Vrouw empowerment 1 op 1 traject (3 mnd)

 

Heb jij alle zaken voor elkaar? Heb je een eigen bedrijf, een topbaan, een goede relatie en leuke kinderen? Maar ben je doodop van alle ballen in de lucht te houden? Of heb je het gevoel dat je door langdurige stress, slaapgebrek en sluimerende fysieke disbalansen beetje voor beetje aan het verzuipen bent?

Kies dan vandaag nog voor jezelf! Ik weet dat dit juist voor jou heel eng, omdat jij die rots in de branding bent voor iedereen. En hulp vragen bijna voelt als falen. Maar het het tegendeel is waar, het geeft juist blijk van intelligentie en inzicht dat jij je beseft dat je echt toe bent aan een geheim wapen waarmee je weer de beschikking krijgt over je eigen kracht, liefde en wijsheid. Ik zou het een eer vinden om je een half jaar te mogen begeleiden met mijn nieuwe vrouw empowerment traject waarin ik al mijn coachingkwaliteiten bundel met mijn psychic abillities. Door die twee te combineren maak ik als het ware een röntgenfoto van je energie, je lichaam, de obstakels in je leven, maar ook hoe je stap voor stap weer in je eigen kracht kunt komen. Voor de een is dat afvallen en energie-management, voor de ander is dat switchen van baan of partner.

 

  • Een Facetime intakegesprek met Mabel. Het is natuurlijk allereerst heel leuk om elkaar te leren kennen. Maar zo kun je haar ook rustig vertellen hoe jij er nu voorstaat en waar jij met spoed het meeste behoefte aan hebt en zij zal je in dit eerste gesprek meteen vertellen waar je op stuk loopt en waarom.
  • Je kunt dit vrouw empowerment traject op verschillende manieren inzetten. Of het nu is voor je carriere, het vinden of harmoniseren van je intieme relaties, spirituele bewustwording of zaken aangaande je gezondheid (afvallen, herstellen na een ernstige ziekte en energie- management). Met dit traject  kom je op alle deze vlakken weer in je kracht. Met net dat ‘beetje boel’ extra power!
  • 3 privé coaching sessies met Mabel in haar House of Inner Health. In haar veilige prive-omgeving, start je samen met Mabel aan jouw vrouw empowerment traject.
  • Tussentijdse Facetime check up’s. Ja natuurlijk wil Mabel monitoren hoe het met je gaat! Daarom is het fijn dat je niets steeds heen en weer hoeft te rijden naar Badhoevedorp,
  • Intermittent Fasting als afvaltool, energie/gezondheid-herstel traject of bewustzijnsverruiming

Voor dit complete 3 maanden vrouw empowerment 1 op 1 traject  Mabel betaal je 925 euro. En ben je een maand lang welkom op alle meditatielessen! Bel of mail mij mabelvandendungen@me.com of mobiel: 0620500255 of je kunt natuurlijk ook meteen een skypesessie rechts van deze pagina inplannen. Coaching en of werkbegeleiding is 100% aftrekbaar als bedrijfskosten.