Mabelstarot English/Nederlands

(Mabelstarot on youtube https://www.youtube.com/channel/UC-awJZBrknYv1NCrkn75Ttg 

English

Hello I’m Mabel van den Dungen, writer, coach, journalist, who uses tarot, astrology, numerology and refined wisdom to better myself and others. I give free readings every month for every zodiac sign on youtube Mabelstarot – (Mabelstarot on youtube https://www.youtube.com/channel/UC-awJZBrknYv1NCrkn75Ttg  – , teach tarot to beginners and advanced groups in the Amsterdam area. I am the mother of a 23-year old son, and of a French bulldog named Pink. In my spare time, I like to collect owls and you can often find me at the gym working out. I am a strong supporter of powerlifting and intermittent fasting, and if you want to see more on these topics, visit my Dutch channel….I have a lot of experience counseling people who go trough personal and professional hardships in life.
I developped my own method of reading the cards. I normally use 6 cards. I then count the cards in order to find their hidden numerological meaning.
I also use colours, sometimes scents, gemstones and others healing tools that came to me over the years, to help me personalize the healing process.
My goal is to empower others by educating them in recognizing their own patterns and by becoming conscious of their needs and their uniqueness. This channel is a safe haven to come to whenever you need a friend for some nuturing and for practical advice. You can visit me as often as you’d like. I make the videos in english and in dutch. And in the extended …. you can find my coaching tools like meditation excercises, Emotional freedom technic for emergency/urgent coaching, and if you would like a private You can get a private reading at my House of Innerhealth in Badhoevedorp – near Schiphol – (200 euro) . Coaching sound Mp3 (55 euro). Movie tailormade  or Facetime 75 euro).

Contact me Mabelvandendungen@me.com or mobile 0620500255

Instagram https://www.instagram.com/mabelstarot/

Facebook Personal: https://www.facebook.com/mabel.vandendungen.1

Facebook Mabelstarot https://www.facebook.com/Mabelstarot-1082270848624329/

Linkedin https://www.linkedin.com/in/mabelvandendungen/

Nederlands:

Ik geef de Tarotcoaching sessie in mijn House of Innerhealth (badhoevedorp, vlak bij Schiphol). Als je ver weg woont of in het buitenland kan het consult ook per skype of facetime. Ik noem de sessies zelf Tarotcoaching omdat er zoveel aan bod komt, numerologie, alchemie, astrologie, hypnotherapie, connecten met zielengroep, nlp en eft. Mijn leggings zijn uitermate geschikt als je prangende vragen hebt voor je business, je ziels bestemming, je blinde vlekken, bestaande en nieuwe relaties en waar je in Godsnaam nou jouw soulmate kan vinden en wanneer. U is welkom mabelvandendungen@me.com of mobiel: 0620500255. Een sessie duurt een uur. Ik neem het voor je op, zodat je het ook fijn thuis terug kunt luisteren. Een sessie van een uur gericht op de boodschappen van de kaarten duurt een uur en kost 125 euro. Een sessie van twee uur, waarin we de inzichten en bewustwording ook gaan implementeren en indien nodig ook een healingsessie kost 200 euro. Er kan coaching op de factuur als je een eigen bedrijf hebt en dan is de sessie 100% aftrekbaar als coaching- en werkbegeleiding bedrijfskosten.

 

Op mijn youtube channel Mabelstarot geef ik elke maand een gratis reading voor alle twaalf signs zowel in het Engels als Nederlands

Mabelstarot on youtube https://www.youtube.com/channel/UC-awJZBrknYv1NCrkn75Ttg

 

Contact me Mabelvandendungen@me.com or mobile 0620500255

Instagram https://www.instagram.com/mabelstarot/

Facebook Personal: https://www.facebook.com/mabel.vandendungen.1

Facebook Mabelstarot https://www.facebook.com/Mabelstarot-1082270848624329/

Linkedin https://www.linkedin.com/in/mabelvandendungen/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER TAROTCOACHING MET MABEL:

 

Walter van Munster eigenaar bouwbedrijf WVM Bouw, Intermittent fasting Expert en mental coach

Daar ik nieuwsgierig was en enige vragen had, betreffende werk en mijn kinderen. Heb ik Mabel gevraagd de tarot voor mij te leggen. In een ver verleden had ik dat ook al eens gedaan, en had ikzelf ook een setje met een kleine beknopte handleiding gekocht.  Dat verslapte destijds, maar de kaarten bleven trekken. Maar op een gegeven moment had ik toch behoefte aan ondersteuning en misschien ook wel een beetje bevestiging van zaken waar ik zelf mijn vinger niet achter kreeg en waarop ik bijna ongeduldig antwoord op wilde. En hoe fijn was dat toen Mabel dmv de tarot zaken helder voor mij spiegelde. De sessie gaf mij een flinke schop onder mijn kont en kon ik kon eindelijk zonder te aarzelen duidelijk richting kiezen vooral qua werk. Mabel is echt mijn stok achter de deur. Dank je wel Mabel met Liefde Walter

 

walter-tarotcoaching

 

 

 

 

 

 

Petra de Ree vrouwencoach:

Wil je ook een de tarot kaart voor je laten leggen? Dan kan ik je Mabel van den Dungen aanraden. Tarotkaart met een vleugje extra
Op een heerlijke zondagmiddag ging ik naar Mabel van den Dungen die voor mij de tarotkaart zou trekken.
Heel eerlijk, ik was redelijk sceptisch want een stel kaarten vertellen mij echt niet hoe of wat in mijn leven alleen mijn nieuwsgierigheid overwon dus daar zat ik tegenover Mabel. Wat een heerlijk mens is zij, een hoog Sex at the City gehalte met een heel groot hart en vooral veel wijsheid, mooie combinatie waardoor ik me en meteen thuis voelde maar ook vertrouwen had dat dit niet een of andere zweverige toestand zou gaan worden want daar ben ik allergische voor. Nee ik kan dit het beste omschrijven als High heel spiritualiteit wat veel beter bij deze tijd past.
 
Eerst begon Mabel mij een aantal vragen te stellen wat zij vertaalde naar cijfers en daar kwam opeens mijn hele echte eigen ik tevoorschijn, er was werkelijk niets wat ik niet herkende. Toen de kaarten, ja het zijn kaarten maar Mabel tuned in met haar energie waardoor er opeens allemaal doosjes opengaan. Ik heb veel inzicht gekregen in wat ik doe en wat ik niet doe, vooral dat laatste heeft me diep geraakt want dat is voor mij de sleutel om de volgende stap te maken.
 
Dank je lieve Mabel, voor je gastvriendelijkheid, je eerlijkheid, het plezier, je wijsheid en de mooie en inspirerende woorden.
 
De kaarten zijn geschud en vertellen mijn verhaal van mijn verleden, heden en toekomst en ik…….ik heb een grote glimlach en een blij kloppend hart.
 
Liefs