HEALING WITH THE ANGELS

Vanaf donderdag 9 sept geef ik weer een nieuwe editie van ‘Heksen College’. Het thema deze keer is ‘Healing with the angels!. 9 Weken lang gaan we in mijn House of Inner health jouw intuïtie, ontdekte of nog onontdekte mediamieke gaven en lijntje naar boven te onderzoeken en beoefenen. We doen dat met geleide meditaties, visualisaties, automatisch schrift, tarotkaarten, orakelkaarten en natuurlijk jouw Beschermengel.
Je hoeft geen ervaring te hebben en je mag ook al als coach of therapeut werken. Iedereen kan instappen op zijn of haar eigen niveau.  Als je een eigen praktijk hebt is deze 9 weekse reis 100% aftrekbaar als coaching kosten. Mail of bel mij info@mabelvandendungen.nl of 0620500255

Koop hier je plekje, dan zit je er bij en ontvang je meteen je ebook Healing with the Angels en kan de voorpret al beginnen!

 

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER  DE LAATSTE HEKSEN COLLEGE

 

INTERVIEW MET ELLES CAPPEL

 

REACTIE VAN ANNETTE WIGGEN OVER HAAR DEELNAME AAN HEKSEN COLLEGE

Heerlijk interview/ introductie video van ‘Heksencollege’ … Zoals Mabel zelf zegt ‘deze naam is mijn humor, ik heb meer met diva’s’ .. Dus als je op zoek bent naar lessen waarin je leert hoe je een bezem bestuurt en toverdrankjes brouwt dan is dit filmpje niets voor jou. Ik weet nog dat ik in 2016 de workshopruimte van het Inner Health Centrum van Mabel van den Dungen binnenliep voor haar Masterclass in wonderen, een liefdesreis terug naar jezelf. Na een scheiding van een 25 jarige relatie met een (verborgen) narcist en net uit een faillissement kon ik wel een wondertje en wat liefde gebruiken. Vastbesloten om mij op te geven voor deze cursus stapte ik een paar dagen later haar praktijk binnen voor de intake. “Weet je het zeker?”, vroeg de dame aan de andere kant van de tafel licht cynisch, haar hoofd schuin en haar ogen indringend op mij gericht. Nou om eerlijk te zijn niet en het liefst was ik keihard weggerend want wat ik eigenlijk wilde was deelnemen aan het Heksencollege wat zij ook aanbood alleen zag ik op dat moment niet hoe ik dit voor mezelf kon bekostigen. “Ik zie jou eerder als iemand voor mijn Heksencollege”, was de volgende zin die nu op een mildere toon uit haar mond kwam. Nog vol van innerlijke schaamte -want dat is wat narcisme, scheiding en faillissementen met je doen, ze verdrinken je in schaamte en faalangst en verpletteren je eigenwaarde- durfde ik mijn financiële situatie niet met haar te bespreken. Diep van binnen deed het mij echter zo goed dat zij in mij zag wat ik al wist maar zo ver weg had gestopt dat ik het niet meer voelde, ‘mijn eigen waarde’. Dus ik zei “Ja” en de negen weken die daarop volgden ging ik keihard werken, paste ik mijn budget aan en mijn vader sponsorde de benzine voor mijn wekelijkse ritten naar Badhoevedorp. Dat ik keihard “Ja” tegen mijzelf zei dat was mijn mini masterclass in wonderen, toch nog gelukt dus.
Inmiddels zijn wij vier jaar, twee heksencolleges, een meditatiecursus en een tarot cursus verder, en heb ik dierbare vriendschappen gesloten en zoveel meer. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is misschien nog dat ik mezelf mag zijn en mag laten zien zonder schaamte. Dus wil jij niet leren toverdrankjes te mixen om je demonen te vergiftigen maar ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer in je zit en je persoonlijk ontwikkelen op een speelse manier dan is Heksencollege wellicht ook iets voor jou. Dikke ???? you know who you are

VOORLOPIGE PLANNING EN PRAKTISCHE GEGEVENS:

Les 1.


Afstemmen op hogere energie! 9 sept


Les 2


Les 3


Schrijven met de Engelen (automatisch schrijft) 16 sept


Gastcollege astrosoof en schrijver Paul Rooyackers 23 sept


Les 4


Les 5


Les 6.


Tarotcollege: de 22 Geheimen van de Grote Arcana 30 sept


Tarotcollege: de Hofkaarten van de Kleine Arcana 07 okt


Tarotcollege: de Cijferkaarten van de Kleine Arcana 14 okt


Les 7


Wie is jouw Beschermengel 21 okt


Les 8


Wie is mijn bescherm engel? 28 okt


Les 9. Magische stenen.  Diploma uitreiking! 04 nov