Transformatie jaar traject

Wil jij je hele leven naar een hoger plan tillen, maar heb je geen idee hoe? Dan zeg ik, laat dat hoofd nu eens een keertje zitten en ga kijken met de

ogen van je ziel. Ik nodig je uit om de liefdescode van de Engel Shekinah te ontvangen en je leven van binnenuit te transformeren.

Er zijn verschillende healing-codes, die je per consult activeert. Het zal je een diepe healing en transformatie brengen, zodat je uit je volle potentieel

kunt gaan leven en echt gas geven!

Na de Instant Activatie kijk je voortaan vanuit liefde, verbondenheid en één- heelheid naar jezelf en de wereld.

in 1 jaar naar een complete transformatie en bewustwording

Shekinah heeft mij 7 Liefdescodes doorgegeven voor healing en harmonie, die onder andere corresponderen met je zeven chakra’s. Het is de bedoeling bij de eerste activatie (chakra) te beginnen en zo naar het volgende level te groeien. Het beste is om een periode van 1 maand tussen de ene en andere activatie te laten. De Hart Ster activatie mag als enige openbaar aan iedereen worden gechanneld tijdens Trance Healing bijeenkomsten ter kennismaking met de healing powers van Shekinah.

Door je open te stellen voor de Liefdescodes van Shekinah reconnect je met de oneindige intelligentie; de universele bron. Je maakt een shift in bewustzijn van de 3e dimensie naar de 4e en 5e dimensie. Door de blokkades en ‘denkfouten’ (collectieve hypnose) op te heffen, kom je zelf weer in je heelheid bewustzijn. Samen met haar kom je weer in je kracht, zodat vreugde, gezondheid, harmonie, voorspoed, wonderen en liefde weer door je heen kunnen stromen, zodat ook jij weer een baken van licht kunt zijn voor jezelf en anderen. Want in essentie zijn mensen, net als de engelen, een onderdeel van de bron. Mabel & Shekinah helpen je met jouw persoonlijke Merkaba* inwijding die je ook krijgt, te reconnecten met je eigen lichtlichaam waardoor je eigen frequentie hoog en stabiel wordt en je een quantum leap maakt in je spiritualiteit. *Mer betekent universele goddelijke bron, Ka betekent bewustzijn (of eigen geest) en Ba is lichaam. Daarom spreken we ook over een lichtlichaam.

De healing en blokkades opruimen vindt plaats in de 3e dimensie, zodat de weg vrij is naar je hogere frequentie.

  1. Instant activatie 1: Voorspoed Vortex 1e chakra
  2. Instant activatie 2: Health & Healing 2e chakra
  3. Instant activatie 3: Zielenrust & Zuiverheid 3e chakra
  4. Instant activatie 4: Hart Ster liefde 4e chakra
  5. Instant activatie 5: Spelen & Ontwaken 5e chakra
  6. Instant activatie 6: CoCreatie Dankbaarheid 6e chakra
  7. Instant activatie 7: Bron Bewustzijn 7e chakra

MABEL, ZIJN DIE LIEFDESCODES WAT VOOR MIJ?

