WAT IS EEN CHANNEL & HEALING SESSIE?

Ik werk al vijftien jaar als een helend medium. Ik ben helderwetend, helderziend en heldervoelend. Als kind had ik deze gave al en mijn moeder Trudy ook. De laatste vijftien jaar geef ik allerhande sessies, zoals deze gecombineerde channel & healing sessie. Deze sessie zal je bewustzijn verruimen en oude negatieve patronen transformeren. Ook kun je mij alles vragen over de liefde, je carrière, je gezondheid, je financiën en je ziel. Deze sessie zorgt voor diepe transformatie en healing.

HOE ZIET DE SESSIE ERUIT?

Tijdens de channel & healing sessie, gaan we op zielsniveau aan de slag. We praten eerst even gezellig bij een kopje thee over je huidige situatie. Ik krijg dan al heel veel informatie door. Je kunt van tevoren ook foto’s van je familie en geboorte info sturen, dan werk ik dat alvast voor je uit. Tijdens de sessie krijg ik, d.m.v. van jouw elektromagnetisch veld, toegang tot alle informatie die aan jou gekoppeld is. Met die informatie gaan we systematisch aan de slag in de healing sessie, zodat je dat kunt transformeren wat op het huidige moment essentieel is. We nemen de sessie op als je dat wilt, zodat je het rustig kunt na-luisteren. En als je het op prijs stelt, bel ik je na een paar dagen ook nog even op om te informeren of de puzzelstukjes op z’n plek zijn gevallen.

HOE LANG DUURT EEN SESSIE EN MOET IK MIJ VOORBEREIDEN?

Een gecombineerde channel & healing sessie kost €200,- en duurt 2 uur. Ik adviseer je met klem twee uur van te voren niet te eten. Wel is het verstandig dat je voor na de sessie wat gezonds bij je hebt, zoals fruit, een gekookt eitje of wat ongebrande nootjes. Na de sessie kun je het beste rechtstreeks naar huis naar toe gaan of ergens waar je in alle rust je inwijding kunt laten bezinken, zoals het bos, het strand of bij een goede vriend of vriendin lekker languit op de bank. Als je dat doet, kan de behandeling optimaal inwerken. En als je te ver weg woont facetimen we.

MAG IK HET OPNEMEN?

Als je wilt, neem ik de sessie voor je op en mail deze direct met WeTransfer naar jou toe. Ik zou het op prijs stellen als je integer met de opname omgaat. Mocht je hem per se willen laten horen dan ajb alleen in de beslotenheid van je eigen huis aan directe naasten.

Voor een afspraak of extra informatie kun je mij persoonlijk bellen 06 20 50 02 55 of mailen info@mabelvandendungen.nl

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER MABEL

Marnix Pauwels schrijver/transformative coach:

‘Voedende, helende, verrassende en mooie gesprekken: voor minder doe ik het tegenwoordig niet meer. Zowel met mijn eigen klanten, maar ook als ik iemand inhuur of inschakel om eens vanuit een andere invalshoek naar mij en mijn mogelijkheden te kijken (ook als coach heb je altijd blinde vlekken). Met Mabel was het duidelijk raak, gezellig en vrolijk. En direct. Ik heb sowieso niet heel veel problemen met het vertrouwen van mensen, maar met deze bijzondere en heerlijk eigengereide dame was er een klik die je in Venezuela nog kon horen.

De ruimte waarin ze mensen ontvangt is een cocon van behaaglijkheid en een plek waar je makkelijk ontspant. Mabel doet verrassende uitspraken en doorziet dingen snel en scherp en dat liefdevolle en doortastende is precies wat ik prettig vind en zelf ook graag bied. Het was een sessie om te koesteren, en ik ben ervan overtuigd dat onze paden nog vaak en met veel energie gaan kruisen!’  Marnix Pauwels https://www.marnix.nl/homepage/welkom/

marnix-pauwels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieve Mabel,

Via een gemeenschappelijke relatie kwam ik met jou in contact. Vanaf het eerste moment heb ik me vrij gevoeld om te praten en te vertellen over mijn persoonlijke situatie en mijn vragen bij jou neer te leggen. Ontzettend fijn dat jij onbevooroordeeld en zonder waardeoordeel antwoorden kan geven op mijn persoonlijke kwesties. Zonder te sturen in een gesprek of advies te willen geven over de te nemen richting. Jouw antwoorden zijn voor mij handvatten om mijn persoonlijke situatie een goede richting op te manoeuvreren. Ik zie het als enorm voorrecht dat ik de kans heb gekregen om met jou in contact te komen. Openheid, eerlijkheid en oprechtheid zijn trefwoorden die ik bij jou terugvind.

 

Met lieve groet,  Hans Wisse Account Manager Hanos Texel