IN 7 WEKEN NAAR EEN NIEUW LEVEN; AFVALLEN MET EEN HOGER DOEL

Vind je het leven zwaar en voelt het alsof je elke dag dezelfde staan de berg op moet rollen?

Niets lukt. Je gewicht fluctueert heftiger dan de beurs. Je spaargeld is bijna op en je hebt niet eens verkeerd belegd. Of je bent al vijf jaar (tegen je zin in) single, omdat niemand je na de eerste date terugbelt?

Zou je wellicht voorzichtig kunnen concluderen dat het hoog tijd is voor een radicale verandering? Je gelooft het misschien nu nog niet, maar je bent tot veel meer in staat dan je denkt. Echt waar! Je trapt alleen op een te zware versnelling en volgens mij fiets je richting Japan; de verkeerde kant op. Wil je een lichter leven? 

Heb je een minuutje?

Als jij snakt naar een lichter leven, ben jij de persoon waar ik deze  transformatie training voor heb ontwikkeld. Of je nu een absolute beginner bent of zelf andere mensen succesvol begeleidt. Soms is het gewoon tijd om een kleine schop onder je kont te krijgen.  

Natuurlijk denken de meeste mensen ...

‘Ik heb geen tijd voor een transformatie training. Ik heb een succesvolle business te runnen’ of ‘M’n schoonouders komen een maand logeren, dan ga je niet lifestyle changen’. Ik zou zeggen: JUIST DAN! Het is nooit het goede moment. In de zomer, is het niet het juiste moment omdat het zomer is en je wijntjes wilt drinken op het terras en in de winter, is het winter en hebben we Kerst, Sinterklaas, afzwemmen en Halloween. Ja, zo lust ik er nog wel een paar.

Waarom lukt het samen met mij wel?

En waarom lukt het samen met mij wel en kun jij het niet alleen? Wil je vijf of vijftig kilo lichter zijn? Wil je meer spiermassa en energie? Wil je fluitend door de overgang? Ik weet uit twaalf jaar afval-ervaring met mijn klanten en uit de research voor mijn tien coaching- en zelfhulpboeken, dat je alledaagse doelen altijd aan een ‘Hoger doel’ moet koppelen. Bijvoorbeeld: Je wilt een fitte en energieke moeder zijn. Je bent vijftig, maar de aankomende tien jaar wil je strakke billen hebben omdat je liefde tien jaar jonger is. Je runt een succesvol bedrijf, maar voor de lunch wil je het liefst een dutje doen, omdat je al zo lang in vecht- en overlevingsmodus staat.

Weet jij diep van binnen nog waar je echt naar verlangt?

Zolang je zelf niet weet waar je naar verlangt, ben je iemand die spontaan in een vliegtuig naar Japan stapt,  terwijl je eigenlijk met je familie hebt afgesproken in Madrid. Misschien een extreem voorbeeld, maar dit is, precies hoe de meeste mensen leven.

Ik help je even op weg met drie vragen

'Het begint altijd tussen je oren'

Voor elke succesvolle transformatie, heb je liefde & consistentie nodig. Je doelen bereiken, gaat dus over lange termijn en niet over korte termijn bevrediging. En die kan er net zo hilarisch uitzien, als dat je om tien uur besluit dat je die dag gaat vasten en om elf uur al met een Hema rookworst in je mond zit. Je wilt het niet, maar doet het toch. Herken je dit? Als het ‘Ja’, is dan is mijn transformatie training een unieke kans om jezelf opnieuw uit te vinden, de persoon te worden, die je altijd al hebt willen zijn.

'Verantwoordelijkheid; wat een stom verhaal!'

Als je weet wat je wilt, is het  essentieel dat je verantwoordelijkheid neemt voor je toekomst visioen. Want hoe geweldig zou het zijn, als jij jezelf weer op nummer 1 durft te zetten?! Je lichaam eindelijk op de rit te krijgen en je eigen beste vriend te zijn!

Als jij durft te besluiten dat je het anders wilt, koppelen we jouw toekomstvisioen, aan m’n 7 weken transformatie training en slaan we samen een homerun.

Wat krijg je van mij?

Dit geef je aan jezelf

Annette-Wiggen-Ik-wens-je-Mabel-Als-coach

Annette Wiggen. Energetisch Coach en Retreat Organisator

 
Annette Wiggen: “Als ik iemand kan aanbevelen is het Mabel van den Dungen. Hoe ik dat zo zeker weet? Nu, als er iemand een volhardende innerlijke saboterende persoonlijkheid [of meerdere] in zich heeft is het moi! Mabel is in mijn leven een van de weinige die ik vertrouw, en ja ik ging er iets van 10 jaar geleden wantrouwend heen. Maar oh wat een lifechanger, dus mijn garantie heb je!” 
Studio Gersemi Valencia

"Ik viel in totaal 50 kilo af, dankzij Mabel veranderde mijn hele leven. Ik heb alles omgegooid en geniet nu weer van mijn gezin, m'n leven en m'n werk!"

Elvira Maatkamp