TAROT READING 2020

Hallo lieve allemaal. Vanaf nu geef ik jaar readings voor 2020. Je kunt kiezen uit een persoonlijk speciaal voor jou opgenomen reading/video, maar je bent natuurlijk ook welkom in mijn House of Inner Health in Badhoevedorp. Dan kunnen we samen kijken naar dat wat geheeld mag worden en dat ter plekke aanpakken met een healing sessie.

Heb je vragen over je werk, liefde, gezondheid of weet je niet meer welke richting je moet kiezen in het leven? Dan is een jaarreading de oplossing om weer op het juiste pad te komen! Mail of bel als je een sessie met mij wilt: info@mabelvandendungen.nl of bel: 0620500255. Je bent heel welkom!

 

MONICA GEUZE WAS LAATST OOK OP BEZOEK VOOR EEN JAARREADING, BEKIJK HIER HAAR WEEKVLOG #101 OP MINUUT 4 HEEFT ZE HET OK OVER MIJ.

ZO LIEF https://www.youtube.com/watch?v=DCl1W0y3l1w

 

 

Misschien een prachtig Sinterklaas/ Kerstcadeau voor jezelf of je geliefde.
De Schorpioen reading 2020 in dit filmpje, is een voorbeeld voor alle andere tekens zodat je kunt zien, hoe zo’n filmpje er dan uit ziet. En speciaal voor mijn nieuwe PA en vriendin Kitty Brown, die samen met mij events, lezingen en workshop gaat organiseren en ook mijn back office voor haar rekening gaat nemen. Met al mijn liefde

Mabels video of persoonlijke consults Tarot jaarreadings zijn 200 euro 

Ik hoop dat je mijn reading fijn vond. Ik stuur je licht en liefde! Mabel

LINKS:

VOLG MIJ VIA: