PRIVATE TAROT READING MET MABEL

Handelen met voorkennis. Gewoon even van te voren weten waar je op moet letten of hoe de wind waait. Heb je vragen over je werk, liefde, gezondheid of weet je niet meer welke richting je moet kiezen in het leven? Dan is een Tarot Reading dé oplossing om weer op het juiste pad te komen! Ik gebruik naast de tarotkaarten, numerologie, astrologie en mijn mediumschap om jou zo helder mogelijk richting en healing te geven.

Ben jij nieuwsgierig hoe jouw hele astrologische chart/persoonlijke blauwdruk van jouw leven eruitziet, dan kun je dat deze maand bestellen en dan krijg je dat samen voor de prijs van wat normaal een tarot consult is. Dus je krijgt 175 euro aan waarde er cadeau bij deze maand.

 

1e huis             Uiterlijk, Publieke Persoonlijkheid

2e huis             Geld, Bezittingen, Waarden

3e huis             Communicatie, broers, zussen, je lokale milieu

4e huis             Huis, ouders, wortels, veiligheid

5e huis             Plezier, romantiek, creativiteit

6e huis             Werk, Gezondheid, Dienstverlening

7e huis             Relaties, Huwelijk, Alle soorten Partnerschappen

8e huis             Seks, Dood, Wedergeboorte, Transformatie

9e huis             Hoger Onderwijs, Filosofie, Recht, Geloof

10e huis           Loopbaan, Status, Roem, Zichtbaarheid

11e huis           Vrienden, Groepen, Doelstellingen

12e huis           Afzondering, Geheimen, Spiritualiteit, Loslaten

 

Je kunt kiezen uit een persoonlijk speciaal voor jou opgenomen reading/video, maar we kunnen natuurlijk ook gezelligen Zoomen en dan kun je de reading ook opnemen,

SAMEN OP MAGISCHE REIS DOOR DE TAROT

Ik vind het superfijn dat ik jouw reisleider mag zijn op onze gezamenlijke magische bewustzijnsreis. Vanaf mijn jeugd ben ik al intensief met Tarot bezig. In april 2019 ben ik MabelsTarot gestart op YouTube.en heb dan ook ontdekt, dat ik het ook het heel helend vind, om anderen op hun pad bij te lichten door mijn liefde en kennis over de kaarten te delen. Voor mij is Tarot een speelse manier van coachen. Het leven voorzeggen. Tarot spreekt de taal van ons hart en zuiver innerlijk weten, want als jij je openstelt voor de kaarten, praten ze tegen je met heel veel liefde en wijsheid.

HOE ZIET DE SESSIE ERUIT EN HOE LANG DUURT HET?

 

 

Een Tarot Reading plus bonus astro report kost €175,- (JE KRIJGT DUS JE ASTRO REPORT TWV !&% EURO ER DEZE MAAMD GRATIS BIJ!) Wil je liever een filmpje dan heb je die binnen 5 werkdagen in je mail met wetransfer en je mag het ook live via ZOOM een private sessie bestellen voor dezelfde prijs

Voor een afspraak of extra informatie kun je bellen 0620500255 of mailen naar info@mabelvandendungen.nl.

VOLG MIJ VIA:

 

 

 

 

 

Wat anderen zeggen over Mabel

 

 

 

 

 

 

MONICA GEUZE WAS LAATST OOK OP BEZOEK VOOR EEN JAARREADING, BEKIJK HIER HAAR WEEKVLOG #101 OP MINUUT 4 HEEFT ZE HET OK OVER MIJ.

ZO LIEF https://www.youtube.com/watch?v=DCl1W0y3l1w