DE MYSTICA EN HAAR MEESTERSCHAP

Gelukkig, vrij, vrolijk en blij zijn, is jouw natuurlijke staat van zijn. Je kunt daar niet sneller komen door je best te doen. Je kunt er ook niet komen door niet je best te doen. Je kunt er alleen komen, door gelukkig, vrij, vrolijk en blij te zijn. Jouw ware magische aard is onaantastbaar, onsterfelijk en net zo oneindig als het immer uitdijende heelal.  Een levende ondoorgrondelijke entiteit, die met haar super antenne dat terugkaatst wat jij uitzendt. Zo binnen, zo buiten.

Hopelijk ben jij iemand, die nu even haar neus naar de hemel richt om te zien, dat dat oneindige heelal rete tastbaar is. Een heelal waarin wij met 80.000 km per uur, op onze planeet, rakelings langs andere hemellichamen racen. Het magische van al die bekende en nog te ontdekken sterren, planeten, supernova’s, dwergplaneten en melkwegstelsel is dat zij net als wij allemaal uit hetzelfde materiaal bestaan: Sterrenstof.

Zolang jij niet weet wie en wat je bent en hoe jij als een echte Mystica de taal van het universum spreekt, zit je boven op je eigen schatkist.

Dus ga lekker languit Netflix staren en Tinder grazen. Maar onthoudt tijdens het slaapwandelen, dat je alleen maar met je ogen hoeft te knipperen, om thuis te zijn.

Wil je een jaar lang, 1 x in de maand met mij jouw schatkist onderzoeken? We starten zondag 9 okt om 14.00 tot 17.30 uur. In Badhoevedorp.

Ik heb nog 1 plekje van de 6 beschikbaar. Bel of mail mij voor jouw intakegesprek. 0620500255 of Info@mabelvandendungen.nl

 

 • 9 okt start er ook het online jaartraject.
 • Persoonlijk intake gesprek bij Mabel in de praktijk of via Zoom
 • Mail mij voor het gratis informatie ebook ‘Mystica en haar Meesterschap’.

 

WAT IS EEN MYSTICA?

Een Mystica heeft een innige relatie met alles en iedereen. Zij communiceert moeiteloos zonder woorden met dieren, mensen en de natuur. Ze heeft beschikking over creatie- en manifestatie-kracht. Ze gebruikt haar witte magie voor zichzelf en anderen. Afstand is een illusie. Ze praat telepatisch en stuurt liefde op afstand. Ze staat volledig in contact met haar mannelijke en vrouwelijke energie. De echte Mystica herken je niet aan wat ze zegt, maar aan wat ze doet. Harmonie, Schoonheid, Creativiteit en haar Seksualiteit zijn heilig voor haar. Ze ondersteund anderen vol overgave, maar nooit zonder hun toestemming. Ze bewaakt liefdevol haar eigen grenzen en heeft respect voor mensen, die anders naar het leven kijken. Ze luistert even aandachtig naar haar Innerlijke kind als naar haar Innerlijke wijze vrouw. Ze is toegewijd aan de co-creatie en vertrouwd volledig op zichzelf, de engelen en de wijsheid van het universum.

WELKE TAAL SPREEKT EEN MYSTICA?

Mystica: “Mijn lippen fluisteren geluidloze spreuken en daarom ben ik de alchemist puur sang. Mijn elementen zijn water, vuur, aarde en lucht. Ik creëer heb lief en ontvang. Ik ben radicaal toegewijd aan mijn vrouwelijke creatie-kracht. Ik ben één met mijzelf en daarom is de magie van alle universa in mij. And so it is. And so it is. And so it.”

DE MYSTICA EN HAAR GEREEDSCHAP

Als je weet wat energie-vibraties zijn, dan pas begrijp je wat je met ze kunt doen. Niet alleen het universum luistert naar de vibraties die jij bewust of onbewust uitzend, maar je cellen luisteren ook mee en gaan resoneren en geluid maken op de frequentie waar jij op leeft. Dus als jij boos bent, vibreren ze letterlijk op een andere frequentie dan wanneer jij gelukkig bent. Meesterschap betekent dat je totale verantwoordelijk neemt over dat wat er in je omgaat. In dit jaartraject maakt de Mystica per les kennis met een nieuwe set gereedschap:

 

Mail mij en ontvang gratis het informatie e-book ‘De Mystica en haar meesterschap’

 1. Intermittent Fasting, Dopamine Detox & Trauma healing
 2. Chakra’s met Egyptisch chakra systeem
 3. Engelen heling met de dertien aartsengelen
 4. Celzouten en Bach Bloesem met Egyptisch chakra systeem
 5. Pendelen, Distant healing, Frequenties upgraden, Tarot, 3e oog inwijding
 6. Eigen Orakel tarot deck maken met de 22 energie kaarten van het ‘Paleis van liefde’

WAAR KAN EEN MYSTICA HAAR GEREEDSCHAP VOOR INZETTEN?

