medium-sessie-met-mabel

medium sessie met mabel

Ik ben helderwetend, helderziend, heldervoelend en vind het een van  mijn grootste blessings dat ik zo afgestemd mag zijn met boven. Als kind had ik deze gave al, alleen zat ik er toen behoorlijk mee in mijn maag en in de kast. Eerst als een ukkie in een Amsterdams horeca gezin en later als volwassen vrouw in het bedrijfsleven. Tja, als je voorspellende dromen hebt, op afstand met mensen telepatisch in contact staat en intieme informatie doorkrijgt van gene zijde, kun je jezelf ook wel eens afvragen ‘ben ik niet gewoon gek?’.

Volgens sommige exen wel, maar de laatste vijftien jaar ben ik uit de kast en alleen dat lucht al op!  Natuurlijk heb ik er een half leven over gedaan (ben nu bijna 54 jaar) om dat roze stuk in mijzelf te accepteren, dus ik kan mij ook zo voorstellen dat je nu je wenkbrauwen fronst en denkt ‘Really??? Afval juf en medium. Is dat niet een beetje to much?’. Ja natuurlijk, ik ben de eerste om dat toe te geven, maar goed ik heb er ook niet om gevraagd. Ik ben net als mijn moeder met de helm op geboren en zij was ook niet heel blij dat ze mensen kon zien, die niet meer onder ons waren. Waarschijnlijk compenseerde ze dat met uitbundige sjieke kleding en een ‘laten we het er vooral niet over hebben’ houding.

Later toen ik groot was, deed ik uiteraard netjes allerlei mediumschap opleidingen zoals het befaamde Arthur Findley College in Engeland met als hoofdtrainer de hoog aangeschreven Tony Stockwell. Vanaf 2012 geef ik een aantal readings per week en leid ik sinds die tijd ook al heel wat mensen op met mijn Heksen College wekelijkse bijeenkomsten waar ik andere leer hun mediamieke gave maar ook hun bewustzijn en hun boeddhistische karmische verantwoordelijkheid nemen. Het is het mooiste werk wat ik mag doen, maar soms is het ook heel erg intiem en voel en zie ik dingen, die emotioneel ook op mijn enorm veel impact hebben. En daarom is mijn roze kant er wel, maar loop ik er niet zo mee te toeteren in de pers, facebook of in mijn nieuwsbrieven. Simpelweg omdat ik dit niet fulltime zou willen of kunnen. Dan branden mijn draadjes door.

Naast het coachen, het schrijven van boeken (17 gepubliceerd waaronder de bestsellers ‘Verlicht in 1 seconde’, ‘Ambassadeur van de liefde’ en de ‘Vetfluisteraar’.), lezingen geven over prestatie verbeterend gedrag in het bedrijfsleven en mensen specifiek helpen bij het blijvend afvallen met Intermittent Fasting, geef ik dus ook allerhande sessies.

Je bent meer dan welkom.

 

Roze blessings

Mabel

Mabelvandendungen@me.com

 

 

  • Tarotbootcamp voor diva’s start 21 febr tot en et 18 april elke donderdag van 19.30 uur tot 22.00 uur
  • Distant Healing (zit je in het buitenland of ben je aan huis gebonden, overleg met mij voor een sessie
  • Channel & healing sessies, wil je kijken welke kant je met je leven of je business uitmoet? Ik kijk mee!
  • Tarot reading Voor een jaarlegging of uitgebreidt consult met de kaarten, maak ik altijd graag een plekje