WAT IS EEN CHANNEL & HEALING SESSIE?

Ik werk al vijftien jaar als een helend medium. Ik ben helderwetend, helderziend en heldervoelend. Als kind had ik deze gave al en mijn moeder Trudy ook. De laatste vijftien jaar geef ik allerhande sessies zoals deze gecombineerde channel en healing sessie. Deze sessie zal je bewustzijn verruimen en oude negatieve patronen transformeren. Ook kun je mij alles vragen wat je wilt over de liefde, je carriere, je gezondheid, je financieen en je ziel. Deze sessie zorgt voor diepe transformatie en healing. De hele maand november en december kun je ook een jaar tarot jaarreading krijgen bij dit consult met 25 euro korting

De Engel Shekinah: de geboorte van een wonder 11-10-2019

Ik ben recentelijk in contact gekomen (m’n eigen frequentie is verhoogd) met de Engel Shekinah. Shekinah is de Engel van onvoorwaardelijke liefde en eenheid. Waar de Engel Metatron de mannelijke energie van de goddelijke eenheid vertegenwoordigt, is Shekinah de vrouwelijk helft. Op de levensboom (de heilige Kabbala) is Metatron Kether en Shekina Malkuth. En samen zijn ze de beschermers van de heilige eenheid. Malkuth is de aardse realm. Shekinah is verbonden met het aardse, de natuur, maar boven alles met de Atlantis dolfijnen-energie. Deze energie voelt voor mij als vloeibaar blauw, aqua transparant licht en het is een zeer liefdevolle en helende energie. Ik mag nu met Shekinah healen (energetische upgrades en downloads) en ook prophecy (boodschappen) geven. Tijdens de gecombineerde channel & healing sessie krijg ik in eerste instantie praktische aardse informatie door, waarvan Shekinah vindt dat jij dit vandaag moet horen. Dieper in de sessie ( en alleen als jij dit wilt) neemt zij mijn lichaam over en geef ik jou haar energetische updates en downloads door, die voor jou beschikbaar zijn.  *(Trance-healing en Trance-speaking is wanneer een energie van gene zijde of hogere sferen, het lichaam van een light worker tijdelijk leent/overneemt om prophecy en healing door te geven).

HOE ZIET DE SESSIE ERUIT?

Tijdens de gecombineerde channel en healing sessie, gaan we op ziels niveau aan de slag. We praten eerst even gezellig bij een kopje thee over je huidige situatie. Ik krijg dan al heel veel informatie door. Je kunt van tevoren ook foto’s van je familie en geboorte info sturen, dan werk ik dat alvast voor je uit. Tijdens de sessie krijg ik d.m.v. van jouw elektromagnetisch veld, toegang krijg tot alle informatie die aan jou gekoppeld is. Met die informatie gaan we systematisch aan de slag in de healing sessie, zodat je dat kunt transformeren wat er op dit huidige moment essentieel is. We nemen de sessie op als je dat wilt, zodat je het rustig kunt na-luisteren. En als je het op prijs stelt, bel ik je na een paar dagen ook nog even op om te informeren of de puzzelstukjes op z’n plek zijn gevallen.

HOE LANG DUURT EEN SESSIE EN MOET IK MIJ VOORBEREIDEN?

Een gecombineerde channel en healing sessie is een afspraak van 1,5 uur (in okt met de kortingsprijs 1,5 uur voor 167 euro) Voor de reguliere prijs van 200 euro duurt het 2 uur. Ik adviseer je met klem twee uur van te voren niet te eten. Wel is het verstandig dat je voor na de sessie wat gezonds bij je hebt, zoals fruit, een gekookt eitje of wat ongebrande nootjes. Na de sessie kun je beste rechtstreeks naar huis of ergens waar je in rust kan zijn in het bos, aan het strand of bij een goede vriend of vriendin lekker languit op de bank. Als je dat doet, kan de behandeling optimaal inwerken. En als je te ver weg woont facetimen of skypen we.

WAT KOST HET EN MAG IK HET OPNEMEN?

De gecombineerde channel en healing (jaarreading Tarotsessie kost normaal € 200,- euro maar de hele maand november en december is er de aanbieding voor € 175,- euro . Als je wilt, neem ik de sessie voor je op en mail hem direct met WeTransfer naar jou toe. Ik zou het op prijs stellen als je integer met deze opname omgaat. Mocht je hem per se willen laten horen dan a.u.b. alleen in de beslotenheid van je eigen huis aan directe naasten. De openbare klassikale healing sessies zijn gratis en de data zullen eerdaags oa op deze pagina te vinden zijn.

Voor een afspraak of extra informatie kun je mij persoonlijk bellen 06 20 50 02 55 of mailen info@mabelvandendungen.nl

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER MABEL

Lieve Mabel,

Via een gemeenschappelijke relatie kwam ik met jou in contact. Vanaf het eerste moment heb ik me vrij gevoeld om te praten en te vertellen over mijn persoonlijke situatie en mijn vragen bij jou neer te leggen. Ontzettend fijn dat jij onbevooroordeeld en zonder waardeoordeel antwoorden kan geven op mijn persoonlijke kwesties. Zonder te sturen in een gesprek of advies te willen geven over de te nemen richting. Jouw antwoorden zijn voor mij handvatten om mijn persoonlijke situatie een goede richting op te manoeuvreren. Ik zie het als enorm voorrecht dat ik de kans heb gekregen om met jou in contact te komen. Openheid, eerlijkheid en oprechtheid zijn trefwoorden die ik bij jou terugvind.

Met lieve groet,  Hans Wisse Account Manager Hanos Texel