Ik ben al meer dan vijf jaar aan het zoeken naar de juiste visolie. Maar eigenlijk vind ik al die supplementen boeren maar een beetje ‘la la la la’ figuren.
Laatst zat ik bij het tv programma Keuringsdienst van waren met kromme tenen, toen weer eens pijnlijk duidelijk aan het licht kwam dat 90% van de dure visolie eigenlijk goedkope rommel is gemaakt van sardientjes gevangen in warm water voor de kust van Peru. Nou wat is daar mis mee zou je nu kunnen denken? Nou, hoe warmer het water is, hoe meer gif er in de vis zit. Daarom ben ik nu zo dolblij dat ik iets gevonden heb dat echt zuiver is: EQ Pure Arctic Oil Visolie uit Noorwegen. En die Noren zijn bloedserieus en hebben huizenhoge eisen als het op supplementen en gezondheid aankomt. Dus als je iets met een keurmerk uit Noorwegen hebt, weet je dat je goed zit.

En je proeft het ook, deze visolie is zo zuiver en puur dat je hem op je nuchtere maag zo van een lepel af kunt smikkelen. Niet vies. Gewoon, neutraal. Ik ga ook heus geen hele fles achter elkaar opdrinken in een soort wild, enthousiast visolie-drink-feestje (wordt trouwens ook niet aangeraden), maar het ging gewoon goed! Je kunt hem natuurlijk ook gewoon door je smoothie gooien. Dat is ook de manier waarop ik het adviseer om aan je kinderen te geven. Vanaf drie jaar. Wist je dat alle zwangere vrouwen in Noorwegen verplicht aan de visolie moeten. Ha ha ha, dat vind ik dan weer stom hoor. Al die regels. Maar goed we dwalen af.

De vissen die gebruikt worden krijgen geen Omega 6 korrels gevoerd, zoals de meeste andere vissen waar ze die olie van maken. En ze zwemmen in het meest zuivere koudste water dat er is. Ze worden niet dood gemaakt om de olie; de olie is een bij-produkt. Het voelt goed. En ik ga het gebruiken. Het schijnt je gewrichten soepeler te maken (jaaaaa! Komt u maar door) en ontstekingen te laten verminderen/verdwijnen (nog meer jaaa). Dat wil ik. Dat ik me als bijkomend voordeel ook beter zal kunnen concentreren en nog meer van dat soort ‘bijwerkingen’ is alleen maar mooi mee genomen.

Ben je geïnteresseerd in deze visolie? Lees dan vooral verder! Buiten het feit dat ik het gewoon leuk vind om op deze manier het toch aan je uit te leggen, want mijn verkoop skills laat ik sowieso zitten in een 1 op 1 gesprek. Ik wil je namelijk niets aansmeren of een winkeltje beginnen; ik deel mijn deskundige ervaring en vertel je wat ik ervan vind. Niks voor jou? Prima! Wel interessant?

 

Ook top! Meteen bestellen en beginnen? Kan ook! It’s up to you! Vrijheid blijheid.