Wat is een channel & healing sessie?

Ik werk al vijftien jaar als een helend medium; die helder wetend, helderziend, helder voelend en behoorlijk mediamiek is. Als kind had ik deze gave al, alleen zat ik behoorlijk in de kast. Eerst als een kind in een Amsterdams horeca gezin en later als volwassen vrouw in het bedrijfsleven. De laatste vijftien jaar ben ik uit de kast en geef ik allerhande sessies zoals deze gecombineerde channel en healing sessie, waarmee je eventuele fysieke of mentale disbalans uit dit of een vorig leven resoluut bij de wortel aanpakt. Deze sessie heeft dus een levens veranderde kwaliteit. Eerst gaan we in de channel sessie kijken naar jouw leven op elektromagnetisch niveau. Door die specifieke informatie over je geestelijke, mentale en fysieke welzijn, krijgen we dus een soort röntgenfoto van je lichaam, leven en ziel. Met die uitkomst, gaan we vervolgens heel doelgericht de healing sessie in. De gecombineerde channel & healing sessie is een engelachtige gelukstransfusie voor je geest, lichaam en ziel. Je zult je weer verbonden, gezond, energiek, vol vertrouwen en liefdevol voelen. Het zal je overall meer richting geven en antwoorden op vragen die al heel lang in je sluimeren. Touched by an angel.

Hoe ziet de sessie eruit?

Tijdens de gecombineerde channel en healing sessie, gaan we op zielsniveau aan de slag. We praten eerst even gezellig bij een kopje thee over je huidige situatie. Daarna mag je zitten of liggen voor je channel sessie. Jij doet je ogen dicht en zegt vervolgens tijdens de hele sessie niets meer terug, terwijl ik dmv het elektromagnetisch veld, toegang krijg tot alle informatie. Met die informatie gaan we systematisch aan de slag in de healing sessie, zodat je alles kunt transformeren wat er op dit huidige moment maar mogelijk is. De gecombineerde channel en healing sessie is uiterst krachtig en diepgaand. Daarom is het verstandig om deze sessie, absoluut niet meer dan 1x per half jaar te doen. Als je het op prijs stelt, bel ik je na een paar dagen ook nog even op om te informeren of de puzzelstukjes op z’n plek zijn gevallen.

Hoe lang duurt een sessie en moet ik mij voorbereiden?

Een gecombineerde channel en healing sessie is een afspraak van 2 uur. Ik adviseer je met klem twee uur van te voren niet te eten. Wel is het verstandig dat je voor na de sessie wat gezonds bij je hebt, zoals fruit, een gekookt eitje of wat ongebrande nootjes. Na de sessie kun je beste rechtstreeks naar huis of ergens waar je in rust kan zijn in het bos, aan het strand of bij een goede vriend of vriendin lekker languit op de bank. Als je dat doet, kan de behandeling optimaal inwerken.

Wat kost het en mag ik het opnemen?

De gecombineerde channel en healing sessie kost € 200, euro. Als je wilt, neem ik de sessie voor je op en mail hem direct met WeTransfer naar jou toe. Ik zou het op prijs stellen als je integer met deze opname omgaat. Mocht je hem per se willen laten horen dan aub alleen in de beslotenheid van je eigen huis aan directe naasten.

Informeer bij Mabel persoonlijk voor een Channel & Healing sessie want deze staat niet in de webshop Mabel € 200,-   mabelvandendungen@me.com of mobiel 0620500255 met al mijn liefde