Voice Dialogue werken met delen in jezelf die snakken naar harmonie, rust en heelheid

 

Als je in je eentje niet kunt afvallen, of slecht slaapt en 24 uur gestressed blijft, jezelf dwars zit met onderhuidse woede, stinkend jaloers bent, faalangst hebt, je seksdrive totaal is verdwenen of heb je last van verslavingen (roken, overeten) of vindt je mega eng om zichtbaar te zijn als coach, personal trainer, salesmanager of acteur, dan begeleid ik je graag met dit zachte helingsproces van voice dialogue.

Ieder mens heeft verschillende delen, subpersoonlijkheden in zich. Zo ben je bijvoorbeeld tegelijk moeder, vriendin, minnaar, accountant en of kind. Uiteraard werk ik ook heel graag met mannen. Om meer harmonie en heelheid in jezelf te krijgen of om van verslavingen af te komen (of beter) gezegd inzicht in te krijgen in plaats er tegen te vechten) zou je met deze techniek de diepte in kunnen gaan en kijken welk beschermings mechanisme hier op een diep niveau onder zit en kunnen transformeren in een meer ondersteunend deel van jezelf.

 

Waar je geen zicht op hebt, kun je ook niet veranderen. Mensen roepen al snel :’ Ja zo ben ik nu eenmaal’ ,maar dat is een leugen; je bent namelijk alles te gelijk en je kunt door deze zachte techniek, Voice Dialogue, samen met mij weer toegang krijgen tot al deze bijzondere, wijze en goed functionerende delen in jou. Er is namelijk niets stuk aan jou, je puzzelstukjes liggen hooguit een beetje door de war. Voice dialogue coaching is een levens transformerende investering in jezelf van 700 euro. Het traject bestaat uit vier afspraken van 1,5 uur en met tussentijdse digitale ondersteuning of facetime.  Ik neem de sessies voor je op, zodat je ze thuis kunt terugluisteren voor nog meer bewustwording. Je kunt ter plekken ook kiezen dat de sessies 2 uur duren en dan bestaat dit traject uit drie sessies.

Met al mijn liefde, Mabel

 

4 x 1,5 uur en tussentijdse ondersteuning 700,-

 

Onderstaand filmpje is dag 233 uit Mabels 365 dagen Intermittent Fasting; body, mind and soul online coaching programma,

waarbij je elke dag 365 dagen een coaching filmpje ter inspiratie, ondersteuning en verdieping automatisch in je mail krijgt!

 

 

 

 

Anderen over de sessie:

Leonora Rijn culinair journalist/moeder:

Door haar loepzuivere intuïtie ziet Mabel heel snel waar je vastloopt. Met behulp van voice dialogue zet ze je letterlijk op de stoel van de verschillende stemmen in je hoofd waardoor je razendsnel bij je gevoel komt en je niet kunt verschuilen achter oeverloos geklets, zoals ik gewend ben te doen. Met haar warmte en kristalheldere wijsheid dwingt ze je met zachte hand je onzekerheden onder ogen te zien en ze te omarmen in plaats van te bevechten. Eén sessie voice dialogue heeft me meer opgeleverd dan urenlange therapie en het heeft de toon gezet voor een toekomst waarin ik helemaal mezelf durf te zijn. 

Leonora

 

Reane Dalger Financieel interim manager:

“Vrijdag 18 mei jl. heb ik op een zeer Mabeliaanse wijze (lees zonder poespas, straight to the point en zeer liefdevol) kennis gemaakt met de voice dialogue. Het was een ervaring die ik niet goed kan omschrijven omdat woorden niet mijn gevoel tijdens en na de sessie kunnen omschrijven. Ik zal toch een poging wagen. Het voelde als  Innerlijke (h)erkenning; het herkennen van de verschillende drijfveren  (ikken) aanwezig in jezelf zonder dat het een innerlijke conflict situatie teweegbrengt, erkennen dat ze er mogen zijn. Weten welke IK welke behoefte heeft. Weten welke IK waar voor staat en hoe je dat in je dagelijks leven kunt toepassen. Het was voor mij een eyeopener. We zijn licht en donker en alleen al door het te erkennen kun je je écht heel voelen”. Reane Dalger Financieel interim manager.      http://spiritedfinances.nl/?page_id=20

 

 

Anne- Marijke Bakker IT specialist:

Onlangs heb ik bij Mabel een Voice Dialogue sessie gedaan. Mabel liet daarbij een aantal van mijn deelpersoonlijkheden aan het woord. Terwijl Mabel vragen stelde aan deze deelpersonen en de antwoorden als vanzelf kwamen, kreeg ik enorm veel inzicht in het (liefdes) probleem waar ik al een tijd mee worstel. Tijdens de sessie voelde ik ook de kracht die ik in me heb om dit aan te pakken. Ik de dagen erna bleef ik de kracht en de inzichten voelen en was ik zo in staat om actie te ondernemen.Ik kijk ernaar uit om verder met Mabel’s Voice Dialogue aan de slag te gaan om andere dilemma’s aan te pakken die me belemmeren verder te ontwikkelen in mijn werk”. Anne- Marijke Bakker IT specialist