Hallo lieve allemaal,

Ben jij toe om je leven een totale reset te geven omdat je bleh bent. Of misschien erger; moe, ziek of mentaal erg wiebelig. Of zeg je ‘Ik ben zelf een hulpverlener en ik wil mijn eigen accu weer opladen. Doe dan vanaf 21 juni met mij mee aan deze 5-daagse fruit vasten Divine Intervention.

Vanaf 21 juni krijg je 5 dagen mijn coaching automatisch in je mailbox. Dus we vasten samen. En het is een divine intervention met een totale fruit vast. In het filmpje leg ik je uit wat daarbij komt kijken en hoe jij jezelf in de aanloop kunt voor bereiden. Ik adviseer met klem dat je dit niet doet alleen omdat je wilt afvallen, Het is een diepe reiniging van je hart, hoofd en lijf en daar moet je echt aan toe zijn.

Maar onderschat het niet, want zo’n 10 dagen afbouw, 5 dagen fruit vasten en dan weer 10 dagen op opbouwen, vergt enorm veel van je op spiritueel, energetisch en fysiek vlak. Wat ik nogmaals wil zeggen, je moet er ook mentaal echt aan toe zijn. Of zo klem zitten in je leven, dat je echt geen kant meer op kan en dit als een medicinaal traject ziet.

 

Een divine intervention vast is net alsof je een groot schip weer terug veilig te haven in moet zeilen. Dat doe je dus met koppie, koppie erbij!

 

 

Besluit je om hierna mijn 365 dagen Intermittent Fasting online te willen doen en mij dagelijks een heel jaar lang mij in je mail te vinden als je online coach, dan trekken we dit traject van de 365 euro af!

Leda viel met het 365 dagen IF online traject geheel zelfstandig 30 kilo af. Haar bloedwaarden zijn weer geweldig en haar lipoedeem is met 50% gezakt.

 

Mocht je vragen, suggestie of liefde hebben, kun je mij altijd bereiken

 

info@mabelvandendungen.nl of 0620500255

Tot 21 juni is er 33% zomer korting op het hele traject!!! Dus je betaalt geen 365 euro maar 245 euro.

https://www.mabelvandendungen.nl/365-…

24 en 25 juli is er weer een twee daagse IF opleiding https://www.mabelvandendungen.nl/inte…