WAT MAG JE VERWACHTEN

Vanaf 2012 geef ik elk jaar een ‘Heksen College’. Ik noem het Heksen College omdat ik dat een grappige term vind. Inmiddels zou ik het ‘Diva Heksen College’ noemen, want dat soort vrouwen trek ik meer aan.
In maart 2020 geef ik weer een nieuwe editie van ‘Heksen College’. Het thema is ‘Healing with the angels’. 9 Weken lang gaan we samen met een mooi clubje vrouwen (maximaal 8) jouw intuïtie, gaven en lijntje naar boven onderzoeken. We doen dat met meditaties, visualisaties, orakelkaarten, gastcolleges van lieve collega’s en engelen.
Je hoeft geen ervaring te hebben en je mag ook al als coach of therapeut werken. Iedereen kan instappen op zijn of haar eigen niveau. Ik vind het wel gezellig en zinnig om eerst een intake gesprek met je te hebben, zodat we een mooie groep krijgen die bij elkaar past. Je kunt vanaf nu een intake gesprek met mij aanvragen, dan ga ik meteen samen met jou uitvogelen waar jouw specifieke kwaliteiten en talenten liggen.

Met al mijn liefde
Mabel van den Dungen

INHOUD CURSUS

 

Les 1 Intentie / Personal power / Quantum Soep-gebruiksaanwijzing
Les 2 Sitting in the power/ raise your vibration/ Gene zijde Echo echo
Les 3 Tarotcollege: de Reis van de Dwaas door de 22 Geheimen van de Grote Arcana
Les 4 Wie zijn jouw Spirit Guides/ Angels/Totem Dier
Les 5 Orakelkaarten/ Stenen College/ Numerologie
Les 6 Gastcollege Paul Rooyackers astroloog schrijver van het boek ‘Als ik met jou de kerst maar haal’
Les 7 Metatrons Cube / Gevorderde manifestatie techniek
Les 8 Trance Writing
Les 9 Readings van Diva’s zelf

VOORLOPIGE PLANNING EN PRAKTISCHE GEGEVENS:

  • Waar: House of Inner Health, Badhoevelaan 26, 1171 DD Badhoevedorp
  • Tijd: Van 19.30 tot 22.00 uur
  • Datum: Op woensdagen 16 en 23, 30 sept, 7, 14, 21, 28 okt en 4 nov en 11 nov.
  • Prijs: €777,-  voor 9 bijeenkomsten
  • Informatie: Voor meer informatie kun je bellen met Mabel 0620500255, mailen met mabel info@mabelvandendungen.nl of je kunt direct je intakegesprek  reserveren en bestellen onderaan de pagina.. Er zijn maximaal 8 plekjes beschikbaar.

 

 

 

Mirjam van Gaalen

“Een half jaar geleden had je mij niet moeten vragen om deel te nemen aan het heksencollege bij Mabel. Ik weet nog wat ik dacht toen ik het eerste introductiefilmpje in de zomer van 2013 voorbij zag komen: ‘jaaaaa hoor, het moet niet gekker worden!’. Leren vliegen op een bezemsteel, wonderen laten plaatsvinden, engelen aanroepen, hypnose, praten met een medium, stenen en hun krachtige werking, meditatie, remote viewing, automatisch schrift; dat is toch niks voor deze nuchtere vrouw, al had ik eigenlijk geen idee wat Mabel er precies mee bedoelde. Mijn conclusie: deze boodschap deleten we snel en we gaan verder met de hectiek van mijn alledaagse, drukke bestaan. Het filmpje belande keihard in de trashbin van mijn computer en ik heb er geen enkele aandacht meer aan besteed.

Drie maanden later ben ik vol overgave begonnen aan het heksencollege. Huh?! Wat is er met jou gebeurd in de tussentijd hoor ik je denken. Heel simpel: ik heb het licht gezien hahaha. Maar wát is er dan gebeurd hoor ik je nogmaals vragen…….

