Wat is een Pijnappelklier?

De Franse filosoof Descartes noemde de pijnappelklier de zetel van de ziel. In het Oosten noemen ze de pijnappelklier het 3e oog, omdat het dezelfde bedrading heeft als onze gewone ogen, maar dan zonder het netvlies. De pijnappelklier (of epifyse) is een van de belangrijkste klieren in ons lichaam omdat het de productie aanstuurt van onze gelukshormonen serotonine, melatonine en dimethyltryptamine (DMT). De productie van DMT wordt tegenwoordig geforceerd opgewekt door Ayahuasca ceremonies en Extacy pillen. Waar Mabel absoluut geen voorstander van is. Zij gelooft dat het lichaam zelf alle wijsheid in zich meedraagt om op een zachte wijze tot geluk, gezondheid en verlichting te komen. De Pijnappelklier geeft je tevens toegang tot het superbewustzijn; de diepgewortelde ervaring dat het Goddelijke en het Universum zowel binnen als buiten jou is. Het 3e oog bewustzijn staat ook voor het non-dualisme. Als wij onbewust zijn, kijken wij met twee ogen en zien we vooral dat wat er ontbreekt en ervaren wij dat we los van onszelf en de ander zijn. Maar wie toegang heeft tot het 3e oog kijkt voortaan uit liefde, verbondenheid en één- heelheid.

 

 

 

Wat gebeurt er tijdens de 3e Oog/Pijnappelklier inwijding?

Buiten dat een goed werkende pijnappelklier zorgt voor een goed slaapritme, geestelijke stabiliteit, geluk en een optimaal werkend immuunsysteem, is het ook de poort naar onze ziel. Dus tijdens de inwijding krijg je bewust toegang tot de geheime plek in jezelf waar je eigen geluk, gezondheid en spirituele welzijn zetelt. Een geweldig neveneffect van al deze heilzaamheid is dat je eigen mediamieke gave enorm toenemen. Dan kun je denken aan; voorspellende dromen, zuivere intuitie, helder weten, helder voelen, helder zien en helder horen.

Wat doet Mabel tijdens inwijding en wat ervaar ik?

Mabel begeleidt je stap voor stap met adem- en speciaal door haar ontwikkelde meditatietechnieken, naast de ademtechniek die ze van Wim Hof leerde om op een snelle en veilige manier jouw 3e oog/pijnappelklier te openen. Het is een mindblowing ervaring, die zich het best laat omschrijving als een duizelingwekkend geestelijk orgasme van geluk en kleur met grote fysiologische heilzame gevolgen. Je ontvangt na de sessie ook nog eens een pdf je met allemaal leuke youtube linkjes, muziek en oefenmateriaal voor thuis. Met veel mystieke informatie, wetenschappelijke feiten, voedingsadvies, praktische tips en simpele mega effectieve oefeningen hoe je zelf je 3e oog/pijnappelklier optimaal kunt onderhouden met allerlei leuke filmpjes, kijk deze alvast vooruit als je nieuwsgierig bent.

 

Hoe lang duurt een sessie en moet ik mij voorbereiden?

De sessie duurt ongeveer een 1,5 uur tot 2 uur. Het is belangrijk dat je minimaal vijf uur van te voren niets eet. Het is wel verstandig om wat lichts bij je te hebben zoals fruit of wat ongebrande nootjes, zodat je wat aards te knabbelen hebt voor na jouw inwijding. Na de sessie kun je beste rechtstreeks naar huis gaan of ergens naar toe waar je in alle rust je inwijding kan laten bezinken zoals het bos, het strand of bij een goede vriend of vriendin lekker languit op de bank. Als je dat doet, heeft de sessie het optimale resultaat. Voor een plekje reserveren of extra info over beschikbare dagen en tijden: mabelvandendungen@gmail.com Je krijgt een uiteraard een cadeautje en een mooi ebook twv 47 euro mee naar huis

Kosten 200 euro

Cover eBook Mabels 3e Oog A4

 

Wat zeggen anderen?

 

Lieve Mabel, 

Wat heeft een nuchtere vrouw als ik met een inwijding van het 3e oog? Meer dan je op het eerste gezicht zou denken. Geestelijke stabiliteit, rust, een sterk lijf, lichamelijke en geestelijke kracht, dat willen we toch allemaal? De combinatie van een gezonde levensstijl, voeding, koud douchen en het zelf kunnen activeren van je algehele bewustzijn doet zoveel voor een mens. Het heeft mij inzichten gegeven die hebben geleid naar nog meer focus en controle.  Een hogere vorm van bewustzijn. Totale verbinding met jezelf en in contact staan met de krachtigste bron op aarde. Het heeft mij persoonlijk helderheid gebracht in alle opzichten. Dank je wel voor de mooie ervaring. Ik voel me energieker en sterker dan ooit en ik omarm mijn blijvende “geluksboost” dagelijks!  

Kind regards, 

Valérie Bohnenn

HR Director Continental Europe & RoW

Schermafbeelding 2016-04-07 om 16.06.37

 

Lieve Mabel

Ik heb, zo’n 2 jaar geleden, een workshop bijgewoond van Wim Hof en was dus al af en toe bezig met zijn ademhalingstechniek. Door die ademhalingstechniek kwam in via youtube een filmpje van Mabel tegen. Zij legt het goed uit en werd nieuwsgierig wat zij nog meer te bieden had, dus ik ben verder gaan zoeken. Ik merkte namelijk dat ik meer wilde. Ik wilde het beter kunnen en wilde ook meer (spirituele) diepgang, maar ook een betere gezondheid. Toen zag ik de pijnappelklier inwijding bij Mabel. Dit is iets voor mij. Dus een afspraak gemaakt en 19 februari 2016 was het dan zo ver. Ik werd ontvangen in de mooie praktijkruimte van Mabel. Als eerste: wat een bijzondere vrouw! Ik voelde me gelijk op mijn gemak. We zijn gaan zitten en hebben eerst een intake gesprek gehad. Het voelde goed en vertrouwd om met Mabel in gesprek te zijn. Ze legde het een en ander uit en zijn daarna naar de meditatie kamer/inwijdingsruimte gegaan. Daar werd ik goed begeleid in het proces van de inwijding. Ik heb dit als mooi en heel intens ervaren. Wat een gave ervaring. Ik baalde er gewoon van dat het aflopen was. Een aanrader dus.

