IK HELP JE OM WEER THUIS TE KOMEN BIJ JEZELF

Mabel van den Dungen (55) wordt gezien als een autoriteit op het gebied van Intermittent Fasting en zelfontwikkeling. Ze is gecertificeerd Hormonal profiler, NLP Mastercoach; met als specialiteit hypnotherapie en haar eigen Brain Science technieken zoals Theta Meditatie. Ze is oprichter van het Intermittent Fasting Instituut Nederland en expert op het gebied van meditatie en Klinische Neuro Psycho Immunologie. Ze schreef 16 boeken en geeft healings en readings. Elke maand legt ze de tarot op youtube Mabelstarot https://www.youtube.com/channel/UC-awJZBrknYv1NCrkn75Ttg. info@mabelvandendungen.nl of Mob: 06 20 500 255
De engel Shekinah: een wonder in mijn eigen leven

Ik ben recentelijk in contact gekomen (m’n eigen frequentie is verhoogd) met de engel Shekinah. Shekinah is de engel van onvoorwaardelijke liefde en eenheid. Shekinah is verbonden met het aardse, de natuur, maar boven alles met de Atlantis dolfijnen-energie. Deze energie voelt voor mij als vloeibaar blauw, aqua transparant licht en het is een zeer helende energie. Ik mag nu met Shekinah healen en ook prophecy (boodschappen) geven. Als jij een channel & healing sessie wilt, kijk dan aub even onder soul in de menubalk. An angel shall speak with her tonge. Prophecy 1201

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

Mijn overtuiging is dat mind, body & soul onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Mind, body & soul zijn de drie tafelpoten onder je leven, als er eentje uit balans is, dan valt het hele ‘zooitje’ om. Zodra wij samen aan de slag gaan, ontwikkelt er een diep transformatieproces waarbij je je lichamelijke disharmonie (bijv: niet kunnen afvallen), onderbewuste sabotages (het gaat mij toch nooit lukken) en vermoeidheid & onveiligheid (zielenrust) weer in balans komen. Zodat je het leven weer kunt gaan vieren!

BRAIN SCIENCE COACHING

Wil je het echt anders? Dan zul je eerst moeten besluiten: “Ik ga, ik wil en ik zal”. Het is echter wel essentieel dat jouw onderbewustzijn jou ook toestemming geeft om je angsten en sabotages los te laten. In dit jaartraject gaan we jouw onderbewustzijn, herprogrammeren met mijn wetenschappelijke Theta Meditatie en Psycho Cybernetics.

INTERMITTENT FASTING

Intermittent Fasting coaching is een wetenschappelijk methode waarmee je mega veel kunt afvallen. Maar Intermittent Fasting (vasten met tussen pozen) is ook een healing tool dat het lichaam tot op celniveau laat herstellen. Sinds 2015 heb ik honderden klanten succesvol mogen begeleiden. In mijn Intermittent Fasting Instituut Nederland, geef ik ook de opleiding tot IF Expert.

CHANNEL & HEALING SESSIE

Ik vind het een voorrecht om tijdens een Channel & Healing Sessie samen met de engel Shekinah en haar dolfijnen-energie jou boodschappen door te geven. Samen gaan we stapje voor stapje reconnecten met onvoorwaardelijke liefde, zodat je een quantum leap maakt in je bewustzijn. An angel shall speak with her tonge. Prophecy 1201
Brain-science-ebook

GRATIS EBOOK VAN MABEL VOOR JOU

Doet je leven pijn? Wil je heel graag veranderen? Maar weet je echt niet hoe? Lukt het jou gewoon niet om blijvend af te vallen of een liefdevolle relatie met jezelf op te bouwen? Echte diepe, blijvende verandering begint pas als je zegt: “Ik ga, ik wil en ik zal”. Het is echter wel essentieel dat jouw onderbewustzijn je toestemming geeft om je angsten en zelfsabotage los te laten. Lees in mijn nieuwe ebook ‘Brain Science met Mabel; shortcut naar ultiem geluk’ mijn wetenschappelijke strategieën. Je kunt het ebook gratis bij Mabel rechtstreeks aanvragen. Zij mailt je persoonlijk terug mabelvandendungen@gmail.com.

NIEUWSBRIEF EN AMBASSADEUR VAN DE LIEFDE CADEAU

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van wat ik zoal voor jou wens en ontwikkel? Schrijf je dan in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.
Ik stuur ze maandelijks en je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven via de link onderaan in de mailing. Als bedankje, ontvang je mijn roman ‘Ambassadeur van Liefde’. Met al mijn liefde Mabel.

ONDER ANDERE OOK BEKEND VAN: