DE MYSTICA EN HAAR MEESTERSCHAP

Liefde is een energetisch energieveld. Zij is een onzichtbare force, die ezels laat dansen, planeten zweven en zelfs het donkerste hart transformeert. Zij is de bovennatuurlijke anti-dot, die alles wat in strijd is met zichzelf harmoniseert. Ze is een omgekeerde toverformule; alles wat donker is, zal licht brengen.  Liefde is even natuurlijk, als water dat naar beneden stroomt. En ondanks dat je de liefde, alleen indirect kan zien, is ze even tastbaar als de zwaartekracht. In dit jaartraject ga jij spelenderwijs weer communiceren met dit energieveld. Zodat je niet alleen jezelf, de tekens, maar ook de wereld om je heen weer verstaat.

WAT IS EEN MYSTICA?

Een Mystica heeft een innige relatie met De bron, de Divine, The Suprême of misschien noem jij het wel God of ABBA. Zij communiceert moeiteloos zonder woorden met dieren, mensen en de natuur. Ze heeft beschikking over creatie- en manifestatie-kracht. Ze gebruikt haar witte magie voor zichzelf en anderen. Afstand is een illusie. Ze praat telepatisch en stuurt liefde op afstand. Ze staat volledig in contact met haar mannelijke en vrouwelijke energie. De echte Mystica herken je niet aan wat ze zegt, maar aan wat ze doet. Harmonie, Schoonheid, Creativiteit en haar Seksualiteit zijn heilig voor haar. Ze ondersteund anderen vol overgave, maar nooit zonder hun toestemming. Ze bewaakt liefdevol haar eigen grenzen en heeft respect voor mensen, die anders naar het leven kijken. Ze luistert even aandachtig naar haar Innerlijke kind als naar haar Innerlijke wijze vrouw. Ze is toegewijd aan de co-creatie en vertrouwd volledig op het tempo van het universum.

WELKE TAAL SPREEKT EEN MYSTICA?

Mystica: “Ik ben de energie van creatie-kracht en spreek in een taal zonder woorden. Mijn lippen fluisteren geluidloze spreuken en daarom ben ik de alchemist puur sang. Mijn elementen zijn water, vuur, aarde en lucht. Ik creëer heb lief en ontvang. Ik ben radicaal toegewijd aan mijn vrouwelijke creatie-kracht. Ik ben één met mijzelf en daarom is de magie van alle universa in mij. And so it is. And so it is. And so it.”

DE MYSTICA EN HAAR GEREEDSCHAP

Als je weet wat energie-vibraties zijn, dan pas begrijp je wat je met ze kunt doen. Niet alleen het universum luistert naar de vibraties die jij bewust of onbewust uitzend, maar je cellen luisteren ook mee en gaan resoneren en geluid maken op de frequentie waar jij op leeft. Dus als jij boos bent, vibreren ze letterlijk op een andere frequentie dan wanneer jij gelukkig bent. Meesterschap betekent dat je totale verantwoordelijk neemt over dat wat er in je omgaat. In dit jaartraject maakt de Mystica per les kennis met een nieuwe set gereedschap:

 

Wil je meer weten over het jaartraject en welke dimensies wij samen gaan verkennen? Download dan ONDERAAN DEZE PAGINA het gratis e-book ‘De Mystica en haar meesterschap’

 1. Een hartritueel, zodat zij dat kan verlichten wat nu nog donker is
 2. Healing en alignment sessie van Mabel van 1 van de 13 chakra’s
 3. Engel die bij 1 van de 13 chakra’s hoort
 4. Celzout die bij 1 van de 13 chakra’s hoort
 5. Bach bloesem die bij 1 van de 13 chakra’s hoort
 6. 2 energie kaarten van de 22 energie kaarten van het ‘Paleis van liefde’

WAAR KAN EEN MYSTICA HAAR GEREEDSCHAP VOOR INZETTEN?

 • ZELFLIEFDE
 • BEWUSTZIJN
 • OVERVLOED
 • GEZONDHEID
 • FINANCIELE VRIJHEID
 • VERBINDING
 • MAGIE
 • CO-CREEREN
 • SOULMATE

DE MYSTICA EN HAAR VERLANGEN

Liefde is de belangrijkste drijfveer van de Mystica. Liefde voor haarzelf, liefde voor anderen en liefde voor het universum waar zij in leeft. Door haar diepgaande kennis van de  metafysische wetten van het universum, kan ze als een vrouwelijke magier alles veranderen en of zichtbaar maken wat ze maar wilt. Dus of ze nu een soulmate, een bestseller, business, gezondheid of overvloed wil, ze weet hoe ze dat met open armen kan manifesteren en ontvangen.

Wil je weten of jouw specifieke verlangen ook in dit jaartraject past, bel mij gerust. Wil je meer weten bel 06 20 50 02 55 of mail mij info@mabelvandendungen.nl.

Ik zou het een eer vinden om jou op dit mystieke pad te mogen begeleiden.

HOE ZIET HET JAARTRAJECT ERUIT EN IS HET WAT VOOR MIJ?

Met een klein select groepje, gaan we aan de slag met magische metafysische en harde wetenschappelijk bewezen technieken, zodat jij je leven opnieuw vormgeeft vanuit een bewustzijn van overvloed. Onderweg zullen oude schaarste- en angst programmering, automatisch wegvallen omdat jij op een andere frequentie vibreert en toegang krijgt tot de 22 heilige energieen van haar Meesterschap.

Wil jij ook een magisch leven als Mystica, maar weet niet of dat voor je is weggelegd? Bel of mail mij dan voor een intake gesprek en dan bespreken we rustig alle mogelijkheden. Mail: info@mabelvandendungen of mob: 0620500255

 

Wanneer: (Groep 1) Don 21 okt van 18.00 tot 21.30 uur of (Groep 2) Zon 24 oktober van 14.00 uur tot 17.30 uur (elke maand is er 1 bijeenkomst)
Waar: In mijn House of Inner Health. Badhoevelaan 26, 1171 dd Badhoevedorp. (vlak bij Schiphol)
Buitenland: Woon je in het buitenland of ver weg en je wilt toch meedoen, dan kan dat via Zoom gewoon live.
Terugkijken: De les wordt elke maand opgenomen, dus je mist niets, als je er een keer niet bij kunt zijn.
Coaching: Je krijgt ook elke maand een voort gangs coaching gesprek. Je mag zelf kiezen of je dat op de praktijk of ivm reistijd via Zoom wilt.
Met z’n 2-en: Als je niet in de groep van 24 oktober wilt, maar heel private met je vriendin, dochter, businesspartner, man, zus of moeder wil, mag dat ook.
Groep: Het selecte groepje dat 24 oktober start, bestaat uit maximaal met acht deelnemers.
Aftrekbaar: Het jaartraject is 100% aftrekbaar als bedrijfskosten.

 

 

Het jaartraject kun je bijvoorbeeld ook inzetten voor:

 • Financiële overvloed
 • Huwelijkse harmonie
 • Liefde omarmen
 • Droomlichaam
 • Eigenwaarde
 • Genieten en spelen
 • Energie boost
 • Levenslust
 • Creativiteit

LICHTGEVEND CADEAU VOOR DE MYSTICA IN OPLEIDING

Doe je mee met het jaartraject? Dan krijg je meteen de exclusieve Mystica trainings outfit thuisgestuurd. Je kunt kiezen tussen fluor oranje (2e chakra staat voor creativiteit, sensualiteit en levenslust), fluor groen (4e chakra staat voor onvoorwaardelijke liefde en soulmates) en fluor geel (3e chakra staat voor wilskracht en co-creeren). De capuchon valt deels over het woord Mystica, dus je loopt er in incognito bij. Tenzij je natuurlijk mysterieus je capuchon opzet.

DOWNLOAD HIER JE GRATIS EBOOK 'DE MYSTICA EN HAAR MEESTERSCHAP'

Wil je meer lezen over dit jaartraject download dan hier jouw gratis e-book.
e-book-mystica-en-haar-meesterschap

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER MABEL

Yolanda van Die: ‘Een prachtig traject van Mabel van den Dungen waarin je (weer) in contact komt met je eigen energetische kracht zodat je vanuit die kern kan creëren, manifesteren en leven! Een mooie reis onder liefdevolle begeleiding van Mabel

Founder van INSIDEOUT; Purpose & Female leadership

yolanda-van-die