Onderweg naar huis had ik al gelijk een bijzondere ervaring. Alles zag er intenser uit. Mooiere kleuren, helder en scherp. Sinds de inwijding sta ik eerder op om de ademhaling en meditatie te doen. (nog geen dag overgeslagen) Dit voelt heerlijk en geeft me rust maar ook energie.

Na de inwijding liet Mabel me niet vallen, maar kon ik met vragen haar mailen en begeleid ze me zo in het proces waarin ik zit. 

Wat een mooie cadeautje. Dank je wel lieve Mabel!

Vriendelijke groeten Rick Kamstra, werkzaam bij de politie Groningen

 

 

 

Lieve Mabel, ik wil je bedanken voor deze prachtige ervaring. Ik loop nog steeds op wolkjes ;-). Ik ben super blij dat je op mijn pad bent gekomen. Ik vond het heel bijzonder om dit bij jou te mogen doen. Mooi hoe je dit vanuit je mooie hart doet. Ik weet zeker dat je hier heel veel mensen blij mee gaat maken. Dank je wel lieverd voor wie je bent x

Barbara te Boekhorst, coach, therapeut en communicatie adviseur   www.bijzondergewoon.nu/over-mij

Schermafbeelding 2016-02-23 om 15.07.16

 

Lieve Mabel,

Nog even een update na de inwijding. Ten eerste bungelt de amethist vrolijk tussen de boobies, hij heeft het reuze naar z’n zin daar! Ik voel me sterk, zelfverzekerd en vecht elke beer van de weg weg. Ik zie kleuren zoveel helderder en voel me op mn toppen van mijn bestaan en kunnen. Hoewel ik al best wel een ontwikkelde intuitie heb, is door deze inwijding en de sessies die ik nu thuis doe, het luikje van mijn intuitie verder open te komen staan. Ik heb er geen moeite mee om de ingesleten gewoonte van het dagelijkse glaasje(s) wijn nu te laten staan, maak gezonde eet-keuzes, schuif ‘s morgens m’n sportkleding in en ga of hardlopen of naar de sportschool en sta ‘fluitend’ onder de koude douche. Ik heb mijn to-do lijst ‘s morgens al afgewerkt ipv de hele dag hierover te doen. Say no more…..  Lieve Mabel, ik ben vereerd dat ik deze inwijding met jou heb mogen doen en mij zoveel positieve dingen brengt en nog gaat brengen. Heel veel liefde gewenst van een innig dankbare leerling,

Brigitte van der Kallen, aankomend eigenaar/manager Hästens Store

 

Beste Mabel

Vorige week had ik met jou mijn inwijding en dat was een ervaring die ik niet had willen missen. Er is iets wezenlijks in mij veranderd. Ik ben zo helder en kan nu dingen, die ik eerst niet voor mogelijk hield. Gisteren had ik bijvoorbeeld op mijn 48 ste mijn eerste wedstrijd van de crossfit open 2016 en ik heb gelijk mijn pas geleerde ademhalingstechniek in de praktijk gebracht op het moment dat het echt niet meer ging in mijn beleving kon ik na diep ademen er toch nog een extra ronde uitpersen en voorbij mijn gestelde doel komen. Een mooie ervaring om je lichaam zo op nieuw te leren kennen en er dus achter te komen dat je dingen kunt die je DENKT niet te kunnen. En vandaag ben ik om een uur of 09.00 in de ringvaart gesprongen met een watertemperatuur van 5 graden en buitentemperatuur van rond het vriespunt, waarbij door weer zo te ademen het gewoon te doen was. Ik ga jouw technieken in mijn trainingen en dagelijks leven gebruiken om op een hoger niveau van bewustzijn te komen. En mijn andere doel is om in de masters klasse van de crossfit games het beste uit mezelf te halen. Ik kan niet uitdrukken hoeveel ik je wil bedanken.

Patrick Hoetmer Personal Trainer

Schermafbeelding 2016-02-29 om 09.01.23

 

Wat kost zo’n inwijding nou?

Ik wil zoveel mogelijk mensen de kans geven toegang te krijgen tot de sleutel van hun eigen ziel en hun grootste spirituele doorbraak te laten ervaren. Daarom houd ik de kosten van deze sessie relatief laag ten opzichte van mijn andere consulten. Als je een prive sessie boekt, is dat €200. Kom je met z’n 2 en dan krijg je 100 euro korting en betaal je voor 2 inwijdingen 300 euro. Want wie zegt dat verlichting, niet praktisch mag zijn?! Je ontvangt na de sessie ook nog eens het ebook ‘Mabels 3e Oog/Pijnappelklier inwijding: Instant Verlichting’ twv van gratis. Met veel mystieke informatie, wetenschappelijke feiten, voedingsadvies, praktische tips en simpele mega effectieve oefeningen hoe je zelf je 3e oog/pijnappelklier optimaal kunt onderhouden.

Product staat niet in de webshop dus graag even persoonlijk mailen met Mabel Mabelvandendungen@me.com