 • ZELFLIEFDE
 • BEWUSTZIJN
 • OVERVLOED
 • GEZONDHEID
 • FINANCIELE VRIJHEID
 • VERBINDING
 • MAGIE
 • CO-CREEREN
 • SOULMATE

HOE ZIET HET JAARTRAJECT ERUIT EN IS HET WAT VOOR MIJ?

Ben jij die echte liefdevolle magische connectie met jezelf kwijt? Of wil je als hulpverlener jezelf weer helemaal opladen zodat jezelf weer magical service kan verlenen? Dan is dit jaartraject echt iets voor jou. Met een klein select groepje, gaan we aan de slag met magische metafysische en harde wetenschappelijk bewezen technieken, zodat jij je leven opnieuw vormgeeft vanuit een bewustzijn van overvloed. Onderweg zullen oude schaarste- en angst programmering wegvallen zodat je weer optimaal functioneert, optimaal gezond bent en je mediamieke gave ontplooit!

Wil jij ook een magisch leven als Mystica, maar weet niet of dat voor je is weggelegd? Bel of mail mij dan voor een intake gesprek en dan bespreken we rustig alle mogelijkheden. Mail: info@mabelvandendungen of mob: 0620500255

 

Wanneer: Zon 9 okt 2022 van 14.00 tot tot 17. 30 uur NOG 1 PLEKJE!!! persoonlijke intake
Waar: In mijn House of Inner Health. Badhoevelaan 26, 1171 dd Badhoevedorp. (Schiphol)
Buitenland: Vanaf 9 okt start er ook een online groep!!!
Terugkijken: Ben je er een x niet bij? De lessen zijn terug te kijken
Coaching:  Elke 2 maanden heb je een 1 op1  live coaching gesprek
Met z’n 2-en Als je niet in de groep wilt, kun je ook je eigen groepje samenstellen Min 2 personen.
Groep: De 10 maandelijkse bijeenkomsten bestaat uit een groepje van zes deelnemers.
Aftrekbaar: Het jaartraject is 100% aftrekbaar als coaching/bedrijfskosten.

 

 

Het jaartraject kun je bijvoorbeeld ook inzetten voor:

 • Financiële overvloed
 • Huwelijkse harmonie
 • Liefde omarmen
 • Droomlichaam
 • Eigenwaarde
 • Genieten en spelen
 • Energie boost
 • Levenslust
 • Creativiteit

LICHTGEVEND CADEAU VOOR DE MYSTICA IN OPLEIDING

Doe je mee met het live jaartraject bij mij in Badhoevedorp? Dan krijg je als welkomst cadeau de roman ‘Vrouw in de war’ , drie delen van de Tarot Academy en de Mystica training outfit. Je kunt kiezen tussen fluor oranje (2e chakra staat voor creativiteit, sensualiteit en levenslust), fluor groen (4e chakra staat voor onvoorwaardelijke liefde en soulmates) en fluor geel (3e chakra staat voor wilskracht en co-creeren). De capuchon valt deels over het woord Mystica, dus je loopt er in incognito bij. Tenzij je natuurlijk mysterieus je capuchon opzet.

DOWNLOAD HIER JE GRATIS EBOOK 'DE MYSTICA EN HAAR MEESTERSCHAP'

Wil je meer lezen over dit jaartraject download dan hier jouw gratis e-book.
e-book-mystica-en-haar-meesterschap

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER MABEL

Marion Verbeek:  “Je kan het zien als een soort van thuiskomen, een reset van en met jezelf. Het is iets lichts en tegelijk ook heftigs om je aan over te geven. Gelukkig heeft Mabel een uiterst zuiver aanvoelen en weet ze precies wie ze voor zich heeft. Daardoor kan ze zich feilloos afstemmen op jou en je energie. Wil je jezelf een ongelooflijk cadeau geven? Zoek dan niet verder. Ik verzeker je, de investering is het dubbel en dik waard”.

marion-verbeek-Mystica-en-ondernemer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yolanda van Die: ‘Een prachtig traject van Mabel van den Dungen waarin je (weer) in contact komt met je eigen energetische kracht zodat je vanuit die kern kan creëren, manifesteren en leven! Een mooie reis onder liefdevolle begeleiding van Mabel

Founder van INSIDEOUT; Purpose & Female leadership

yolanda-van-die