Cursus Tarot Online, Deel 3 Tarots Kleine Arcana

Klik hier, dan ga je rechtstreeks naar de ONLINE TAROT ACADEMY:

https://mabelstarot-online-academy.teachable.com/

 

In dit deel van de cursus leer je wat de elementen, de cijfers en de kleuren betekenen. Welke sterrenbeelden je onder welke kaarten mag rekenen. Hoe leuk is dat? Deze ‘technische’ informatie mag je ook gelijk weer vergeten, want aan het eind van het e-book, dat je bij deze cursus krijgt, vind je Mabels spiekbriefje. Dat is wel zo makkelijk.

Mijn doel is dat je aan het eind van de cursus alles diep van binnen weet en voelt. Je mag je hoofd gebruiken voor andere dingen, want jij kunt zelf intuïtief invulling geven aan de kaarten en wat deze jou op dat moment willen vertellen. Ook door de kleurplaten in te kleuren, zoals jij dat mooi vindt: traditioneel of helemaal Picasso krijg jij inzicht in wat de kaarten voor jou betekenen. Bouw de Tarot op zoals jij dat wilt.

Verheug je op een geweldige reis naar de hoogtepunten, geluksmomenten en lessen in dit leven. De dagelijkse bezigheden, de twijfels, verliefdheden en verrassingen! De Kleine Arcana beschrijft vier afzonderlijke reizen. De reis door de Staven is er een van durf, actie en daadkracht, die door de Bekers is vooral die van voelen, intuïtie en liefde, de reis door de Zwaarden beschrijft het denken, het mentale proces en al onze angsten. En Pentakels laten je de aardse, fysieke, financiële en huiselijke lessen zien.

Pak je koffer in en neem mijn hand zodat we samen op pad kunnen. Laat mij onderweg je kompas zijn. Ik vertel je wat ik zie en ervaar en welke richting we opgaan. Kijk vooral zelf ook goed om je heen. En doe vervolgens je eigen zin. Dus ook zelf heel goed kijken en voelen!

Laat je vooral verbazen en verwonderen door de magie van de kaarten; ze praten tegen je! Een ding kan ik je nu al beloven: je komt als een andere, nieuwe Ik weer thuis met meer wijsheid en inzicht in het leven.Heb je alles ingepakt? Fasten your seatbelts….. Off we go!

Misschien heb je al mijn Tarot deel 1 “Tarots Grote Arcana” en deel 2 “Tarots Azen & Hofkaarten”. Of misschien stapt jij in deel 3 in en besluit je deel 1 en 2 op een later tijdstip te volgen. Ik heb de Online Tarot Academy zo ingericht, dat je alle levels kunt volgen in de volgorde en tijdspanne die bij jou past.

Ook bij deze cursus krijg je het e-book met 108 pagina’s informatie over de kaarten, elementen, numerologie, de kleuren, de kleurplaten van alle kaarten, zodat je naast het intellectuele kennis gedeelte ook heel meditatief en bewust de kaarten kunt leren kennen en liefhebben. Je hebt met dit e-book en de bijbehorende filmpjes een stuk concreet gereedschap in handen, dat je altijd om raad, troost, liefde, wijsheid en inspiratie kunt vragen. Ik beloof je, dat na het bestuderen van de kaarten, een nieuwe wereld voor je opengaat, die leuker, speelser en magischer is dan dat je ooit had durven dromen.

En hoop dat we samen nog heel veel gaan leren en onderzoeken op tarotvlak. Heel veel plezier met de geweldige kaarten en laat mij weten hoe je de reis hebt ervaren!

Met al mijn liefde Mabel

Dit krijg je allemaal!

LINKS: