OKT AANBIEDING TAROT EN HEALING CONSULT MET MABEL

 

De hele maand oktober geeft Mabel haar Tarot & Healing consult per ZOOM en betaal je niet 175 euro maar slecht 100 euro. Ze legt de tarot kaarten voor je en als je wilt nemen we de sessie op. Ook krijg je na de sessie en een MP3 van haar na gestuurd met een zalige geleide Angel healing meditatie (via wetransfer, kun je die downloaden en die blijft dus ook van jou).

 

Heb je vragen over je werk, liefde, gezondheid of weet je niet meer welke richting je moet kiezen in het leven? Dan is een Tarot Reading dé oplossing om weer op het juiste pad te komen!

 

 

De hele maand okt heeft Mabel een aanbieding! We nemen het consult voor je op! En je ontvangt per wetransfer een MP3 geleide Angel Healing die dus jouw bezit blijft,

EEN PRACHTIG CADEAU VOOR JEZELF

Ik vind het superfijn dat ik jouw reisleider mag zijn op onze gezamenlijke magische bewustzijnsreis. Vanaf mijn jeugd ben ik al intensief met Tarot bezig. In april 2019 ben ik MabelsTarot gestart op YouTube.en heb dan ook ontdekt, dat ik het ook het heel helend vind, om anderen op hun pad bij te lichten door mijn liefde en kennis over de kaarten te delen. Voor mij is Tarot een speelse manier van coachen. Het leven voorzeggen. Tarot spreekt de taal van ons hart en zuiver innerlijk weten, want als jij je openstelt voor de kaarten, praten ze tegen je met heel veel liefde en wijsheid.

HELDER WETEN WELKE KANT JE OP MOET PLUS HEALING

 

 

 

Voor extra informatie kun je mailen naar info@mabelvandendungen.nl.

VOLG MIJ VIA:

 

 

 

 

 

Wat anderen zeggen over Mabel

 

 

 

 

 

 

MONICA GEUZE WAS LAATST OOK OP BEZOEK VOOR EEN JAARREADING, BEKIJK HIER HAAR WEEKVLOG #101 OP MINUUT 4 HEEFT ZE HET OK OVER MIJ.

ZO LIEF https://www.youtube.com/watch?v=DCl1W0y3l1w