24 uurs wakker-blijf-watervast met Mabel: reset je leven en lichaam!

Zou jij soms ook het leven wat je nu leeft van je af willen spoelen? Wil je weer zijn wie je onder al je teleurstellingen, gemiste dromen, gebrek aan geloof, durf en moed ooit eens was?

Soms wordt er wel eens aan mij gevraagd waarom moeten mensen altijd zoveel van jou?! Nu weer 24 uur watervasten om je totale leven te resetten zodat je kunt gaan manifesteren wat je altijd al wilde. Of door je eigen glazen plafonds heen knallen. En wordt het ook niets eens tijd om eindelijk dromen waar te maken. Ja, ik weet het die heb je zelfs diep weggestopt voor jezelf. Maar waarom altijd zo intens mabel? Waarom niet gewoon voor de tv met een appeltaartje? Dan zeg ik uit ervaring: “Het echte goud ligt aan de andere kant van je angst. Doe dat waar je bang voor bent en je vindt al je dromen, verlangens maar boven alles jezelf weer terug”.

Dat is wat mijn missie is in dit leven; mensen een kontje geven om weer bij zichzelf uit te komen. En zo nu en dan mag ik dan eventjes in hun leven blijven en fungeren als zijwieltjes. En zal deze 24 uur wakker blijf watervast voor jou betekenen? Het brengt je dichter bij de liefde, dichter bij jezelf, dichter ij je volle potentieel, dichter bij volledige gezondheid, harmonie en een verhoogd bewustzijn. En het heeft als mooi neveneffect dat je er ook nog eens mega van afvalt, van je (suiker-)verslavingen af bent, reset van je immuunsysteem, diepe ontspanning, aanmaak van witte bloedcellen, verhoogde cognitieve functies (meer alertheid) sneller herstellen na ziekten, diep en rustig slapen, algeheel gevoel van veiligheid, energieboost en weer zin in het leven op alle niveaus (carriere, relaties, libido en bijdragen aan een hoger doel!) Vasten brengt mij bij mijn essentie; harmonie en liefde. Ik wil aan het einde van de rit kunnen zeggen: ik heb alles gedaan, alles onderzocht, heb iedereen lief gehad en nu kan ik rustig en bevredigd verder reizen. Ik ben dankbaar voor mijn leven en wie ik heb mogen zijn.

Als jij in de blehhh modus zit en je wilt jezelf weer terugvinden en heb je het gevoel dat je dat met mij kunt, kijk dan in mijn agenda voor een datum die jouw past of kijk op de site bestel meteen, of mail of bel mij mobiel 06 20 50 02 55, mabelvandendungen@me.com

Ik verheug mij erop je in 2019 te ontmoeten, begeleiden, inspireren en je kaarsje weer aan te steken.

Met al mijn liefde, Mabel

Wat: 24 uurs wakker-blijf-watervast met Mabel: reset je leven en lichaam!
plekken: Er zijn slechts 7 plekken!
 • Zaterdag 18 mei 12 uur tot en met zondag 19 mei 12 uur
Prijs: € 340,- incluis vegetarische lunch
Kado: ebook t.w.v. € 47,-
Locatie: House of Inner health
Aanvang: 12 uur zaterdag 18 mei eindigt zondag 12 uur 19 mei
Duur: 24 uur wakker blijf watervast om je lichaam tot op celniveau te resetten en je leven te transformeren

Benefits watervast:

 1. Having no calories burns approximately 1 pound of fat per day, making it the fastest weight loss method.

 2. Increases insulin sensitivity as there is less fluctuation in blood sugar levels.

 3. Improves body repair, recovery and healing from decreased inflammation.

 4. Lowers stress levels, decreases blood pressure and rejuvenates the body.

 5. Increases immunity due to better cell resistance.

 6. Enables reduction in cancer cell proliferation.

 7. Slows down aging and cognitive decline.

 8. Lowers the risk of heart disease (2).

 9. Solves digestive problems such as gastritis, irritable bowels, constipation, diarrhea, gas, dyspepsia, and loss of appetite.

 10. Water fasting is also an opportunity for emotional and spiritual introspection. People find they have better control over their thoughts and diet, after they are done with this fast.