TAROTCOACHING MET MABEL

 

Ik geef de Tarotcoaching sessie in mijn House of Innerhealth (badhoevedorp, vlak bij Schiphol), maar als je ver weg woont of in het buitenland kan het consult ook per skype of facetime. Ik noem de sessies zelf Tarotcoaching omdat er zoveel aan bod komt, numerologie, alchemie, astrologie, hypnotherapie, connecten met zielengroep, nlp en eft. Mijn leggings zijn uitermate geschikt als je prangende vragen hebt voor je business, je ziels bestemming, je blinde vlekken, bestaande en nieuwe relaties en waar je in Godsnaam nou jouw soulmate kan vinden en wanneer. U is welkom mabelvandendungen@me.com of mobiel: 0620500255. Een sessie duurt een uur. Ik neem het voor je op, zodat je het ook fijn thuis terug kunt luisteren. Een sessie van een uur gericht op de boodschappen van de kaarten duurt een uur en kost 125 euro. Een sessie van twee uur, waarin we de inzichten en bewustwording ook gaan implementeren en indien nodig ook een healingsessie kost 200 euro. Er kan coaching op de factuur als je een eigen bedrijf hebt en dan is de sessie 100% aftrekbaar als coaching- en werkbegeleiding bedrijfskosten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER TAROTCOACHING MET MABEL:

 

Walter van Munster eigenaar bouwbedrijf WVM Bouw, Intermittent fasting Expert en mental coach

Daar ik nieuwsgierig was en enige vragen had, betreffende werk en mijn kinderen, Heb ik Mabel gevraagd de tarot voor mij te leggen. In een ver verleden had ik dat ook al eens gedaan, en had ikzelf ook een setje met een kleine beknopte handleiding gekocht.  Dat verslapte destijds, maar de kaarten bleven trekken. Maar op een gegeven moment had ik toch behoefte aan ondersteuning en misschien ook wel een beetje bevestiging van zaken waar ik zelf mijn vinger niet achter kreeg en waarop ik bijna ongeduldig antwoord op wilde. En hoe fijn was dat toen Mabel dmv de tarot zaken helder voor mij spiegelde. De sessie gaf mij een flinke schop onder mijn kont en kon ik kon eindelijk zonder te aarzelen duidelijk richting kiezen vooral qua werk. Mabel is echt mijn stok achter de deur. Dank je wel Mabel met Liefde Walter

 

walter-tarotcoaching

 

 

 

 

 

 

Petra de Ree vrouwencoach:

Wil je ook een de tarot kaart voor je laten leggen? Dan kan ik je Mabel van den Dungen aanraden. Tarotkaart met een vleugje extra
Op een heerlijke zondagmiddag ging ik naar Mabel van den Dungen die voor mij de tarotkaart zou trekken.
Heel eerlijk, ik was redelijk sceptisch want een stel kaarten vertellen mij echt niet hoe of wat in mijn leven alleen mijn nieuwsgierigheid overwon dus daar zat ik tegenover Mabel. Wat een heerlijk mens is zij, een hoog Sex at the City gehalte met een heel groot hart en vooral veel wijsheid, mooie combinatie waardoor ik me en meteen thuis voelde maar ook vertrouwen had dat dit niet een of andere zweverige toestand zou gaan worden want daar ben ik allergische voor. Nee ik kan dit het beste omschrijven als High heel spiritualiteit wat veel beter bij deze tijd past.
 
Eerst begon Mabel mij een aantal vragen te stellen wat zij vertaalde naar cijfers en daar kwam opeens mijn hele echte eigen ik tevoorschijn, er was werkelijk niets wat ik niet herkende. Toen de kaarten, ja het zijn kaarten maar Mabel tuned in met haar energie waardoor er opeens allemaal doosjes opengaan. Ik heb veel inzicht gekregen in wat ik doe en wat ik niet doe, vooral dat laatste heeft me diep geraakt want dat is voor mij de sleutel om de volgende stap te maken.
 
Dank je lieve Mabel, voor je gastvriendelijkheid, je eerlijkheid, het plezier, je wijsheid en de mooie en inspirerende woorden.
 
De kaarten zijn geschud en vertellen mijn verhaal van mijn verleden, heden en toekomst en ik…….ik heb een grote glimlach en een blij kloppend hart.
 
Liefs