Hallo lief leuk mens. Daar ben ik dan. Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Kitty Brown en ik mag sinds november 2019 Mabel als Personal Assistant (PA) ondersteunen. Het kan dus zijn dat je, wanneer je contact zoekt met Mabel, ook mij een keertje in je mail aantreft, aan de lijn krijgt of zoals dat zo mooi heet, tegenkomt op de werkvloer.

Wat is mijn achtergrond? Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin in het oosten van het land. Mijn ouders en mijn broer hadden meerdere succesvolle optiekwinkels. Mijn vader stond aan de wieg van de contactlens. Ik heb mij heel lang verzet tegen het opticiensvak. Ik had toch andere ambities, dacht ik. En ja, wat heb ik niet gedaan in mijn werkbare leven? Ik ben eerst vol gegaan voor mijn ultieme kinderdroom: ik wilde juffrouw worden, punt. Na 1,5 jaar Pedagogische Academie kwam ik tot de ontdekking dat dat ‘m, om diverse redenen, waarschijnlijk niet ging worden. Dan maar naar de opleiding tot secretaresse, want ik had toch al urenlang ervaring opgedaan op de typemachine van mijn vader.

Ik heb diverse bedrijven van binnen gezien, als directie-secretaresse, internationaal medewerkster binnendienst en hoofd secretariaat. Runde, gedurende 6 jaren, een van de eerste telefoonservices van Nederland, de apparatuur hiervoor was nog maar net op de markt. Ben 5 jaar thuis de mama van Mick geweest. Maar mijn baan als PA van de directeur van Ten Cate kunstgras was toch wel mijn droombaan. Helaas kon ik na het vertrek van mijn leidinggevende niet blijven.

Na nog wat omzwervingen ben ik uiteindelijk in 2010 dan toch in het optiekvak beland. Geen ontkomen aan! Ik kocht de optiekwinkel van mijn broer. Maar ik had vanaf het begin al een valse start, naar verloop van tijd bleek. Banken werkten niet mee en de concurrentie was moordend. Een paar verkeerde beslissingen en daar ga je.

Ik heb Mabel 2 jaar geleden leren kennen in die spannende tijd. Ik zocht op internet naar een IF expert (en dan kom je natuurlijk bij Mabel uit!), want ik was de controle over mijn lichaam totaal kwijt. Door de stress in en van mijn bedrijf was ik 20 kg aangekomen en ik kwam met geen mogelijkheid meer in balans. Haar 365 dagen IF filmpjes hebben er zeker toe bijgedragen dat ik weer 18 kg kwijt raakte, gelukkig.

Na persoonlijk contact, dat erg goed voelde, heb ik Mabel gevraagd mij te coachen. Ik was totaal vastgelopen in mijn eigen prestatie- en pleasingsdrang. Een keer in de zoveel tijd kwam uit het uiterste puntje van Nederland naar haar toe rijden om mij te laten onderdompelen in Mabel’s liefde en steun. We hebben naast elkaar gevochten als Lara Croft en Wonderwoman, maar het mocht niet meer baten. Het bedrijf werd overgenomen door een keten en ik was voor het eerst van mijn leven zonder werk, stilgelegd door het Universum.

Toen ik aan het eind van het jaar 2019 in Hoofddorp kwam te wonen, op 20 minuten afstand van Badhoevedorp!, paste voor mij alles als een legpuzzel in elkaar. Ik hoefde dan ook geen seconde na te denken toen Mabel mij vroeg haar praktisch te komen ondersteunen,  Mabel is een geweldige powervrouw en een enorme schat. Het is een eer haar te mogen helpen met haar missie. En bovendien kan ik nog heel veel van haar leren.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Post comment