WAT IS EEN COACHING MEDIUM SESSIE?

Hallo en wat fijn dat je interesse hebt in een sessie om meer helderheid en richting in je leven aan te brengen. Wel zo fijn om dat met voorkennis te doen. Als kind had ik de gave van helderweten al en ik heb haar gekregen van mijn moeder Trudy. De laatste vijftien jaar heb ik honderden readings gegeven aan huisvrouwen, coaches, bn’ers, actrices, tv-presentatoren, collega mediums, business dames en heren, schrijvers en zelf jong volwassenen om ze te helpen een richting te kiezen, die het beste bij ze past. Je kunt mij alles vragen over de liefde, je carrière, je gezondheid, je financiën en je ziel. Deze sessie zorgt vaak voor diepe healing en transformerende inzichten.

HOE ZIET DE SESSIE ERUIT?

We praten eerst even gezellig bij een kopje thee over je huidige situatie. Ik krijg dan al heel veel informatie door. En als ik eerlijk ben, kan dat soms al dagen van te voren bij mij binnenkomen. Tijdens de sessie krijg ik via jou, toegang tot alle mensen die aan jouw verbonden zijn en de daar aangekoppelde informatie. Ik kan dus via jou contact maken met je kinderen, maar ook met familieleden die zijn over gegaan. Het kan ook gaan over een blokkade op dit moment in je huidige leven, een blokkade uit een vorig leven of een heldere adviesboodschap van je hogere zelf, beschermengelen of spirits guides. Ik sta overal voor open en doe er alles aan om jou met de juiste informatie en een opgelucht hart naar huis te laten gaan. We nemen de sessie op als je dat wilt, zodat je haar rustig kunt na-luisteren zo vaak als je zelf wilt. En ik stel het altijd enorm op prijs als je na een paar dagen nog even laten weten of alle puzzelstukjes bij jou op de juiste plek zijn gevallen.

HOE LANG DUURT EEN SESSIE EN MOET IK MIJ VOORBEREIDEN?

Een sessie kost €200,- en duurt 1,5 tot 2 uur. Ik adviseer je met klem twee uur van te voren niet te eten. Wel is het verstandig dat je voor na de sessie wat gezonds bij je hebt, zoals fruit, een gekookt eitje of wat ongebrande nootjes. Na de sessie kun je het beste naar huis of ergens waar je in alle rust je inwijding kunt laten bezinken, zoals het bos, het strand of bij een goede vriend of vriendin lekker languit op de bank. Als je in het buitenland woont, te ver weg of je kunt op het ogenblik door bepaalde redenen niet reizen, kunnen we ook een Zoom sessie houden. Deze sessie neem ik dan voor je op, zodat je ook nog eens rustig kunt terugkijken.

MAG IK HET OPNEMEN?

Als je wilt, neem ik de sessie voor je op en mail deze direct met WeTransfer naar jou toe. Ik zou het op prijs stellen als je integer met de opname omgaat. Mocht je hem per se willen laten horen dan ajb alleen in de beslotenheid van je eigen huis aan directe naasten. Als we de sessie via Zoom doen, kan ik hem voor je opnemen en ook met wetransfer naar je mailen!

Voor een afspraak of extra informatie kun je mij persoonlijk bellen 06 20 50 02 55 of mailen info@mabelvandendungen.nl

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER MABEL

Dyenne Borst schijfster en zzp traffic manager media- en reclamebureaus

Lieve Mabel,
Heerlijk om zo nu en dan te kunnen level-en en brainstormen met een vrouw zoals jou. Je haalt niet concrete gedachten pijlsnel naar boven en geeft er richting en woorden aan, wat duidelijkheid schept voor de ander. Daarnaast geef je prettig advies, pittig maar toch in vrijheid wat het zeer waardevol maakt. Na een gesprek met jou, is er weer ruimte.. niet alleen in je hoofd maar ook in het hart.
En heerlijk hands-on, dat maakt het snel schakelen en makkelijk praten. Dankjewel!

dyenne-borst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marnix Pauwels schrijver/transformative coach:

‘Voedende, helende, verrassende en mooie gesprekken: voor minder doe ik het tegenwoordig niet meer. Zowel met mijn eigen klanten, maar ook als ik iemand inhuur of inschakel om eens vanuit een andere invalshoek naar mij en mijn mogelijkheden te kijken (ook als coach heb je altijd blinde vlekken). Met Mabel was het duidelijk raak, gezellig en vrolijk. En direct. Ik heb sowieso niet heel veel problemen met het vertrouwen van mensen, maar met deze bijzondere en heerlijk eigengereide dame was er een klik die je in Venezuela nog kon horen.

De ruimte waarin ze mensen ontvangt is een cocon van behaaglijkheid en een plek waar je makkelijk ontspant. Mabel doet verrassende uitspraken en doorziet dingen snel en scherp en dat liefdevolle en doortastende is precies wat ik prettig vind en zelf ook graag bied. Het was een sessie om te koesteren, en ik ben ervan overtuigd dat onze paden nog vaak en met veel energie gaan kruisen!’  Marnix Pauwels https://www.marnix.nl/homepage/welkom/

marnix-pauwels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieve Mabel,

Via een gemeenschappelijke relatie kwam ik met jou in contact. Vanaf het eerste moment heb ik me vrij gevoeld om te praten en te vertellen over mijn persoonlijke situatie en mijn vragen bij jou neer te leggen. Ontzettend fijn dat jij onbevooroordeeld en zonder waardeoordeel antwoorden kan geven op mijn persoonlijke kwesties. Zonder te sturen in een gesprek of advies te willen geven over de te nemen richting. Jouw antwoorden zijn voor mij handvatten om mijn persoonlijke situatie een goede richting op te manoeuvreren. Ik zie het als enorm voorrecht dat ik de kans heb gekregen om met jou in contact te komen. Openheid, eerlijkheid en oprechtheid zijn trefwoorden die ik bij jou terugvind.

 

Met lieve groet,  Hans Wisse Account Manager Hanos Texel