Ja, ik begrijp dat hulp vragen soms kan aanvoelen alsof je het zelf niet kunt, maar ik zeg: ‘Het is juist ontzettend wijs, om soms een ander je weg bij te laten bijschijnen”. Ik zie hulpvragen dus niet als iets zwaks of falen, maar juist als iets ontzettend dapper. Om hulp te vragen aan engelen moet je niet alleen dapper zijn, maar ook geloof hebben in onvoorwaardelijke liefde. Dat is makkelijk als je haar goed zit en je verbonden bent, maar niet als je de weg kwijt bent. En laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens de weg kwijt en van onze zender af. Op energetisch niveau zijn we dan in disharmonie. Disharmonie is een alarmbel dat je niet meer in de flow van het leven zit. Dat je van je zielenpad afloopt in plaats van ernaar toe. Dat je niet verbonden bent met jezelf en alle zegeningen blokkeert en dus niet kunt ontvangen. Disharmonie heeft vele gezichten en kunnen in je leven verschijnen in de vorm van stress, depressie, vermoeidheid, gebrek aan geloof, ziekten, strijd, werkeloosheid, vreetbuien en overgewicht, eenzaamheid of een kort lontje of in disharmonie met iedereen om je heen. Door je open te stellen voor de Liefdescodes van Shekinah reconnect je met de oneindige intelligentie; de universele bron. Samen met haar kom je weer in je kracht, zodat vreugde, gezondheid, harmonie, voorspoed, wonderen en liefde weer door je heen kunnen stromen, zodat ook jij weer een baken van licht kunt zijn voor jezelf en anderen. Mensen zijn net als de engelen een onderdeel van de bron. Ja, je leest het goed. ‘U’ is een Goddelijke vonk op twee benen.

HOE LANG DUURT EEN SESSIE EN MOET IK MIJ VOORBEREIDEN?

De sessie duurt ongeveer een 1,5 tot 2 uur. Het is belangrijk dat je minimaal vijf uur van te voren niets eet. Het is wel verstandig om wat lichts bij je te hebben, zoals fruit of wat ongebrande nootjes, zodat je wat aards te knabbelen hebt voor na jouw inwijding. Na de sessie kun je het beste rechtstreeks naar huis naar toe gaan of ergens waar je in alle rust je inwijding kunt laten bezinken, zoals het bos, het strand of bij een goede vriend of vriendin lekker languit op de bank. Als je dat doet, heeft de sessie het optimale resultaat. Om een plekje te reserveren of voor extra info over beschikbare dagen en tijden kun je mailen met: kittyhaasewinkel@ziggo.nl

Je krijgt uiteraard een mooi cadeau van Mabel: een kristallen of rozenkwarts Merkaba om dagelijks de herstelde liefdesconnectie te voelen en herbeleven en een mooi ebook Healing with the angels twv €47,- mee naar huis. Mabel legt in dit boek uit wat de 5 dimensies zijn. The flower of life. Atlantis. Welke engelen er zijn, hoe je ze kunt aanroepen. Hoe je kunt bidden en welke kristallen je daarmee kunnen helpen. Het ebook zit vol met meditaties en healings.

Als je wilt nemen we de sessie op, zodat je Shekinah’s healing-meditatie, boodschappen en advies rustig kunt na luisteren.

WAT KOST ZO'N ACTIVATIE INWIJDING NOU?


Wat een zegen dat jij de sleutel van jouw grootste spirituele liefdesdoorbraak kunt ervaren. Als je alle zeven inwijdingen tegelijk afneemt, krijg je 25% korting en betaal je geen €1750,- maar €1250,-. Wil je liever een losse sessie, neem dan even persoonlijk contact op met Mabel mabelvandendungen@me.com

Mabel is dit ogenblik aan een nieuw ebook aan het schrijven “The love gospel of Shekinah”; healing & antwoorden van een Engel.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Lieve Mabel,
Wat heeft een nuchtere vrouw als ik met een inwijding? Meer dan je op het eerste gezicht zou denken. Geestelijke stabiliteit, rust, een sterk lijf, lichamelijke en geestelijke kracht, dat willen we toch allemaal? De combinatie van een gezonde levensstijl, voeding, koud douchen en het zelf kunnen activeren van je algehele bewustzijn doet zoveel voor een mens. Het heeft mij inzichten gegeven die hebben geleid naar nog meer focus en controle. Een hogere vorm van bewustzijn. Totale verbinding met jezelf en in contact staan met de krachtigste bron op aarde. Het heeft mij persoonlijk helderheid gebracht in alle opzichten. Dank je wel voor de mooie ervaring. Ik voel me energieker en sterker dan ooit en ik omarm mijn blijvende “geluksboost” dagelijks!

