Masterclass Zelfliefde

Herken je dit? Heb je eindelijk dat besluit genomen: ‘Ik ga er dit keer echt voor’. Je hebt een personal trainer ingehuurd, gezonde dingen in huis gehaald en een sexy, nieuwe sportoutfit gekocht. Niets houdt jou tegen.

Nooit meer drie kilo er af en na een paar weken, weer vijf erbij! Maar, nee hoor! Na een paar weken, zitten die kilo’s er gewoon weer aan en ben je ook emotioneel weer terug bij af.

Wellicht herken je dit ook?

 • Lukt het je echt niet om gezonde patronen op lange termijn vol te houden?
 • Heb je het gevoel dat je faalt?
 • Vraag je je af of het ooit zal lukken?
 • Vind je je lichaam stiekem helemaal niet mooi?
 • Zorg je altijd beter voor anderen dan voor jezelf?
 • Ben je vaak moe?
 • Voel je je gestrest?
 • Komen oude angsten en minderwaardigheidsgevoelens zomaar weer boven?
 • Heb je weinig energie, geen libido en sleep je je door de dag?

Waarom lukt het mij nou niet om af te vallen Mabel?

Waar ligt dat nou aan? Nou, omdat je jezelf nog niet prioriteit nummer één maakt. Oftewel; te weinig zelfliefde. En nu zit ik echt niet betweterig te doen, want trust me: ‘I’ve been there!’ Zelfliefde? Wat heeft dat nou met afvallen te maken? Dat ga ik je verklappen:

Al je patronen, je dagelijkse rituelen en als ik eerlijk ben 95% van alles wat jij doet, denkt en voelt, is onbewust. Ieder vogeltje zingt zoals het is gebekt. Je hebt een emotioneel softwareprogramma in je brein lopen wat je van huis uit hebt meegekregen.

En daar kun jij helemaal niets aan doen. Dus als jij vroeger weinig bent bevestigd met woorden als: ‘Wat ben je mooi’, ‘Wij houden onvoorwaardelijk van je, precies zoals jij bent, ongeacht wat je doet of hoe je eruit ziet’, zal je onbewust niet heel positief over jezelf denken.

Elk probleem, ja echt elke sabotage, heeft te maken met hoe jij over jezelf denkt en voelt. Daarom wil ik jou heel graag laten zien en voelen welke negatieve onbewuste overtuigen jij over jezelf hebt, maar ook hoe jij weer onvoorwaardelijk van jezelf kunt houden. Zodra je dat weer doet, kun je echt gaan genieten van je leven. Dat is het geheim van zelfliefde.

Maar kun je echt leren van jezelf te houden Mabel?

Jazeker en dan zul je ook heel ander gedrag gaan vertonen

 • Zonder schuldgevoel jezelf op nummer één zetten
 • Het gezonde rolmodel zijn voor je kinderen, vrienden en collega’s
 • Blijvend afvallen op een makkelijke en verantwoorde manier
 • Blij en dankbaar zijn voor je fitte lichaam
 • Stressvrij zijn
 • Voldoende tijd voor jezelf hebben
 • Op een liefdevolle manier duidelijk je grenzen aangeven
 • Controle loslaten
 • Je genoeg voelen
 • Jezelf volledig omarmen en koesteren
 • Als jij verandert, verandert de wereld met je mee

 

Ik garandeer je op mijn eigen gezondheid dat wanneer jij van jezelf gaat houden, je leven 180 graden omdraait. Dingen die je eerst nooit voor elkaar kreeg, lukken nu ineens wel. Ik vind het een eer om jou hierbij te mogen begeleiden!

masterclass zelfliefde

Mabel kun je nog wat vertellen over de inhoud?

Ik begrijp dat je precies wilt weten welke onderwerpen ik per week ga behandelen en wat ik ga doen in elk specifiek coaching filmpje. Ik heb maagd als ascendant en ben dus netjes. Daarom heb ik de hele inhoud van deze Masterclass overzichtelijk neergezet zodat jij precies kunt zien wat je koopt! Je kunt overduidelijk zien dat ik deze Online Masterclass met passie en liefde heb ontwikkeld en ik zou het een feest vinden om jou te mogen verwelkomen op deze magische reis terug naar jezelf.

Een breincorrectie in plaats van een borstvergroting

In week 1 krijg je jouw breincorrectie in plaats van een borstvergroting. Ik vertel je uiteraard ook mijn verhaal met actuele voorbeelden uit mijn eigen leven. En daarin spaar ik mijzelf niet. Want glashelder naar je eigen brein kijken, verantwoordelijkheid nemen en de bereidheid om een kaarsje aan te steken daar waar jij nog schaduwzijde hebt in jezelf, is het begin van je transformatie.

