Wil jij voorgoed afrekenen met je demonen? Met PSYCH-K kun je in drie sessies van je alcohol- of eetverslaving afkomen. Hoe je het ook bekijkt: Elke verslaving, is een daad van agressie naar jezelf. Het zorgt voor een scheuring in jezelf. Het plaats je letterlijk buiten jezelf. Of het nu eten, drinken of drugs is. Waar ben jij verslaafd aan. En ben je er aan toe om weer samen te vallen met jezelf en de verslaving los te laten?

Waarom lukt mij dat niet alleen?

Ieder mens is een optelsom van zijn eigen overtuigingen en patronen. Jouw bewuste brein – de manager – is slechts voor vijf procent de baas over je leven en alles wat jij voelt, denkt, doet en besluit. Terwijl jouw onderbewustzijn voor 95% de dienst uitmaakt. Jouw onderbewustzijn, is dus eigenlijk de echt baas over je leven. De echte CEO. Wil je iets in je leven veranderen, dan zul je haar dus eerst om toestemming moeten vragen.

 

Wat is PSYCH-K?

Je kunt nog zo gemotiveerd zijn om je leven weer op orde te krijgen, maar als je onderbewustzijn door verouderde software (lees oude overtuigingen) denkt dat het gevaarlijk is om 5 kilo lichter te zijn, dan krijg je absoluut geen toestemming van je CEO en verandert er helemaal niets. Daarom gebruik ik PSYCH-K een snelle en pijnloze coaching techniek om je onderbewust te herprogrammeren.

PSYCH-K is een neuroscience, die in 1988 werd ontwikkeld door Robert M. Williams M.A. (Psychotherapeut). Hij besteedde meer dan 25 jaar aan het verbeteren van deze methode. Bioloog en DNA virtuoos Dr. Bruce Lipton ondersteund de PSYCH-K methode. Dat was voor mij een belangrijke motivatie om deze coaching techniek aan mijn gereedschapskist toe te voegen.

 

Na 1 sessie al 100% reductie op alcohol verslaving!

KITTY BROWN: ‘Alcohol misbruik, zit bij ons in de familie. Mabel heeft mij uitgelegd dat verslavingen, echt op DNA niveau worden doorgegeven. Ik heb wel eerder een tijdje kunnen stoppen met alcohol, maar verviel toch snel weer in de gedachten ‘Het kan toch geen kwaad.” Maar 1 wijntje worden er altijd meer. Althans bij mij. Ik werk nou samen met Mabel, en ze prikt altijd overal doorheen. Ze wilde eerst ook niet met mij aan deze verslaving werken, totdat ik er echt aan toe was. Je blijft toch altijd zelf verantwoordelijk voor je gedrag. Dat is ook nodig als je een blijvende verandering wil laten plaatsvinden. Misschien dat ik daarom ook maar 1 sessie nodig had. Ik kan het zelf nog niet zo goed bevatten, maar aan het einde van de dag zit ik met een spaatje of een kopje thee. Zelf de drang is weg. En op feestje zeg ik gewoon ‘nee’. Ik zeg PSYCH-K werkt 100%.”

 

PSYCH-K-KITTY-BROWN

PSYCH-K-KITTY-BROWN

PSYCH-K is aftrekbaar als coaching en werkbegeleiding!

PSYCH-K coaching kun je alleen in een serie van 3 sessie kopen, omdat ik dan echt uitzonderlijk resultaat kan garanderen. In totaal betaal je €795,- voor drie sessies van 1,5 uur. Heb je een eigen bedrijf of praktijk dan is het coaching gesprek 100% aftrekbaar als kostenpost bij de belasting. Ben je in dienst?  Vaak zijn leidinggevenden ook genegen jouw coaching sessies te vergoeden met jouw persoonsgebonden budget.  info@mabelvandendungen.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]JA, Ik wil 3 sessies boeken!