Kind regards,

Valérie Bohnenn

HR Director Continental Europe & RoW

Schermafbeelding 2016-04-07 om 16.06.37

 

Lieve Mabel

Ik heb, zo’n 2 jaar geleden, een workshop bijgewoond van Wim Hof en was dus al af en toe bezig met zijn ademhalingstechniek. Door die ademhalingstechniek kwam ik via youtube een filmpje van Mabel tegen. Zij legt het goed uit en ik werd nieuwsgierig wat zij nog meer te bieden had, dus ben ik verder gaan zoeken. Ik merkte namelijk dat ik meer wilde. Ik wilde het beter kunnen en wilde ook meer (spirituele) diepgang, maar ook een betere gezondheid. Ik werd ontvangen in de mooie praktijkruimte van Mabel. Als eerste: wat een bijzondere vrouw! Ik voelde me gelijk op mijn gemak. We zijn gaan zitten en hebben eerst een intake gesprek gehad. Het voelde goed en vertrouwd om met Mabel in gesprek te zijn. Ze legde het een en ander uit en we zijn daarna naar de meditatie kamer/inwijdingsruimte gegaan. Daar werd ik goed begeleid in het proces van de inwijding. Ik heb dit als mooi en heel intens ervaren. Wat een gave ervaring. Ik baalde er gewoon van dat het aflopen was. Een aanrader dus.

Onderweg naar huis had ik al gelijk een bijzondere ervaring. Alles zag er intenser uit. Mooiere kleuren, helder en scherp. Sinds de inwijding sta ik eerder op om de ademhaling en meditatie te doen. (nog geen dag overgeslagen) Dit voelt heerlijk en geeft me rust maar ook energie.

Na de inwijding liet Mabel me niet vallen, maar kon ik met vragen haar mailen en begeleid ze me zo in het proces waarin ik zit.

Wat een mooie cadeautje. Dank je wel lieve Mabel!

Vriendelijke groeten Rick Kamstra, werkzaam bij de politie Groningen

 

 

 

Lieve Mabel, ik wil je bedanken voor deze prachtige ervaring. Ik loop nog steeds op wolkjes ;-). Ik ben super blij dat je op mijn pad bent gekomen. Ik vond het heel bijzonder om dit bij jou te mogen doen. Mooi hoe je dit vanuit je mooie hart doet. Ik weet zeker dat je hier heel veel mensen blij mee gaat maken. Dank je wel lieverd voor wie je bent x

Barbara te Boekhorst, coach, therapeut en communicatie adviseur www.bijzondergewoon.nu/over-mij

Schermafbeelding 2016-02-23 om 15.07.16

 

Lieve Mabel,

Nog even een update na de inwijding. Ten eerste bungelt de amethist vrolijk tussen de boobies, hij heeft het reuze naar z’n zin daar! Ik voel me sterk, zelfverzekerd en vecht elke beer van de weg weg. Ik zie kleuren zoveel helderder en voel me op mn toppen van mijn bestaan en kunnen. Hoewel ik al best wel een ontwikkelde intuitie heb, is door deze inwijding en de sessies die ik nu thuis doe, het luikje van mijn intuitie verder open te komen staan. Ik heb er geen moeite mee om de ingesleten gewoonte van het dagelijkse glaasje(s) wijn nu te laten staan, maak gezonde eet-keuzes, schuif ‘s morgens m’n sportkleding in en ga of hardlopen of naar de sportschool en sta ‘fluitend’ onder de koude douche. Ik heb mijn to-do lijst ‘s morgens al afgewerkt ipv de hele dag hierover te doen. Say no more….. Lieve Mabel, ik ben vereerd dat ik de inwijding met jou heb mogen doen en mij zoveel positieve dingen brengt en nog gaat brengen. Heel veel liefde gewenst van een innig dankbare leerling,

Brigitte van der Kallen, aankomend eigenaar/manager Hästens Store