Heb je alles al geprobeerd en niets werkt? Dan ben je bij mij op de juiste plek aanbeland. Er is hoop! Dat beloof ik je bij deze. Want mijn coaching is niet zomaar mijn werk: het is mijn missie. Ik coach al ruim twintig jaar met Hypnotherapie, Innerlijk kind, Voice Dialoque, Neuro Linquistisch Programmeren, Emotional Freedom Technique, Spiegel sessies (wat je niet ziet, kun je niet veranderen). Maar natuurlijk verdiep ik mij ook in het werk van collega’s, vooral als het om trauma verwerking gaat. De meeste volwassen mensen reageren onbewust uit hun eigen kindstuk. Zowel Alice Miller als Ingeborg Bosch schreven prachtige boeken over dit onderwerp. Met een cheat chart aan m’n zijde, leg ik uit wat iedere volwassen moet weten, voordat ze hun leven drastisch kunnen verbeteren. Want als je eerlijk bent, loop jij waarschijnlijk ook steeds tegen hetzelfde aan en heb je geen enkel idee, hoe je dat nou kan veranderen?

 

Ik krijg allerlei soorten mensen met allerlei soorten vragen. Van relatie coaching, huil baby’s tot zakelijke advies. Niets leuker voor mij dan mensen puzzelen. Met aan de ene kant m’n praktische aard en liefde voor wetenschap en aan de andere kant m’n helder weten.

Er komen hier zowel mannen, vrouwen, LGBTQIA+ uit de mediawereld, full time thuisblijvers, het bedrijfsleven, cosmetica sector en financiële- en literaire wereld over de vloer, die het fijn vinden om zich te laten spiegelen op groeistukken, om zodoende hun zelfkennis over zichzelf te vergroten en hun dagelijks functioneren, zowel zakelijk als privé te verbeteren.

En voor wie met het onderbewustzijn wil werken, ga ik met liefde een ‘verdieping’ dieper met Hypnotherapie.

*Hypnotherapie is een andere techniek dan hypnose, je bent er dus volledig bij en houdt te allen tijde zelf volledige controle over wat je zegt, voelt en denkt, maar je krijgt in deze staat van zijn wel toegang tot je onderbewustzijn om ongewenste emoties, beperkende overtuigingen en/of negatief gedrag voor eens en voor altijd te transformeren naar levensenergie en heelheid).

 

 

NA 1 SESSIE AL 100% REDUCTIE OP CHRONISCHE STRESS

Simone Heikens, fulltime manager en alleenstaande moeder: ‘Inmiddels ben ik twee weken verder en ik ben nog steeds zo ontzettend blij dat ik bij je ben geweest. Je hebt hiermee echt mijn leven veranderd. In de afgelopen 45 jaar voelde ik niet eerder zo’n blijvende innerlijke rust. Ik sta heel anders in het leven. Natuurlijk ben ik nog steeds dezelfde persoon en ik verzet nog steeds bergen werk, maar het gaat nu vanuit rust. Waardoor het dus makkelijker gaat. Voorheen voelde ik een innerlijke dwang om altijd maar van alles te ‘moeten doen’. Sinds onze sessie heb ik meer energie om alles te doen. Waar ik voorheen eind van de dag moe was van al het ‘moeten, moeten, moeten’ ben ik nu de hele dag kalm en aan het einde van de dag heb ik nog energie over.’

 

 

Willem VreeswijkVivian ReijsKitty ScherffDaphne DeckersMarion PauwLex WerkheimSaskia NadortAstrid van AamerongenKayleighMirjam RadhaKishun12249995_976572275750070_2726631200370816836_nPauline de Wilde

 

WAT KOST HET?

Coaching kun je alleen in een serie van 3 sessie kopen, omdat je dan echt progressie ziet. Ik kies altijd die coaching techniek waarbij jij je het veiligst voelt. In totaal betaal je €595,- voor drie sessies van 1,5 uur. Heb je een eigen bedrijf of praktijk dan is het coaching gesprek 100% aftrekbaar als kostenpost bij de belasting. Ben je in dienst? Vaak zijn leidinggevenden ook genegen jouw coaching sessies te vergoeden met jouw persoonsgebonden budget info@mabelvandendungen.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]JA, Ik wil 3 sessies boeken!