Acceptatie

In dit filmpje leer je dat acceptatie van je huidige situatie een ultiem wondermiddel is. En je gaat je eigen brein als een chirurg observeren.

Vergevingsmeditatie

In dit filmpje krijg je onder andere een heerlijke transformerende vergevingsmeditatie. En wie ga je vergeven? Natuurlijk jezelf!

Software downloaden

In dit filmpje gaan we nieuwe software op je downloaden: Is het een plus of een min?! En ik coach je door de volgorde van je leerproces.

Aan de grote schoonmaak

In week 2 ontdek je dat pijn eigenlijk een positieve boodschap heeft voor jou. Je leert ook dat pijn zich gewillig laat transformeren naar liefde. Het enige wat jij hoeft te doen, is die diepste pijn nog een keertje echt durven voelen. Gelukkig doen we dat samen en uiteraard stap voor stap. Daarna volgt automatisch de shift van angst naar liefde.

Pijn omarmen

In dit filmpje leer je dat pijn een bundeltje energie is met een goede intentie. Pijn is tevens een wake up call van je ziel. Wie pijn durft te omarmen transformeert.

Beetje bang

In dit filmpje leer je dat angst je terug bent naar het verre verleden of de verre toekomst. Beiden zijn een illusie. Samen maken we de shift van angst naar liefde.

Schoonmaken

In dit filmpje leer je dat wonderen verliefd zijn op schone ruimtes, rust en veiligheid. Daarom maken we alles schoon wat nu nog in disharmonie is en verwelkomen we de wonderen.

Aan de grote schoonmaak

In week 2 ontdek je dat pijn eigenlijk een positieve boodschap heeft voor jou. Je leert ook dat pijn zich gewillig laat transformeren naar liefde. Het enige wat jij hoeft te doen, is die diepste pijn nog een keertje echt durven voelen. Gelukkig doen we dat samen en uiteraard stap voor stap. Daarna volgt automatisch de shift van angst naar liefde.

En wat krijg ik allemaal nog meer bij deze Online Masterclass Zelfliefde?

Om te beginnen 1 gratis Skypeconsult met Mabel om elkaar te leren kennen en Mabel wil je graag persoonlijke wegwijs maken in haar zesweekse online programma.

Miracleworker

In dit filmpje leer je dat je perfect bent precies zoals je nu bent. Want een echte Miracleworker omarmt niet alleen de roze glitter, maar ook de dofheid in zichzelf.

Innerlijk kind

In dit filmpje leer je weer te luisteren naar je innerlijke kleine meisje of jongetje en door haar of zijn ogen zie je de wereld weer opnieuw.

Zelfliefde

In dit filmpje leer je hoe iemand die van zichzelf houdt voor zichzelf zorgt. En jij gaat dat per direct zelf ook in de praktijk brengen.

Liefde + Stilzitten = Wonder

In week 4 leer je dat stilzitten plus liefde wonderen veroorzaakt. Realiseer jij je dat je nu al behoorlijk aan het uitzuiveren bent en er steeds meer ruimte ontstaat voor wonderen? Durf jij ze al te ontvangen? En we leren deze week ook wat Mabeliaans Stilzitten is en dat het eigenlijk heel simpel en makkelijk is. We hoeven het echt niet zo moeilijk te maken. Maar dat mag natuurlijk wel als je daar nog steeds zin in hebt.

Wonderen

In dit filmpje leer je wat de vijf tools voor wonderen zijn. En dat jij wel degelijk een actieve rol speelt in dit wonderlijke manifestatieproces.

Mabeliaans Stilzitten

In dit filmpje leer jij Mabeliaans stilzitten. Gewoon vijf minuutjes op de bank, in je bed of op je werk gewoon op het toilet!

Liefdesliedje

In dit filmpje schrijf jij voor jezelf het mooiste liefdesliedje ooit en dat is meteen jouw bestelling aan het universum.

Bestellen bij God.com

Nu gaan we echt beginnen. Nu wordt het echt leuk. We gaan daadwerkelijk onze wondermagneet activeren en allerlei zaken manifesteren die we voorheen voor onmogelijk hielden. In week vijf leer jij dat wat jij voelt, denkt en doet enorm veel invloed heeft op jouw leven. Daarom ga je leren uiterst zorgvuldig te bidden en maak je kennis met de allerkrachtigste bron hier op aarde

Wondermagneet

In dit filmpje leer je dat wat jij voelt, denkt en doet je ook evenredig aantrekt. Dus wees je elke nanoseconde bewust van het feit dat jij een wondermagneet bent!

