WAT IS EEN CHANNEL & HEALING SESSIE?

Ik werk al vijftien jaar als een helend medium. Ik ben helderwetend, helderziend en heldervoelend. Als kind had ik deze gave al en mijn moeder Trudy ook. De laatste vijftien jaar geef ik allerhande sessies zoals deze gecombineerde channel en healing sessie, waarmee je eventuele fysieke of mentale disbalans uit dit of een vorig leven kunt herkennen en genezen. Deze sessie heeft dus een levens veranderde kwaliteit. Eerst gaan we in de channel sessie kijken naar jouw leven op elektromagnetisch niveau. Door die specifieke informatie over je geestelijke, mentale en fysieke welzijn, krijgen we dus een soort röntgenfoto van je lichaam, leven en ziel. Met die uitkomst, gaan we vervolgens heel doelgericht de healing sessie in. De gecombineerde channel & healing sessie is een engelachtige gelukstransfusie voor je geest, lichaam en ziel. Je zult je weer verbonden, gezond, energiek, vol vertrouwen en liefdevol voelen. Het zal je richting geven en antwoorden op vragen die al heel lang beantwoordt willen worden. Uiteraard gebruik ik ook m’n tarotkaarten, Astrologie en Numerologie. Touched by an angel.

HOE ZIET DE SESSIE ERUIT?

Tijdens de gecombineerde channel en healing sessie, gaan we op zielsniveau aan de slag. We praten eerst even gezellig bij een kopje thee over je huidige situatie. Ik krijg dan al heel veel informatie door. Je kunt van tevoren ook foto’s van je familie en geboorte info sturen, dan werk ik dat alvast voor je uit. Tijdens de sessie krijg ik d.m.v. van jouw elektromagnetisch veld, toegang krijg tot alle informatie die aan jou gekoppeld is. Met die informatie gaan we systematisch aan de slag in de healing sessie, zodat je dat kunt transformeren wat er op dit huidige moment essentieel is. We nemen de sessie op als je dat wilt, zodat je het rustig kunt na-luisteren. En als je het op prijs stelt, bel ik je na een paar dagen ook nog even op om te informeren of de puzzelstukjes op z’n plek zijn gevallen.

Je kunt ook kiezen voor alleen de channel-reading, healing of tarot sessie.

HOE LANG DUURT EEN SESSIE EN MOET IK MIJ VOORBEREIDEN?

Een gecombineerde channel en healing sessie is een afspraak van 1,5 uur (in okt met de kortingsprijs 1,5 uur voor 167 euro) Voor de reguliere prijs van 200 euro duurt het 2 uur. Ik adviseer je met klem twee uur van te voren niet te eten. Wel is het verstandig dat je voor na de sessie wat gezonds bij je hebt, zoals fruit, een gekookt eitje of wat ongebrande nootjes. Na de sessie kun je beste rechtstreeks naar huis of ergens waar je in rust kan zijn in het bos, aan het strand of bij een goede vriend of vriendin lekker languit op de bank. Als je dat doet, kan de behandeling optimaal inwerken.

WAT KOST HET EN MAG IK HET OPNEMEN?

De gecombineerde channel en healing sessie kost normaal € 200,- euro maar de hele maand oktober is er de aanbieding voor € 167,- euro . Als je wilt, neem ik de sessie voor je op en mail hem direct met WeTransfer naar jou toe. Ik zou het op prijs stellen als je integer met deze opname omgaat. Mocht je hem per se willen laten horen dan a.u.b. alleen in de beslotenheid van je eigen huis aan directe naasten.

Voor een afspraak of extra informatie kun je mij persoonlijk bellen 06 20 50 02 55 of mailen mabelvandendungen@gmail.com.