Cursus Tarot Online, Deel 2 Tarots Azen & Hofkaarten

Klik hier, dan ga je rechtstreeks naar de ONLINE TAROT ACADEMY:

https://mabelstarot-online-academy.teachable.com/

Ik wilde graag mijn tweede online tarot cursus vanuit het innerlijke van de tarot maken En daarom heb ik de blauwe, empatische en wijze Queen of Cups bereid gevonden de presentatie van de filmpjes te verzorgen. Deze queen woont al een tijdje in mij en ziet de kaarten als haar familie. Elke kaart heeft een persoonlijkheid, die ze jou met meditaties per kaart laat voelen. Zodat jij de kaarten kunt binnengaan en je verbinden met hun wezens. Misschien wil ik daarom op deze uitgesproken manier laten zien, hoe jij ook energie en kunt leren voelen, duiden, liefhebben en tarot als jouw communicatiemedium gebruiken. Het wordt een prachtige reis door de Azen en de Hofkaarten van de kleine Arcana.

Misschien heb je al mijn Tarot deel 1 gevolgd “Tarots Grote Arcana”. Of misschien stapt jij in deel 2 in en besluit je deel 1 op een later tijdstip te volgen. Ik heb de Online Tarot Academy zo ingericht, dat je alle levels kunt volgen in de volgorde en tijdspanne die bij jou past.

Ook bij deze cursus krijg je het e-book met bijna 100 pagina’s informatie over de kaarten, elementen, de kleurplaten van alle kaarten, zodat je naast het intellectuele kennis gedeelte ook heel meditatief en bewust de kaarten kunt leren kennen en liefhebben. Je hebt met dit e-book en de bijbehorende filmpjes een stuk concreet gereedschap in handen, dat je altijd om raad, troost, liefde, wijsheid en inspiratie kunt vragen. Ik beloof je, dat na het bestuderen van de kaarten, een nieuwe wereld voor je opengaat, die leuker, speelser en magischer is dan dat je ooit had durven dromen. Ik wens je heel veel plezier met de Queen of Cups en “Tarots Azen & Hofkaarten” Online Tarot cursus deel 2. En hoop dat we samen nog heel veel gaan leren en onderzoeken op tarotvlak.

Met al onze liefde Mabel en the Queen of Cups

LINKS:

Wat anderen zeggen over de cursus

Tarot Banu

Bewijsstuk!

Lieve dames,

Graag wil ik jullie feedback geven op de tarotcursus.

Ik ben bijna klaar, morgen het laatste filmpje. En ik vond het heerlijk! Het kwam voor mij op een zeer geschikt moment (is natuurlijk altijd zo): mijn man is deze week in het buitenland, ik heb even geen klus staan, dus zodra ik mijn kind naar school had gebracht ging ik op mijn kantoortje een ‘lesje doen’.

En zoals ik al zei, ik vond het heerlijk, het was heel meditatief en tijdens het inkleuren komt er ‘van alles voorbij’ qua gevoelens en gedachtes, echt heel fijn. Ik heb weer een behoorlijk stap gezet en daarom wil ik jullie danken voor de fijne cursus.

En ik zal nu niet zo snel voor een ander een kaart trekken (waar die ander bij is althans) want ik weet er nog veel te weinig van af. Maar voor mezelf trek ik nu wel iedere dag een kaart en zo leer ik ze steeds beter lezen. Maar wat het mij vooral heeft gegeven is  een volgende, nieuwe stap in mijn persoonlijke ontwikkeling en dat voelt heel prettig.

Dank jullie wel en lieve groeten,

Banu Kiyak