de verhouding gemiddeld 1:17, wat betekent dat we 17 keer meer omega 6 als omega 3 binnen krijgen, waardoor de celwanden verharden en gaan ontsteken. Het betreft hier sluimerontstekingen. Je merkt hier niet meteen iets van, vaak uit het zich in moeheid, bij vlagen weinig energie.Deze sluimerontstekingen zijn als een sluipmoordenaar in je lichaam, ineens kan dit omslaan in een modern ziektebeeld. Zoals hart- en vaatziekten, ontstekingen van spieren en gewrichten, artrose, diabetes 2 en ga zo maar door.
Als je met de olie start krijg je na 4 maanden weer een bloedtest opgestuurd. EQology garandeert dat als je je aan de aanbevolen dosering hebt gehouden, jouw ratio omega 3 / omega 6 gedaald is naar 1:5 of lager, waardoor je aanzienlijk minder kans loopt om ziek te worden. De bloedtest is echt een toegevoegde waarde, meten is immers weten! Als je waarde bij de eerste bloedtest (dus bij aanvang) al 1:3 of lager is, dan feliciteert EQology jou met je goede gezondheid en krijg je je geld terug. Van de meer dan honderd mensen die we de afgelopen tijd in Nederland getest hebben, waren er echter maar 4 die onder de 1:3 zaten….”
Mijn advies: Neem een 12 maanden abonnement met 2 testen EQ Omega-6/Omega-3 Ratio te nemen (immers meten is weten!). Je neemt de eerste test af voordat je start met de EQ Pure Arctic Oil. De tweede test neem je 120 dagen later af. De eerste maand neem je een dubbele dosis, zodat de cellen zich kunnen resetten. Daarom betaal je de eerste maand 2 flessen inclusief de 2 testen (€ 109) en de 11 maanden daarna 1 fles per maand (€35).
Bestellen? Kijk dan hier!