Positief Bidden

In dit filmpje leer jij hoe je een positief gebed het universum in slingert met precies die hoeveelheid magische sprinkels zodat zij ook daadwerkelijk wordt gehoord!

Liefde in je hart

In dit filmpje leer jij hoe jij elke situatie en of crisis positief kunt omdraaien, omdat jij dezelfde wonderlijke kracht en oneindige intelligentie hebt als het universum!

Een geluksboost in jouw wilde wondertuin

Godzijdank hebben we nog een hele week samen. Maar het is daarom wel de hoogste tijd dat jij gaat zwemmen zonder opblaasbandjes en nu zelf alle wonderen wakker kust. Ik geef je nog wat van mijn magische strategieën en geheime technieken mee zodat jij jouw skills als Miracleworker zelfstandig verder kunt ontwikkelen.

Moodboard

In dit filmpje leer je hoe jij jouw wereld precies zo kunt vormgeven zoals jij dat zelf wilt. Je doet dit met mooie woorden of met tot jouw verbeelding sprekende plaatjes.

Mabels 12 steps

In dit filmpje leer jij hoe krachtig mijn ‘Elke dag 1% regel’ is en dat je hem voor elk wenselijk wonder in kunt zetten. Om gericht te oefenen, krijg je Mabels 12 steps.

Powerstation

In dit filmpje leer jij hoe je thuis je eigen wonder-kracht-honk ontwikkelt en daarmee een steeds krachtigere Miracleworker wordt!

Extra’s bij Mabels Online Masterclass

Bij Mabels Online Masterclass ontvang je ook meteen zes zalige cadeaus met een waarde van ruim 912 euro! Hier staan ze allemaal nog een keer overzichtelijk voor je op een rijtje:

24 unieke coaching filmpjes

24 unieke coaching filmpjes van Mabel speciaal voor jou. Twv 875 euro!

Luisterboek Mabels Masterclass

Luisterboek Mabels Masterclass voor lekker lui languit! Twv 19,95 euro!

eBook Mabels Masterclass

eBook Mabels Masterclass voor overal digitaal onderweg. Twv 17,95 euro!

Mabels Masterclass Platform

Een platform om ervaringen, tips, inspiratie en ideeën te delen.

Wonderen en Magie

Binnen zes weken naar een leven vol Wonderen & Magie.

Mabel, ik heb interesse in de Online Masterclass en wat nu?

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt in mijn Online Masterclass in Wonderen; een liefdesreis terug
 naar jezelf. Ik zou het een eer vinden als ik jou 
zes weken intensief mag coachen, inspireren, begeleiden en ondersteunen. Je betaalt eenmalig 350 euro en verder zit je helemaal nergens aan vast.

Nadat je de Online Masterclass hebt gekocht ontvang je per direct een inlogcode, waarmee je ook per direct toegang krijgt tot al het materiaal wat bij deze Masterclass hoort. Dat is o.a. het eBook, het Luisterboek, het Werkboek voor Students, het Miracleworker Platform en uiteraard alle 24 exclusieve coaching filmpjes, die enkel te zien zijn bij deze Online Masterclass en een grote aanvulling zijn op het papieren boek Mabels Masterclass in Wonderen.

Dus als jij het boek al gelezen hebt, dan zijn deze 24 exclusieve coaching filmpjes juist een aanvulling op jouw ontwikkeling als Miracleworker! En er is nog meer goed nieuws. Jij kunt deze Masterclass helemaal in je eigen tempo volgen omdat je na aankoop een heel jaar toegang hebt tot al het materiaal waarmee jij een leven vol wonderen en magie manifesteert!

Ja ik wil graag starten met Mabels Online Masterclass Zelfliefde! Maar wat kost het? 

De Online Masterclass Zelfliefde heeft een totale waarde van 912 euro, maar wie Mabel een beetje kent, weet dat zij altijd cadeautje weggeeft. Je krijgt daarom meteen 562 euro korting van haar! En dan betaal jij voor dit hele pakket slechts 350 euro!

” De wonderen zijn bij Mabel nooit de wereld uit…… ” 

 

Ja, ik wil vandaag nog samen met Mabel starten

skype mabel van den dungen