Mabel: spirituele vrouw; geen zweefteef, maar bijzonder, eerlijk, recht voor z’n raap en vaak recht in je hart. En tegelijkertijd ook nog eens ontzettend geestig. Ik belandde door een burn-out bij haar op de bank. Zij hielp mij in opmerkelijk korte tijd weer op te krabbelen. Door haar aanpak (de combinatie van coaching, training, voedingsadvies en meditatie), doorspekt met haar humor, leerde ik al heel snel dat ik niet langer onbewust door het leven wilde reizen, maar me open wilde stellen voor een bewuste manier van leven. Dat klinkt natuurlijk lekker soft, maar zelfs een nuchter type als ik, was al snel geraakt door de schoonheid van een bewust leven, een leven vanuit liefde.

En ik wilde méér, ik wilde verder, ik wilde me verdiepen om nog meer invulling te kunnen geven aan deze nieuwe manier van leven. En toen kwam het Heksencollege weer op mijn pad. Right on time zullen we maar zeggen. Een logische afslag op de weg van mijn wandeling waarvan ik wil dat ie niet meer ophoudt.

Heksencollege is misschien een wat misleidende, maar o zo geestige titel voor wat staat voor de grote reis in je bewustwording. De rode draad van het Heksencollege is de course of miracles: een cursus in wonderen. “Tuuuuuuuuurlijk” dacht ik nog: “wonderen daar geloof ik toch niet in?!”. Maar ze gebeuren: ik ben er zelf het levende bewijs van. Ik kan nog niet vliegen op een bezemsteel, thank god want dat zou levensgevaarlijk zijn. Maar ik kan inmiddels zweven tijdens een mediatie, boodschappen worden doorgegeven (en echt niet van de Albert Heijn), ik kan iemands huis beschrijven waar ik nog nooit geweest ben. Kwestie van je openstellen en oefenen. En als ik het kan…..kan iedereen het dus.

Het heksencollege van Mabel geeft je inzicht in hoe ons brein werkt, hoe het ons beïnvloedt, wat dat doet met ons gedrag en wat er gebeurt als je hiervan kennis neemt en je openstelt voor de liefde.

Een prachtige reis in je bewustwording.

Dank je wel Mabel dat je dat met de heksen wil delen!

Met liefde”.

 

2 reacties van 2 geslaagde heksjes

Ria Helderop

“Dankjewel voor deze prachtige les Mabel, mede dankzij jouw lessen kan ik het volgende schrijven:

Alles creëren we zelf, de goede gevoelens maar ook de vervelende. Niemand anders kan mij of wie dan ook een bepaald gevoeld geven, dat doe ik met mijn manier van denken over iets of iemand helemaal zelf, goed of slecht, met of zonder bewuste en onbewuste overtuigingen. Ook al lijkt het soms alsof het door iets of iemand anders komt; dat is niet zo, gevoelens komen echt uit en door onszelf en we zijn daar dus zelf verantwoordelijk voor.

Door in liefde te denken verander je situaties. Tegenslagen die je (lijken te) overkomen, kun je makkelijker aan. Ik denk nog regelmatig aan je vergelijking dat; het leven wordt als skiën op de zwarte piste. Mede dankzij jouw lessen ben ik gekomen waar ik nu sta: grote dank daarvoor Mabel!!”.

Alle liefs,

 

Jacqueline Smit

“Mooie les. En zo is het. We zijn zelf verantwoordelijk voor het maken van de verbinding en bij ons zelf te blijven.

Lieve Mabel, zonder jouw inzicht en het doorzettingsvermogen om elke week de video’s op te nemen, het voor ons begrijpelijk te maken en het geduld om de weg te wijzen, zouden we deze vragen niet kunnen stellen. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen pad, maar voor mij is de Course of Miracles een mooie wegwijzer”.

Dikke knuffel en dank je wel,