Vivian Reijs

Vivian Reijs bedankt Mabel van den Dungen voor de 3-daagse Masterclass in Wonderen voor coaches, therapeuten en ondernemers

Mirjam Radhakishu

Mirjam Radhakishun bedankt Mabel van den Dungen voor de 3-daagse Masterclass in Wonderen voor coaches, therapeuten en ondernemers

‘Lieve Mabel, alle wonderen in mijn leven waren er al. Ik zag het alleen nog niet. Jij wel. Je hebt me bij de hand genomen en me naar ze toe geleid. Met je enorme bron aan kennis, je gekke roze randje en loepzuiver weten. Ik gun iedereen om ook dit prachtige traject te mogen afleggen.’

Marion Pauw
Marion Pauw – Schrijfster

‘Lieve Mabel, puur, authentiek en wijs ben jij. Je helpt zoveel vrouwen wonderen te ervaren in hun leven. Inclusief mij. Niet zweverig, maar juist met ‘n vleugje humor geef jij ons het grootste cadeau terug: zelfliefde. Ik raad iedereen aan samen met jou deze reis aan te gaan.’

Vivian
Vivian Reijs – TV-presentatrice

Mabel’s Masterclass in Wonderen, een Liefdesreis terug naar Jezelf;

Zeg dat wel.

Wat een ontzettend groot wonder is dit fysiek kleine boek… Het grootste deel van de inhoud ‘ken ik al’, ik ben tenslotte geen groentje op het gebied van zelfontwikkeling e.d. En toch, door de manier waarop Mabel alles verwoordt, en vooral door de oefeningen die je ‘moet’ doen, ben ik weer 3 lagen dieper in mezelf gezakt. In mijn ogen maakt dat dit boek tot een ‘tool’ waar iedereen veel aan kan hebben, of je nu ‘beginner’ of ‘gevorderd’ bent. Áls je maar bereid bent de commitment met jezelf aan te gaan.

Toen ik het boek kreeg, had ik mezelf op de bank genesteld om het heerlijk in één adem uit te gaan lezen maar ‘helaas’, juf Mabel sprak me al snel liefdevol en streng toe om de tijd te nemen. Om elk hoofdstuk de verdiende ruimte te geven in mezelf. Voor mij een uitdaging, geduld is niet mijn grootste talent. Maar Mabel zou Mabel niet zijn als ze je niet met liefdevolle hand en enorme humor door je eigen uitdagingen heen leidt.

Ik doe braaf de oefeningen en kom mezelf af en toe enorm tegen. De liefdesreis terug naar mezelf is er soms eentje met pijnlijke obstakels. En toch voelt dat helemaal OK… omdat er met ieder nieuw hoofdstuk zichtbaar wonderen voltrekken in mijn binnen- en daarmee ook in mijn buitenwereld.

Mabel’s Masterclass in Wonderen is een kado aan jezelf, een investering in je eigen liefde en geluk, en een boek wat ik iedereen met enthousiast gestuiter aanraadt!

Lieve Mabel, dank je wel voor wéér een nieuwe manier om dichter bij mezelf te komen, mijn angsten te omarmen en overwinnen en het leven nóg leuker te maken!

Marielle Diemel
Mariëlle Diemel
Praktijk in Healing, Coaching & Reading

Lieve mabel, Jij bent het wonder!

Mijn vleugels heb ik kunnen uitslaan dankzij jou. Ik voel me gelijk thuis in jouw prachtige wonderboek en de vlinders heb ik weer mogen voelen in mijn buik.

 

Het kleine kind is weer teruggekomen in mijzelf en alles is weer zo prachtig zoals het was.

Jij ontroert me keer op keer met je grootse roze hart. Het is een wonder! Een wonderlijke liefdesreis naar jezelf!

Joyce van Zadelhoff
Joyce van Zadelhoff
Joyzy Healing

Mabels Masterclass in Wonderen leest als een modern sprookje. En wie is er nou niet dol op sprookjes; ze lopen altijd goed af! Dat gebeurt ook in dit boek. Als je alle prachtige opdrachten doet die erin staan voel je je daarna sterker en zekerder dan ooit. “En je leeft nog lang en gelukkig”.

Mabel is grappig, oprecht, raakt precies de juiste snaar en haar voorbeelden komen echt binnen. Tijdens dit lees-avontuur ontdek je meer en meer hoe je jezelf tekort hebt gedaan en vooral ook hoe dat heel anders kan. Weer leven vanuit liefde. Liefde voor jezelf. Hoe mooi is dat?!