Cursus Tarot Online, Deel 1 Tarots Grote Arcana

Klik hier, dan ga je rechtstreeks naar de ONLINE TAROT ACADEMY: https://mabelstarot-online-academy.teachable.com/

Ik verheug mij op onze gezamenlijke magische reis door de Tarot. Ik vind het superfijn dat ik jouw reisleider en Tarotjuf mag zijn op deze bewustzijnsreis door de kaarten van de Grote Arcana. Alle geheimen worden voor jou onthuld. Hand in hand, gaan wij samen langs alle 22 magische kaarten zoals De Magiër, de Hoge Priesteres en De Keizerin. Aan het eind van de reis zijn de kaarten van de Grote Arcana een open boek voor jou.

De kaarten van de Grote Arcana wijzen jou (in de avatar van De Dwaas) op jouw persoonlijke ontwikkeling, blinde vlekken en groeimogelijkheden.  Aan het eind van de reis weet je de officiële betekenissen, maar wat voor mij nog veel belangrijker is; je begrijpt ze vanuit je hart. Daarom hoef je niet jaren te studeren op de Tarotkaarten, want wat je voelt, hoef je niet te onthouden. Tarot zal na deze cursus altijd een bijzondere vriend en raadgever voor je zijn. Een krachtige tool die je intuïtie nog meer diepte geeft. Samen met jouw kennis over de Tarotkaarten, je zuiver weten en zuiver voelen, ben jij een stralende ster in ons liefhebbende Universum. En kun jij ook anderen bijschijnen op hun pad. Zo komen we allemaal samen aan de overkant.

Linkje naar Mabelstarot Academy als je eerst ng even wil kjjken wat er allemaal bijzit: https://mabelstarot-online-academy.teachable.com/courses

 

INHOUD VAN DE CURSUS

De cursus staat vanaf nu online op Mabels Online Academy en bestaat uit 8 geweldige filmpjes van Mabel, een prachtig e-book van 85 pagina´s en 22 kleurplaten. Na het volbrengen van de cursus ontvang je een certificaat.

De prijs is €76,23 en je betaalt per creditcard.
Heb je geen creditcard dan kun je even contact opnemen met Kitty Brown, kittyhaasewinkel@ziggo.nl  We mailen je een factuur en versturen, na betaling, de hele cursus per WeTransfer.

 

Je kunt nu de cursus activeren via de volgende link

LINKS:

Wat anderen zeggen over de cursus

Tarot Banu

Bewijsstuk!

Lieve dames,

Graag wil ik jullie feedback geven op de tarotcursus.

Ik ben bijna klaar, morgen het laatste filmpje. En ik vond het heerlijk! Het kwam voor mij op een zeer geschikt moment (is natuurlijk altijd zo): mijn man is deze week in het buitenland, ik heb even geen klus staan, dus zodra ik mijn kind naar school had gebracht ging ik op mijn kantoortje een ‘lesje doen’.

En zoals ik al zei, ik vond het heerlijk, het was heel meditatief en tijdens het inkleuren komt er ‘van alles voorbij’ qua gevoelens en gedachtes, echt heel fijn. Ik heb weer een behoorlijk stap gezet en daarom wil ik jullie danken voor de fijne cursus.

En ik zal nu niet zo snel voor een ander een kaart trekken (waar die ander bij is althans) want ik weet er nog veel te weinig van af. Maar voor mezelf trek ik nu wel iedere dag een kaart en zo leer ik ze steeds beter lezen. Maar wat het mij vooral heeft gegeven is  een volgende, nieuwe stap in mijn persoonlijke ontwikkeling en dat voelt heel prettig.

Dank jullie wel en lieve groeten,

Banu Kiyak