OPENBARE TRANCE HEALING BIJEENKOMST

De volgende openbare trance-healing bijeenkomst met Mabel staat nog niet gepland. Houd de agenda in de gaten!

 

Het is een informeel samenzijn waarbij je de mogelijkheid hebt om verschillende healings, liefdes-frequency upgrades en liefdes-frequency downloads te ontvangen. Er is ook ruim voldoende tijd voor allerlei persoonlijke vragen.

Mabel: “Laten we er een feestje van maken, want uiteindelijk is je enige opdracht in dit leven om zo gelukkig mogelijk te zijn en alles wat je onderweg tegenkomt in te sluiten en te omringen met jouw licht en liefde”.

MEER INFORMATIE:

Voor meer informatie kun je bellen met Kitty Brown 0646067052, mailen met mabel info@mabelvandendungen.nl of je kunt direct je ticket reserveren en bestellen onderaan de pagina. Mabel wil deze bijeenkomsten voorlopig nog intiem houden dus er zijn maximaal 18 plekjes beschikbaar.

WAT IS TRANCE HEALING EN TRANCE SPEAKING?

Mabel: “Ik ben recentelijk in contact gekomen (m’n eigen frequentie is verhoogd) met de Engel Shekinah. Shekinah is de Engel van onvoorwaardelijke liefde en eenheid. Zij is verbonden met het aardse, de natuur, maar boven alles met de Atlantis dolfijnen-energie. Deze energie voelt voor mij als vloeibaar blauw, aqua transparant licht en het is een zeer liefdevolle en helende energie. Ik mag nu met Shekinah healen (energetische upgrades en downloads) en ook prophecy (boodschappen) geven”. *(Trance-healing en Trance-speaking is wanneer een energie van gene zijde of hogere sferen, het lichaam tijdelijk leent/overneemt om prophecy en healing door te geven).

PRAKTISCHE GEGEVENS:

  • Waar: House of Inner Health, Badhoevelaan 26, 1171 DD Badhoevedorp
  • Tijd: Van 20.00 tot 22.30 uur
  • Datum: De volgende openbare trance-healing bijeenkomst met Mabel staat nog niet gepland. Houd de agenda in de gaten!
  • Prijs: €47,- Daarvoor krijg je het Nederlandse e-book van Mabel ‘Healing with the angels’ t.w.v. € 47,-

Met behulp van dit e-book kom je op een speelse manier weer op je zendertje. En als je al lekker in je vel zit, dan kun je je verbinding met de engelen net zo intensief maken als je zelf wilt.