DE MYSTICA EN HAAR MEESTERSCHAP

Liefde is een energetisch energieveld. Zij is een onzichtbare force, die ezels laat dansen, planeten zweven en zelfs het donkerste hart transformeert. Zij is de bovennatuurlijke anti-dot, die alles wat in strijd is met zichzelf harmoniseert. Ze is een omgekeerde toverformule; alles wat donker is, zal licht brengen.  Liefde is even natuurlijk, als water dat naar beneden stroomt. En ondanks dat je de liefde, alleen indirect kan zien, is ze even tastbaar als de zwaartekracht.

VANAF SEPTEMBER 2022 START ER OOK EEN ONLINE GROEP! MEER INFO: 0620500255

WAT IS EEN MYSTICA?

Een Mystica heeft een innige relatie met alles en iedereen. Zij communiceert moeiteloos zonder woorden met dieren, mensen en de natuur. Ze heeft beschikking over creatie- en manifestatie-kracht. Ze gebruikt haar witte magie voor zichzelf en anderen. Afstand is een illusie. Ze praat telepatisch en stuurt liefde op afstand. Ze staat volledig in contact met haar mannelijke en vrouwelijke energie. De echte Mystica herken je niet aan wat ze zegt, maar aan wat ze doet. Harmonie, Schoonheid, Creativiteit en haar Seksualiteit zijn heilig voor haar. Ze ondersteund anderen vol overgave, maar nooit zonder hun toestemming. Ze bewaakt liefdevol haar eigen grenzen en heeft respect voor mensen, die anders naar het leven kijken. Ze luistert even aandachtig naar haar Innerlijke kind als naar haar Innerlijke wijze vrouw. Ze is toegewijd aan de co-creatie en vertrouwd volledig op zichzelf, de engelen en de wijsheid van het universum.

WELKE TAAL SPREEKT EEN MYSTICA?

Mystica: “Ik ben de energie van creatie-kracht en spreek in een taal zonder woorden. Mijn lippen fluisteren geluidloze spreuken en daarom ben ik de alchemist puur sang. Mijn elementen zijn water, vuur, aarde en lucht. Ik creëer heb lief en ontvang. Ik ben radicaal toegewijd aan mijn vrouwelijke creatie-kracht. Ik ben één met mijzelf en daarom is de magie van alle universa in mij. And so it is. And so it is. And so it.”

DE MYSTICA EN HAAR GEREEDSCHAP

Als je weet wat energie-vibraties zijn, dan pas begrijp je wat je met ze kunt doen. Niet alleen het universum luistert naar de vibraties die jij bewust of onbewust uitzend, maar je cellen luisteren ook mee en gaan resoneren en geluid maken op de frequentie waar jij op leeft. Dus als jij boos bent, vibreren ze letterlijk op een andere frequentie dan wanneer jij gelukkig bent. Meesterschap betekent dat je totale verantwoordelijk neemt over dat wat er in je omgaat. In dit jaartraject maakt de Mystica per les kennis met een nieuwe set gereedschap:

 

Mail mij en ontvang gratis e-book ‘De Mystica en haar meesterschap’

 1. Intermittent Fasting, Dopamine Detox & Trauma healing
 2. Alignment van de chakra’s met Egyptisch chakra systeem
 3. Engel energie activatie van de dertien aartsengelen
 4. Celzouten en Bach Bloesem met Egyptisch chakra systeem
 5. Pendelen, Distant healing, Frequenties upgraden, Tarot kaarten en Readings
 6. Eigen Orakel tarot deck maken met de 22 energie kaarten van het ‘Paleis van liefde’

WAAR KAN EEN MYSTICA HAAR GEREEDSCHAP VOOR INZETTEN?

 • ZELFLIEFDE
 • BEWUSTZIJN
 • OVERVLOED
 • GEZONDHEID
 • FINANCIELE VRIJHEID
 • VERBINDING
 • MAGIE
 • CO-CREEREN
 • SOULMATE

HOE ZIET HET JAARTRAJECT ERUIT EN IS HET WAT VOOR MIJ?

Ben jij die echte liefdevolle magische connectie met jezelf kwijt? Of wil je als hulpverlener jezelf weer helemaal opladen zodat jezelf weer magical service kan verlenen? Dan is dit jaartraject echt iets voor jou. Met een klein select groepje, gaan we aan de slag met magische metafysische en harde wetenschappelijk bewezen technieken, zodat jij je leven opnieuw vormgeeft vanuit een bewustzijn van overvloed. Onderweg zullen oude schaarste- en angst programmering wegvallen zodat je weer optimaal functioneert, optimaal gezond bent en je mediamieke gave ontplooit!

Wil jij ook een magisch leven als Mystica, maar weet niet of dat voor je is weggelegd? Bel of mail mij dan voor een intake gesprek en dan bespreken we rustig alle mogelijkheden. Mail: info@mabelvandendungen of mob: 0620500255

 

Wanneer: (GROEP 1) Don 8 sept 2022 van 18.00 tot tot 21.00 uur

(GROEP 2) Zon 11 sept 2022 van 14.00 uur tot 17.00 uur

Waar: In mijn House of Inner Health. Badhoevelaan 26, 1171 dd Badhoevedorp. (Schiphol)
Buitenland: Woon je ver weg? Vanaf 1 sept start er ook een online groep!!!
Terugkijken: De lessen zijn vanaf sept 2022 online terug te kijken
Coaching: Los van de maandelijkse lessen is er elke maand een extra gezamenlijk voortgang gesprek via Zoom.
Met z’n 2-en Als je niet in de groep wilt, kun je ook je eigen groepje samenstellen Min 2 personen.
Groep: De maandelijkse bijeenkomsten bestaan uit een groepje van maximaal zes deelnemers.
Aftrekbaar: Het jaartraject is 100% aftrekbaar als coaching/bedrijfskosten.

 

 

Het jaartraject kun je bijvoorbeeld ook inzetten voor:

 • Financiële overvloed
 • Huwelijkse harmonie
 • Liefde omarmen
 • Droomlichaam
 • Eigenwaarde
 • Genieten en spelen
 • Energie boost
 • Levenslust
 • Creativiteit

LICHTGEVEND CADEAU VOOR DE MYSTICA IN OPLEIDING

Doe je mee met het live jaartraject bij mij in Badhoevedorp? Dan krijg je de roman ‘Van Hysterica naar Mystica’ t.w.v. 47 euro (sept 2022) en de Mystica trainings outfit. Je kunt kiezen tussen fluor oranje (2e chakra staat voor creativiteit, sensualiteit en levenslust), fluor groen (4e chakra staat voor onvoorwaardelijke liefde en soulmates) en fluor geel (3e chakra staat voor wilskracht en co-creeren). De capuchon valt deels over het woord Mystica, dus je loopt er in incognito bij. Tenzij je natuurlijk mysterieus je capuchon opzet. Het online jaartraject, krijgt de drie delen van Mabels Tarot Academy en ook exclusief de roman ‘Van Hysterica naar Mystica’.

DOWNLOAD HIER JE GRATIS EBOOK 'DE MYSTICA EN HAAR MEESTERSCHAP'

Wil je meer lezen over dit jaartraject download dan hier jouw gratis e-book.
e-book-mystica-en-haar-meesterschap

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER MABEL

Yolanda van Die: ‘Een prachtig traject van Mabel van den Dungen waarin je (weer) in contact komt met je eigen energetische kracht zodat je vanuit die kern kan creëren, manifesteren en leven! Een mooie reis onder liefdevolle begeleiding van Mabel

Founder van INSIDEOUT; Purpose & Female leadership

yolanda-van-die