Vrouw Empowerment Kick Start Sessie

 

 

De Vrouw Empowerment Kick Sart Sessie is de oplossing als jij een acute uitdaging hebt en per direct geholpen wilt worden. Je bent dan een succesvolle vrouw, maar het leven kan soms flink aan je poten zagen. Heb je bijvoorbeeld eerdaags de premiere van je theaterstuk, maar durf je niet meer de planken op? Steekt boulimia door stress van je nieuwe functie na jaren weer de kop op? Weet je niet of je die nieuwe topfunctie in het buitenland aan moet nemen? Twijfel je aan de zuivere bedoelingen van je nieuwe liefde? Of ben je zelf een topcoach, maar zie je het allemaal even niet meer zitten? Dat kan de beste overmaken. Geloof mij, niets menselijks is mij vreemd; been there, done that en wat kan het soms allemaal een pijn doen, terwijl de buitenwereld niet eens doorheeft dat je hart huilt. Na de sessie ben je weer vol zelfvertrouwen, nieuwe inzichten en herwonnen power.

 

De Vrouw Empower Kick Start Sessie kost 295 euro en is aftrekbaar! 

Deze Vrouw Empowerment Kick Start Sessie zorgt dat je weer stevig met beiden benen op de grond staat en de juiste beslissingen kunt nemen aangaande je acute uitdaging. Maar ben je na de sessie zo enthousiast geworden en wil toch langer met Mabel aan de slag? Dan trekken we de kick start sessie van de  traject-prijs af en krijg je 10% korting op het vervolgtraject van je keuze.

 

IK zie mijn eigen blinde vlek niet, kan Mabel niet gewoon voorzeggen wat ik nodig heb?

Ja, dat kan natuurlijk ook, en dan voelt zij in wat jij op dit moment het hardst nodig hebt om weer als een powerhouse door het leven te gaan. En je kunt deze Vrouw Empowerment Kick Start Sessie ook 100% op je carriere richten (moet ik die high profile baan accepteren of is het veel intelligenter om wat extra down time te nemen om weer op krachten te komen?). Maar je kunt natuurlijk ook acute vragen aangaande je gezondheid (afvallen, herstellen na een ernstige ziekte en energie- management) stellen en een uitgewerkt plan meekrijgen of achteraf ontvangen. Als je in het buitenland woont, kun je met Mabel skypen of facetimen.