TAROT READING 2020

Hallo lieve allemaal. Vanaf nu geef ik jaar readings voor 2020. Je kunt kiezen uit een persoonlijk speciaal voor jou opgenomen reading/video, maar je bent natuurlijk ook welkom in mijn House of Inner Health in Badhoevedorp. Dan kunnen we samen kijken naar dat wat geheeld mag worden en dat ter plekke aanpakken met een healing sessie.

Heb je vragen over je werk, liefde, gezondheid of weet je niet meer welke richting je moet kiezen in het leven? Dan is een jaar reading de oplossing om weer op het juiste pad te komen! Mail of bel als je een sessie met mij wilt: info@mabelvandendungen.nl of bel: 0620500255. Je bent heel welkom!

Misschien een prachtig Sinterklaas/ Kerstcadeau voor jezelf of je geliefde.
De kaarten zijn uiteraard weer van Uitgeverij Koppenhol, en de jaarreadings doe ik met het Millenium Thot origineel van Aliester Crowley nu als speciale uitgave net artwork van Renata Lechner. De totemdier kaarten zijn van Animal Spirit Kim Krans (The wild unknown).

De Schorpioen reading 2020 in dit filmpje, is een voorbeeld voor alle andere tekens zodat je kunt zien, hoe zo’n filmpje er dan uit ziet. En speciaal voor mijn nieuwe PA en vriendin Kitty Brown, die samen met mij events, lezingen en workshop gaat organiseren en ook mijn back office voor haar rekening gaat nemen. Met al mijn liefde

De hele maand november en december zijn Mabels video Tarot jaarreadings 99 euro en als je naar mij toekomt voor een sessie van 1,5 uur betaal je 175 euro (dat is 25 euro korting).

Ik hoop dat je mijn reading fijn vond. Ik stuur je licht en liefde! Mabel

LINKS:

VOLG MIJ VIA: