Heksen College 7 heilige wetten van heling 

Start donderdag 20 sept tot en met 29 nov van 19.30 uur tot 22.00 uur

Wil jij in een kleine vertrouwde groep op veilige manier binnen een paar maanden een quantum leap maken in je bewustzijn en helen tot op celniveau? Spreekt dit jou aan en ben je toe aan die totale transformatie? Dan ben jij heel welkom op mijn roze Heksen College

Wat kan ik inhoudelijk verwachten?

06 sept Les 1: Introductie les amuse van alles

13 sept Les 2: Wet 1: Adem van de heilige geest

20 sept Les 3: Wet 2: Voedsel is uw medicijn, IF

27 sept Les 4: Wet 3: Hormetische prikkels

04 okt  Les 5: Wet 4: Soulmate, spiegel, slijpsteen

11 okt  Les 6: Wet 5: Tankdrum/Meditatie/Prayer

18 okt  Les 7: Wet 6: Wat nou als ook Einsteins brein hapert?

25 okt  Les 8: Wet 7: De heilige hartkamer

01 nov Les 9: Eindfeest en diploma uitreiking

 

(volgorde van onderwerpen kunnen nog verschuiven)

Bij het bijwonen van 80% van de lessen

Meer info? mabelvandendungen@me.com of mobiel 0620500255

 

Aan het begin van het Heksen College krijg je uiteraard dit boek en al haar toebehoren zoals geleide tankdrum/prayer meditaties/ ademhalings- en intermittent fasting protocols en nog veel meer. Als je 80% van alle lessen hebt bijgewoond, krijg je het Heksen College certificaat. De lessen zijn van 19.30 tot 22.00 uur bij Mabel thuis

Kan ik dat wel?

Tuurlijk. We reizen stap voor stap en spelenderwijs herontdek jij je eigen innerlijk kracht, vuur en scheppingskracht. Je herinnert je je weer dat jij zelf onderdeel bent van de Goddelijke vonk en dat voorspoed, gezondheid en overvloed jou tot in de oneindigheid toebehoren. Het is wel essentieel voor je eigen ontwikkeling en de veiligheid van de groep dat je zo veel mogelijk lessen bijwoont.

 

Er zijn 9 plekken beschikbaar!

Wat vinden anderen?

Lieve Mabel,

Ik weet nog goed hoe ik eind 2015  voor het eerst bij je binnenkwam voor een Channel en een Hormonaal consult tegelijk. Ik voelde me…  So Happy to see You ;-))

In je prachtige werkruimte hangt  een ontzettende Fijne en Warme sfeer waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde en ook héél erg Welkom.

Ook de 3e Oog Inwijding  was onder jouw deskundige begeleiding een Bijzondere ervaring. 

En nu het  Heksen College Mediumschap gedaan!  Met enigszins wat schroom,  keek ik er tegelijker tijd ook heel erg naar uit. Wat zou me dit brengen…. En ik hoor het je nu  nog zeggen: Zie nou wel dat je het kunt… ik wist het allang, nu mag je het zelf nog gaan geloven. En lieve Mabel, dat doe ik nu ook… dankzij Jou!

Naast mijn werk als eigenaresse van mijn Zwemschool was en  ben ik al jaren bezig  met mijn eigen Spirituele Ontwikkeling in Mezelf. En  in jouw lessen is het voor het eerst,  ÈCHT tot me doorgedrongen dat,  dàt wat ik al jaren voel, weet, zie, ruik  en hoor … dat hèt Klopt. Dat het van mijn Ziel,  de Goddelijke Bron,  het Hoger Zelf  (of hoe een ieder het ook noemen wil )  afkomstig is. En niet mijn verstand …. dat met mij aan de haal ging. Ik zocht steeds naar de bevestiging….  En nu weet ik:  het Klopt wel! 

Samen met de andere “Heksjes” heb ik zoveel geleerd van jou en tegelijker tijd ook van hun. Ook de deelmomentjes met elkaar. Dit alles bij elkaar  maakte de HeksenCollege  Mediumschap tot zeer waardevolle Lessen voor mij.  Echt héél Bijzonder!  Je lessen zijn Serieus, to the Point, Bevlogen, Fanatiek  en vooral ook de Humor waarmee je de dingen brengt is heerlijk en lachwekkend… We kunnen uiteraard niet de hele dag op onze bezem blijven rondvliegen toch ;-)) Hoe gezellig dat ook is…

Lieve Mabel Super Dankjewel,

Veel Liefs en een dikke kus XXX

Luciënne Schulingkamp

 

W:http://www.hetengelenadresje.nl

 

Wat kost het?

 777 euro

 

Locatie: Badhoevelaan 26, 1171 DD Badhoevedorp (gratis parkeren voor de deur)
Voorwaarden: Intake gesprek met Mabel en commitment om frequent te komen
nog 9 plekken van max 9, intake gesprek met kopje thee of skypje. 50% aanbetaling is je plek gereserveerd

Aanvang en reserveren vanaf nu mogelijk info@mabelvandendungen.nl of 020-3417863 of 0620500255