Nieuw per 1 sept! 6 maanden 1 op 1 Vrouw empowerment traject met Mabel

Wil je weer de beschikking hebben over je lichaam, energie, mindset, leven, liefde, kracht en wijsheid?

Heb jij alle zaken voor elkaar? Heb je een eigen bedrijf, een topbaan, een goede relatie en leuke kinderen? Maar ben je doodop van alle ballen in de lucht te houden? Of heb je het gevoel dat je door langdurige stress, slaapgebrek en sluimerende fysieke disbalansen beetje voor beetje aan het verzuipen bent? Kies dan vandaag nog voor jezelf! Ik weet dat dit juist voor jou heel eng is, omdat jij die rots in de branding bent voor iedereen. En hulp vragen bijna voelt als falen. Maar het tegendeel is waar, het geeft juist blijk van intelligentie en inzicht dat jij je beseft dat je echt toe bent aan een geheim wapen waarmee je weer de beschikking krijgt over je eigen kracht, liefde en wijsheid. Ik zou het een eer vinden om je een half jaar te mogen begeleiden met mijn nieuwe vrouw empowerment traject waarin ik al mijn coachingkwaliteiten bundel met mijn psychic abilities. Door die twee te combineren maak ik als het ware een röntgenfoto van je energie, je lichaam, de obstakels in je leven, maar ook kijken we samen hoe je stap voor stap weer in je eigen kracht kunt komen. Voor de een is dat afvallen en energie-management, voor de ander is dat switchen van baan of partner.

OF

Mabel wat kan ik verwachten van dit vrouw empowerment traject?

Nou best veel, heb je een uurtje?:

  • Een Facetime intakegesprek met Mabel. Het is natuurlijk allereerst heel leuk om elkaar te leren kennen. Maar zo kun je haar ook rustig vertellen hoe jij er nu voorstaat en waar jij met spoed het meeste behoefte aan hebt en zij zal je in dit eerste gesprek meteen vertellen waar je op stuk loopt en waarom.
  • Je kunt dit 6 maanden vrouw empowerment traject op verschillende manieren inzetten. Of het nu is voor je carriere, het harmoniseren van bestaanden relaties of het vinden van een nieuwe intieme relatie, bewustwording van je eigen kracht en power en of zaken aangaande je gezondheid (afvallen, herstellen na een ernstige ziekte en energie- management).
  • 6 privé coaching sessies met Mabel in haar House of Inner Health. In haar veilige prive-omgeving, start je samen met Mabel aan jouw vrouw empowerment traject. De consulten duren zolang als jij die dag nodig hebt en dit gaat uiteraard in overleg met elkaar.
  • Tussentijdse Facetime check up’s. Ja natuurlijk wil Mabel monitoren hoe het met je gaat! Daarom is het fijn dat je niets steeds heen en weer hoeft te rijden naar Badhoevedorp.
  • Volledige beschikking over je eigen leven, kracht, liefde en wijsheid
  • Intermittent Fasting als afvaltool, energie/gezondheid-herstel traject of bewustzijnsverruiming
  • Diepe innerlijke connectie met jezelf en alle mensen om je heen

Voor dit complete half jaar 1 op1 met Mabel empowerment traject betaal je 1250 euro. En kom jij samen dan krijgen jullie samen 20% korting oftewel 250 euro korting op de aankoop van jouw programma. Of je deelt die korting samen met degene waarmee je komt. Leuk he! Coaching en of werkbegeleiding is 100% aftrekbaar als bedrijfskosten. Er is ook een korter 3 maanden traject https://www.mabelvandendungen.nl/vrouw-empowerment-3-maanden-traject/  en een losse Vrouw empowerment kickstart sessie https://www.mabelvandendungen.nl/vrouw-empowerment-kick-start-sessie/

OF

skype mabel van den dungen