TAROT ASTRO READING

 

Hallo lieve allemaal. Vanaf nu geef ik weer readings. Je kunt kiezen uit een persoonlijk speciaal voor jou opgenomen reading/video, maar je bent natuurlijk ook welkom in mijn House of Inner Health in Badhoevedorp. Dan kunnen we samen met de kaarten en joiw astromrapport kijken naar dat wat geheeld mag worden en dat ter plekke aanpakken met een healing sessie.

Heb je vragen over je werk, liefde, gezondheid of weet je niet meer welke richting je moet kiezen in het leven? Dan is deze reading de oplossing om weer op het juiste pad te komen! Mail of bel als je een sessie met mij wilt: info@mabelvandendungen.nl of bel: 0620500255. Je bent heel welkom!

 

MONICA GEUZE WAS LAATST OOK OP BEZOEK VOOR EEN JAARREADING, BEKIJK HIER HAAR WEEKVLOG #101 OP MINUUT 4 HEEFT ZE HET OK OVER MIJ.

ZO LIEF https://www.youtube.com/watch?v=DCl1W0y3l1w

 

 

 

Misschien een prachtig Valentijns Cadeau voor jezelf of je geliefde.

Mabels video of persoonlijk consult zijn 200 euro 

Ik hoop dat je mijn reading fijn vond. Ik stuur je licht en liefde! Mabel

LINKS:

VOLG MIJ VIA: