Mabel van den Dungen

Hormonaal afvallen 1 op 1 programma met Mabel

Ben je doodop, sta je stijf van de stress en lukt dat afvallen ook helemaal niet?

Hormonaal afvallen 1:1 coaching, wat is dat nou? Mabel van den Dungen: “Nou dan zou ik maar heel snel naar mij toekomen want dat is helemaal niet nodig! Ik ben een zeer ervaren hormoon deskundige, heb inmiddels duizenden mensen ‘door mijn handen gehad’ en weet precies wat jij moet doen om weer hormonaal in balans te komen. Ik ben hypnotherapeut en NLP master en laat jou stap voor stap zien hoe ook jij in korte tijd kunt afvallen en je ideale figuur weer terug kunt krijgen! Misschien heb jij alleen een paar kilo buikvetjes waar je maar niet van afkomt? Ik weet precies wat je moet doen en laten. En misschien ben je net als ik van een zekere prachtige leeftijd, maar wel moedeloos en geloof je nergens meer in. Waarschijnlijk heb je dan gewoon last van de overgang. Wat je hormonaal ook mankeert; wij komen er samen achter en ik garandeer jouw op persoonlijke titel 100% succes!

Heb je een kort lontje en gebrek aan energie?

Hormonaal Afvallen 1:1 coaching met Mabel van den Dungen zorgt ervoor dat de extra hormonale vetopslag, op plekken waar je het juist niet wilt, als sneeuw voor de zon verdwijnen. En ook van alle aan hormonaal disbalans verbonden klachten zoals; slecht slapen, kort lontje en gebrek aan energie neem je voorgoed afscheid. Want zodra jouw hormonen weer in balans komen, zullen al je fysieke en mentale klachten automatisch verdwijnen!

 

Wat leer je nog meer:

 • Waarom je niet kunt afvallen als je hormonen uit balans zijn;
 • Hoe jij de switch maakt en gemotiveerd blijft;
 • Waarom je niet kunt afvallen als je pH-waarde te laag is en hoe je dit oplost;
 • Hoe je hormonen weer in balans komen
 • De psychosomatische betekenis van jouw specifieke hormonale disbalans
 • Hoe je makkelijk thuis kunt trainen met kettlebells
 • Hoe je 100% al je doelen bereikt
 • Hoe je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven

Mabel wat krijg ik van jou, als ik besluit er 100% voor te gaan?

Nou best veel, heb je een uurtje?:

hormonaal 1-1 programma
 • Een Skype intakegesprek met Mabel. Het is natuurlijk allereerst heel leuk om elkaar te leren kennen. Zo kun je rustig vertellen hoe jij er nu voorstaat en wat je graag met je lichaam zou willen. In de intake kunnen we rustig en overzichtelijk samen onze vervolgafspraken plannen zodat ik je met open armen bij mij op de praktijk kan ontvangen.
 • 3 privé coaching sessies met Mabel van 1,5 uur op haar praktijk. In een veilige omgeving, gaan we samen een compleet strijdplan maken hoe we jou zo snel en zo verstandig mogelijk hormonaal weer in balans krijgen. Rust is hier een essentieel onderdeel. We hebben alle tijd zodat ik naar jou kan luisteren en jij alles kunt vertellen waar je tegen aanloopt. Zo kan ik een nauwkeurige en een goede hormonale diagnose stellen
 • 2 Skypeconsulten: tussentijdse check up’s. Ja natuurlijk wil ik tussentijds ook horen hoe het met je gaat! Daarom is het fijn dat je niets steeds heen en weer hoeft te rijden naar Badhoevedorp, maar van de zes keer dat we elkaar zien, je er drie lekker achter je eigen computer kunt blijven zitten
 • Mabels bestseller de Vetfluisteraar 253 pagina’s twv 24,95 euro ‘Hoe je hormonaal, fysiek en mentaal in balans blijft. Ik ben supertrots op dit e-book. Het vloog een aantal jaren geleden al de winkel uit, en ik beschouw het zelf als een klassieker op het gebied van afvallen en hormonen
 • Hormonale diagnose ‘Welke hormonen zijn er bij jou uit balans?!’ Hoe sta je er voor?
 • 3 x huidplooi- en vetpercentage meting door Mabel. Je vetjes meten gaat op een uiterst wetenschappelijke manier. Op zeven plaatsen op je lichaam meet ik precies of jij een hormonale disbalans hebt. Heb je bijvoorbeeld veel vet op je buik dan ben je cortisol, stress type. En heb je als man borsten dan heb je testosteron gebrek.
 • 1 maanden mailbegeleiding en feedback van Mabel. Ik merk dat mensen het heel fijn vinden om nauw met mij in contact te blijven. Je kunt mij dus alles vragen tijdens jouw hormonale programma. Zo kun je mailen als je bepaalde angsten hebt. Als het even niet zo lekker gaat, maar ik lees natuurlijk ook graag hoe fit en gelukkig jij je voelt.
 • Persoonlijk calorieënprofiel gemaakt door Mabel. Ieder mens is verschillend. Misschien lever jij veel fysieke arbeid en een ander heeft bijvoorbeeld een zittend beroep. Ben je een man of een vrouw. Ben je sporter of juist niet. Daarom is het ook zo essentieel dat je het juiste calorieprofiel hebt.
 • E-book Intermittent Fasting twv 47 euro. 110 pagina’s over Intermittent Fasting. Oké, je bent nu met het Hormonaal 1 op 1 programma bezig, maar in dit fantastische e-book zul je heel veel inspiratie opdoen voor jouw hormonale traject.
 • En een online Masterclass ZELFLIEFDE Met luisterboek ingesproken door Mabel zelf, het e-book voor onderweg op je laptop, een hardcopy voor als je liever iets tastbaars in je handen hebt. Het complete werkboek, zodat je thuis zelf alle oefeningen kunt maken en zelf je progressie zichtbaar kunt bijhouden
 • De bestseller meditatie van Mabel ‘Verlicht in 1 seconde’ t.w.v. 15 euro.
 • 24 coachingfilmpjes. 4 voor elke week, zodat je zes weken emotionele online coaching en begeleiding hebt van Mabel
 • Een speciaal voor jou op maat gemaakt boodschappenadvies passend bij jouw hormonale profiel
 • Tailormade voedingsschema speciaal voor jouw hormonale profiel. Zo moet iemand die een oestrogeenprofiel heeft totaal andere zaken eten dan iemand met een insuline hormonale balans. Ik heb de afgelopen jaren misschien wel al meer dan 1000 mensen door mijn handen gehad en hun hormonale profiel bevestigd. Ik doe het ook heel graag voor jou, het zal je enorm veel fysiek en mentaal ongemak schelen. Ik werk exclusief samen met Paleo chef Willeke Linneman en zij maakt recepten voor jouw hormonale profiel

Voor dit hele pakket betaal je slechts 925 euro. En kom jij samen met je partner, vriendin en of kind dan krijgen jullie samen 33% korting oftewel 305,25 euro korting op de aankoop van jouw programma. Of je deelt die korting samen met degene waarmee je komt. Leuk he!

skype mabel van den dungen