Wat houdt deze Masterclass in?

‘De Masterclass in Zelfliefde; een liefdesreis terug naar jezelf’ is er voor coaches en therapeuten met een eigen praktijk of die op het punt staan een eigen praktijk te openen. Heb je een expertise op het gebied van voeding, hormonen, lichaamswerk, beauty, sport- en of coaching. Na de 3- daagse opleiding kun jij de 2-daagse Masterclass meteen ook zelf geven. Als gecertificeerde partner van Mabel geef je jouw praktijk direct inhoudelijk meer waarde en een grote financiele gezondheidsboost.

 

Wanneer is de eerst volgende?

Op vrijdag 18, zaterdag 19, en zondag  20 november  van 9.30 uur tot 17 uur geeft Mabel exclusief voor coaches en therapeuten: Mabels Masterclass. De Masterclass is een kant en klare professionele opleiding. Na 3 volle lesdagen en geslaagde certificering, krijg je al het kant en klare les materiaal digitaal mee en kun je deze Masterclass zelf doceren aan groepen of 1 op 1 aan cliënten. Per Masterclass zijn er slechts 8 plekken beschikbaar! Voor november nog 1 plekje is die van jou?!

 

Wat krijg je?

De Masterclass bestaat uit 3 intensieve dagen met Mabel van 9 uur tot 17 uur. De 3e dag is er een gastcollege van een expert uit de communicatie branche. Verder krijg je het papieren boek ‘Mabels Masterclass’ (t.w.v. 24,95 euro). Het Masterclass werkboek voor Students en het Masterclass werkboek voor coaches (t.w.v. 150 euro), het ebook (17,95), en het luisterboek (19,95 euro). Plus 40% korting op het papieren boek, wat het officiële lesmateriaal is voor jouw Students. Verder: werving- en new business tools, ondernemersplan, mediatraining, adviezen, tips & tricks. Promotiemateriaal voor social media, je website, twitter, LinkedIn en flyers. Er zal een uitgebreide luxe vegetarische lunch worden geserveerd en alle soorten kruidenthee. Tussendoortjes graag zelf meenemen.

 

Wat kost het?

De complete verzorgde 3- daagse coaching Masterclass kost 699 euro. Mensen met een eigen praktijk en of bedrijf kunnen deze kosten 100% aftrekken als coaching- en of opleidingskosten. Ondernemers uit de health branche zijn uiteraard ook meer dan welkom. Kijk ook wat de inmiddels gecertificeerde Masters er van vonden bij de recensies.

Maak nu een GRATIS kennismakingsgesprek met Mabel van den Dungen