Ik kijk graag met je mee!

Heb je vragen over je werk, liefde, gezondheid of weet je niet meer welke richting je moet kiezen in het leven? Dan is een Tarot Astro Reading dé oplossing om weer op het juiste pad te komen!

Mabel geeft haar consulten in haar House of Innerhealth in Badhoevedorp (5 min vanaf Schiphol). Maar het kan ook via Zoom.

Je kunt ook vragen als je te ver weg woont of Mabel het consult voor je opneemt! Dan ontvangt je per wetransfer het filmpje en dat blijft in jouw bezit.

EEN PRACHTIG CADEAU VOOR JEZELF

❤️ Heb je vragen over je werk, liefde, gezondheid of weet je niet meer welke richting je moet kiezen in het leven? Dan is een Tarot Astro Reading dé oplossing om weer op het juiste pad te komen! Mabel legt de tarot kaarten en neemt het voor jou op, op een filmpje. Je krijgt de sessie eind april gemaild met  wetransfer, kun je die downloaden en die blijft dus ook van jou.

 

Ik vind het superfijn dat ik jouw reisleider mag zijn op onze gezamenlijke magische bewustzijnsreis. Vanaf mijn jeugd ben ik al intensief met Tarot bezig. In april 2019 ben ik MabelsTarot gestart op YouTube.en heb dan ook ontdekt, dat ik het ook het heel helend vind, om anderen op hun pad bij te lichten door mijn liefde en kennis over de kaarten te delen. Voor mij is Tarot een speelse manier van coachen. Het leven voorzeggen. Tarot spreekt de taal van ons hart en zuiver innerlijk weten, want als jij je openstelt voor de kaarten, praten ze tegen je met heel veel liefde en wijsheid.

HELDER WETEN WELKE KANT JE OP MOET IN HET LEVEN

 

 

 

Voor extra informatie kun je mailen naar info@mabelvandendungen.nl.

VOLG MIJ VIA:

 

 

 

 

 

Wat anderen zeggen over Mabel

 

 

 

 

 

 

MONICA GEUZE WAS LAATST OOK OP BEZOEK VOOR EEN JAARREADING, BEKIJK HIER HAAR WEEKVLOG #101 OP MINUUT 4 HEEFT ZE HET OK OVER MIJ.

ZO LIEF https://www.youtube.com/watch?v=DCl1W0y3l1w